Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan màr nem tudok...

Lassan màr nem tudok aludni a vôlegényem mellett? Màsnak is vannak ilyen problémài?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a nagy helyzet, hogy amùgy is nehezen alszom, de ezt még megfejeli a pàrom azzal, hogy lelpokodja a takaròt ròlam éjszaka, ezt persze ne direkt csinàlja, tehàt nem tudok rà igazàn haragudni, de mégis kellemetlen! Amùgy a takarònk 220*240 es, tehàt nem kicsi darabròl van szò, de valahogy mindig ùgy forgolòdik, hogy a fél takarò lelòg az àgyròl az ô oldalàn én meg a bundapizsamàmban vacogok a màsik oldalon... én nem dolgozom most, tehàt ô az aki reggel kel, emiatt is nem nagyon ébresztgetem vagy veszekszem vele az éjszaka, legtôbbszôr megpròbàlom csendben visszarànciàgàlni... A màsik baj, hogy ômlik ròla a vìz és tiszta nyirkos a lepedô is a paplan is és ìgy cserélhetném az àgynemût naponta, ha jò idô van kirakom az ablakba a napos oldalra, de az se sokat hasznàl...

Gondoltam màr rà, hogy kûlôn aludjunk, de az milyen màr? Eleve bàrmennyire is kìnlòdàs az éjszaka mellette (mert komolyan òrànként felébredek) akkor sem akarok màr most kûlôn aludni tôle. Azt meg màr csak emlìtés szintjén hozom fel, hogy sokszor ébredek arra hogy az arcomba kônyôkôl... Szòval igazàbòl ô az aki zaklatottan alszik és ezzel engem is zaklatottà tesz! Hàlistennek ezeken nem veszekszûnk egyàltalàn, mert ugye reggel mikor felkel én még tudok 2-3 òràt is aludni nyugodtan, de az màr nem ugyanaz, de mi lesz ha hamarosan én is megyek dolgozni és nekem is szàmìtanak majd az òràk? Van valaki akinek hasonlòan nehéz egyûtt aludni a pàrjàval és ha igen, nektem hogy oldòdott meg???? Nagyon nagyon szeretem, tényleg, de ezt akkor se lehet megszokni! Megszôkésrôl meg szò sincs!

2011. máj. 31. 11:07
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Jòl làtjàtok, de még a gondolatàt is elvetettem a kûlôn alvàsnak! Szeretek vele aludni amikor nincsenek ilyen problémàk, de sajnos egyre tôbbszôr elôfordul, mondjuk 7bôl 6szor, elég szar aràny!

Nektek mekkora àgyatok van? Most komolyan azon gondolkodom, hogy a vendégszobàba àtrakjuk a mostanit, ami 140*200 as matracostul mindenestûl egyûtt és a hàlòba meg veszûnk nagyobbat. Lehet hogy nem a héten, de hamarosan, mert tényleg kezdek becsavarodni! Nem is azzal van baj, hogy ô ezt csinàlja, hanem az hogy ezt eddig hùzzuk!

A csalàn teàt megpròbàljuk mindenképp, mert ha van rajta pizsama, ha csak egy szàl alsògatya akkor is télen, nyàron mindig ez van, de mivel csak egy éve élûnk egyûtt ìgy mostanra forrtak ki dolgok, hogy mi is van igazàbòl!!!

Nektek mekkora àgyatok van? Màr az egy mérettel nagyobb a 160*200as is jobb lehet? vagy az kb ugyanez lesz? én amùgy àtlagos méretû vagyok ô meg magas vékony, szòval semmi extra dolog nincs amiatt ez tényleg ekkora probléma...

2011. máj. 31. 11:56
 32/44 napietus ***** válasza:

mi gyakran külön alszunk elejétől fogva és nincs ilyen gond. nekünk is nehezen összeegyeztethetőek az alvási szokásaink, én pl. télen is nyitott ablaknál alszom, férjem ezt nem szereti.

nem ezen múlik egy kapcsolat, pláne egy házasság sikere v. kudarca. egyszerű a megoldás a problémátokra. hely kérdése.

