Lassan màr nem tudok aludni a vôlegényem mellett? Màsnak is vannak ilyen problémài?
Sziasztok!
Az a nagy helyzet, hogy amùgy is nehezen alszom, de ezt még megfejeli a pàrom azzal, hogy lelpokodja a takaròt ròlam éjszaka, ezt persze ne direkt csinàlja, tehàt nem tudok rà igazàn haragudni, de mégis kellemetlen! Amùgy a takarònk 220*240 es, tehàt nem kicsi darabròl van szò, de valahogy mindig ùgy forgolòdik, hogy a fél takarò lelòg az àgyròl az ô oldalàn én meg a bundapizsamàmban vacogok a màsik oldalon... én nem dolgozom most, tehàt ô az aki reggel kel, emiatt is nem nagyon ébresztgetem vagy veszekszem vele az éjszaka, legtôbbszôr megpròbàlom csendben visszarànciàgàlni... A màsik baj, hogy ômlik ròla a vìz és tiszta nyirkos a lepedô is a paplan is és ìgy cserélhetném az àgynemût naponta, ha jò idô van kirakom az ablakba a napos oldalra, de az se sokat hasznàl...
Gondoltam màr rà, hogy kûlôn aludjunk, de az milyen màr? Eleve bàrmennyire is kìnlòdàs az éjszaka mellette (mert komolyan òrànként felébredek) akkor sem akarok màr most kûlôn aludni tôle. Azt meg màr csak emlìtés szintjén hozom fel, hogy sokszor ébredek arra hogy az arcomba kônyôkôl... Szòval igazàbòl ô az aki zaklatottan alszik és ezzel engem is zaklatottà tesz! Hàlistennek ezeken nem veszekszûnk egyàltalàn, mert ugye reggel mikor felkel én még tudok 2-3 òràt is aludni nyugodtan, de az màr nem ugyanaz, de mi lesz ha hamarosan én is megyek dolgozni és nekem is szàmìtanak majd az òràk? Van valaki akinek hasonlòan nehéz egyûtt aludni a pàrjàval és ha igen, nektem hogy oldòdott meg???? Nagyon nagyon szeretem, tényleg, de ezt akkor se lehet megszokni! Megszôkésrôl meg szò sincs!
"Lehet, hogy most nagyon radikálisat és megdöbbentőt mondok :), de szerintem SEMMI ROSSZ nincs abban, ha külön szobában alszotok. "
Ugyan már! milyen az...még össze sem házasodtak de MÁR most aludjanak külön?
Őszintén én nem tudom elképzelni a külön alvást, mint két idegen, vagy mint valami lakótársak az albérletben...
Külön takaró, vékony takaró, nyitott ablak.
Az a legjobb ha mondjuk egy takaró alatt elalszotok, neked van pluszba még egy takaró amit magadra szedhetsz.
Nálunk én vagyok a "túró gép". Mindig megyek és bújok a páromhoz (ő alszik kívül). Mindig csak egy kicsit-csak egy kicsit túrom arrébb a helyéről, míg azon veszi észre magát, hogy már nincs maradása az ágyban. Ilyenkor kicsit felébreszt, "haza" megyek a helyemre kész, probléma megoldva.
Mondjuk ő elég mártír lélek, mert engedi, hogy a mellkasán aludjak, ő viszont úgy nem tud aludni a hátán. Ezért megvárja míg elalszom, utána arrébb fordul.
De olyan is volt már, hogy egy éjjelt végigpislogtatott, mert nem akart felébreszteni. Arany szíve van:D
Egyszer azért én is kaptam tőle...tavaly vizsgaidőszakban ott voltam nála egy hévégén, könyékből akkora maflást adott, hogy 3 napig fájt az állkapcsom, akaratlanul is de nem tudtam hozza szólni 1 napig, olyan rosszul esett. Következő nap meg belém rúgott...Nagyon feszült volt abban az időben.
Mondjuk ez nem ok és szerintem a Tied sem arra, hogy ne aludjunk együtt.
Az az elhidegülésnek az első jele...aztán jön a következő, utána meg már együtt sem kell enni, sétálni...:-S
21.-L
Ha ő izzad, akkor mi lenne, ha egyáltalán nem lenne takarója? Én nyáron, amikor meleg van, az üres huzattal takarózom, mert azért kell valami, amit magamra tekerhetek, de ha benne van a takaró, akkor meg vastag.
Szóval gondolom, van két huzatotok, egyelőre takarózz te a vastag takaróval, ő meg a huzattal.
Gyűjtögetni meg elég addig, hogy az új matracot meg tudjátok venni, aztán az ágyat dobjátok fel vaterára vagy ilyesmi, és az árából meg tudjátok venni az új ágykeretet.
"Az az elhidegülésnek az első jele..."
Ezt elég bátran kijelentetted tényként.
A külön szobás megoldásra: van, mikor nincs más lehetőség. Pl. szűnni nem akaró dobpergéshez és trombitaszólóhoz hasonló horkolás esetén..
De a ti esetetekben ez megoldható szerintem. 2 takaró (neki nyári, te meg amilyet szeretnél), nyitott ablak, szúnyogháló (felragasztható, nincs vele macera) vagy konnektorba dugós szúnyogriasztó (használ!), és máris meg van oldva a probléma. Az izzadás más tészta.. de egyáltalán nem biztos, hogy kiküszöbölhetetlen. Életmódból is adódhat a sok izzadás (pl. alkohol, cigaretta, stresszes életmód, vagy valami lappangó betegség, túlsúly), és ezen is lehet változtatni. Volt párom hasonló éjszakai üzemmódban működött, mint a tiéd, de miután letette a cigit, kezdte kerülni a stresszt és ritkította a sört, szinte teljesen megoldódott a probléma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!