Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan màr nem tudok...

Lassan màr nem tudok aludni a vôlegényem mellett? Màsnak is vannak ilyen problémài?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a nagy helyzet, hogy amùgy is nehezen alszom, de ezt még megfejeli a pàrom azzal, hogy lelpokodja a takaròt ròlam éjszaka, ezt persze ne direkt csinàlja, tehàt nem tudok rà igazàn haragudni, de mégis kellemetlen! Amùgy a takarònk 220*240 es, tehàt nem kicsi darabròl van szò, de valahogy mindig ùgy forgolòdik, hogy a fél takarò lelòg az àgyròl az ô oldalàn én meg a bundapizsamàmban vacogok a màsik oldalon... én nem dolgozom most, tehàt ô az aki reggel kel, emiatt is nem nagyon ébresztgetem vagy veszekszem vele az éjszaka, legtôbbszôr megpròbàlom csendben visszarànciàgàlni... A màsik baj, hogy ômlik ròla a vìz és tiszta nyirkos a lepedô is a paplan is és ìgy cserélhetném az àgynemût naponta, ha jò idô van kirakom az ablakba a napos oldalra, de az se sokat hasznàl...

Gondoltam màr rà, hogy kûlôn aludjunk, de az milyen màr? Eleve bàrmennyire is kìnlòdàs az éjszaka mellette (mert komolyan òrànként felébredek) akkor sem akarok màr most kûlôn aludni tôle. Azt meg màr csak emlìtés szintjén hozom fel, hogy sokszor ébredek arra hogy az arcomba kônyôkôl... Szòval igazàbòl ô az aki zaklatottan alszik és ezzel engem is zaklatottà tesz! Hàlistennek ezeken nem veszekszûnk egyàltalàn, mert ugye reggel mikor felkel én még tudok 2-3 òràt is aludni nyugodtan, de az màr nem ugyanaz, de mi lesz ha hamarosan én is megyek dolgozni és nekem is szàmìtanak majd az òràk? Van valaki akinek hasonlòan nehéz egyûtt aludni a pàrjàval és ha igen, nektem hogy oldòdott meg???? Nagyon nagyon szeretem, tényleg, de ezt akkor se lehet megszokni! Megszôkésrôl meg szò sincs!

2011. máj. 31. 11:07
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

A mi kapcsolatunkban én vagyok a nagy takarólopó:D

Egyszer éjszaka felébredtem, hogy a párom épp megpróbálja visszaszerezni a saját részét, de éjszaka közepén azt hittem hogy az én szobámban vagyunk, ahol van 2 takaró van és rászóltam, hogy engedje el a takarómat, az az enyém:D

szegény úgy megsértődött:D

Nehéz egy takaró alatt aludni két embernek, ha tehetjük két takaró alatt alszunk.

(az előző fiúm egyik éjszaka azt álmodta, hogy verekszik az öccsével, és véletlenül kicsit rácsapott az arcomra:D nem fájt csak meglepődtem:D)

2011. máj. 31. 11:21
 12/44 A kérdező kommentje:

Dejò, hogy ilyen hamar vàlaszoltok, kôszônôm!

De légyszives ne osszatok màr le ilyenért! De eszembe jutott a két takarò, de a pàrom nem nagyon akar kûlôn takaròt, de mostmàr nem érdekel, majd megszokja :) Amùgy mûkôdik a kommunikàciò, mindent meg tudunk beszélni, errôl is volt màr szò, de hogyan vàltoztasson ezen ha alszik kôzben? Ha ô kidôl, akkor bomba robbanhat vagy a plafon is leszkadhat ô nem ébred fel.. A nyitott ablakkal az a baj, hogy engem megesznek a szùnyogok és kb megfagyok de ô nyitott ablaknàl is izzad :) Az àgyunk amùgy kicsi, 140 széles, ezt tényleg elbasztuk, mert amikor matrac csere volt, nem gondolkodtunk, hogy kellene nagyobb, és az àgykeretet is tavaly vettûk a matrachoz, ami ugyanekkora volt!

Akkor elkezdûnk gyûjteni nagyobb àgyra, nagyobb matracra két kisebb takaròra és ùj àgynemûkre :) juppi :(

Azért kôszônôm, hogy adtatok tippeket!

2011. máj. 31. 11:25
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor legyen meg a közös nagy takarótok, és tegyél magad mellé egy egyszemélyes takarót is, amit magadra húzol, amikor a közöset lehúzza rólad.

Nehéz az élet, tudom. :)

2011. máj. 31. 11:27
 14/44 anonim ***** válasza:
71%
Ja, és nem tudom, milyen ágyneműt használtok, de fontos, hogy 100% természetes anyagból legyen, mert az jól szellőzik, nem izzadtok bele annyira. Valamint kell egy vastagabb téli, és egy vékonyabb nyári paplan, akkor nem lesz melege a párodnak.
2011. máj. 31. 11:29
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

AZ én párom horkol...és mindegy,hogy hason,oldalt,vagy hanyatt fekszik:)Szoktam neki óvatosan szólni...van mikor utána már nem horkol,de van amikor igen!:)

Nálunk,külön takaró van,de éjjel ha felébred,akkor általában ő takar be engem,mert én folyton kitakarózom,és hideg a testem...nagyon aranyos,hogy igy gondoskodik rólam:D

2011. máj. 31. 11:29
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem akar két takarót? Hát talán mert nem te húzod le őróla! Nyugodtan mondd meg neki, hogy nem tudsz aludni, mert folyton felébredsz emiatt, így nagy segítség lenne, ha lehetne kettő. Aki értelmes és szeret, az ezt megérti. Nekem és a páromnak két 220x240es takarónk van, mindenki úgy osztja be magának azt a hatalmas paplant, ahogy akarja :) És ha akarunk, egy alatt is összebújhatunk!
2011. máj. 31. 11:30
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem a problémát.

Takaróelvételre: külön takaró.

Izzadásra: vékony takaró. (Ha továbbra is izzad, akkor kivizsgálás, mert lehet, hogy vesebeteg.)

2011. máj. 31. 11:34
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most nagyon radikálisat és megdöbbentőt mondok :), de szerintem SEMMI ROSSZ nincs abban, ha külön szobában alszotok.

Pláne ha együtt éltek, minden éjjel együtt alszotok, akkor már nem csak a romantikát kell nézni, hanem azt is, hogy kialudjátok magatokat., mert különben hogy fogtok másnap dolgozni?

A kialvatlanság a kapcsolatra is kihatással van, csúnyán össze tud veszni két álmos, ingerült ember. Ennél jobb a külön alvás.

2011. máj. 31. 11:36
 19/44 A kérdező kommentje:
Biztos meg fogja érteni, mert most ha hazajôn kôzlôm vele, hogy ennek itt van vége és pont! Amùgy azért nem akar két takaròt, mert szeret hozzàmbùjni éjszaka és amikor otthon vagyunk vendégségbe anyàéknàl, ott két kûlôn egyszemélyes takaròt kapunk mindig, amit én hogyismondjam, imàdok, de ô éjszakànként szôszôl hogy megtalàljon valahol a kupacok alatt... :) Amùgy mekkora egy egyszemélyes takarò cm-ban? Nézem a neten a comforama oldalàt, de 140*200 as a legkisebb és az egyetlen egyszemélyes takaròjuk!
2011. máj. 31. 11:37
 20/44 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zôld kezecske!
2011. máj. 31. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!