2011. máj. 31. 11:58
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Az én drágám horkol. Mégis próbálok mellette aludni, de sokszor már annyira kente hogy kénytelen voltam átvonulni a másik szobába. :D Olyankor én leszarom hogy "juj most nem alszunk együtt" ha tök álmos vagyok és pont a legszebb álmomban keltenek fel, nagyon mérges tudok lenni és ilyenkor inkább átvonulok minthogy ne tudjak aludni. Jól néznénk ki hogy másnap reggel tök fáradtan mennék be dolgozni, csak mert én a párom mellett aludtam, aki mellesleg nem hagyott.
2011. máj. 31. 12:01
 34/44 A kérdező kommentje:

Amùgy igen, dohànyzik, de a sôrrôl egyre tôbbszôr sikerûl lebeszélnem, régen elég sokszor kellet egy sôr munka utàn este, levezetésként. Mindketten képesek vagyunk alkalmazkodni, mert hàt ugye a szerelem vajmi kevés az egyûtt éléshez és hàlsitennek tényleg MAJDNEM bàrmire kaphatò a pàrom, de a cigi akàrhànyszor szòba kerûl tiltakozik, hogy ô nem akar leszokni még... Ezzel amùgy én is bajban vagyok, mert ha mondjuk 2-3 éven belûl babàt akarunk, akkor nem àrtana legalàbb egy évvel ezelôtt letenni, de ez még a jôvô zenéje..

Amùgy a horkolòs férjek pàrjainak ûzenem, hogy erôszakoljàk ki mindenképpen a kivizsgàlàst, mert ez nem vicc!! Anyàmnak majd 20 évbe telt mire apàmat sikerûlt elzavarni vele az orvoshoz és sajnos màr nem lehet visszafordìtani a dolgot nàla, élete végéig egy géppel alszik, ami megfelelô nyomàssal fùjja be a levegôt! Kiderûl hogy az éjszkai alvàsàbòl mindôssz 42 perc volt az ami ért is valamit! Mondanom se kell ugye hogy bàr nem csak amiatt, de màr nemhogy egy szobàban egy emeleten se alszanak a szûleim! Kérek mindenkit, hogy ezt ne vàjàtok meg, ha idôben van egy gyors fàjdalommentes mûtéttel az egész orvosolhatò!

Visszatérve a porblémàmra, mi lehet még az a tényezô ami ennyire megnehezìti az alvàst? Mert ugye az alkohol az maximum 2 hétben egyszer ha lecsùszik egy pohàrral teht azt nem lehet egyértelmûen kijelenteni hogy attòl. Oké cigi megvan, de mi még?

2011. máj. 31. 12:06
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Számtalan remekül működő kapcsolat egyik alapja, hogy KÜLÖN alszanak. Nincs abban semmi gáz, ha össze akarnak bújni hát összebújnak.

Mióta jött a gyerek többnyire mi is külön alszunk, és jó döntés volt, így legalább átalszom az éjszakákat, viszont az intimitásnak is jut idő.

34/f

2011. máj. 31. 12:08
 36/44 napietus ***** válasza:
85%
mondjuk ha este sokat vacsorázik. tele hassal nem lehet jól aludni, akkor én is mindig nyugtalanul alszom.
2011. máj. 31. 12:10
 37/44 A kérdező kommentje:
Ne ìrjàtok légyszi, hogy aludjunk kûlôn, mert nem fogunk! Azt kicsit ùgy érzem menekûlés a probléma elôl mint megoldàs. De mindenkinek a szive joga eldônteni én vele fogok aludni ezutàn is, csak szeretném ha mindkettônknek jòl telnének az éjszakài kôzben! Kôszônôm tnéyleg hogy pròbàltok segìteni!
2011. máj. 31. 12:10
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Külön takaró, de inkább aggasztó, hogy mitől izzad, mint a ló????
2011. máj. 31. 12:14
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

"ez nem ok és szerintem a Tied sem arra, hogy ne aludjunk együtt.

Az az elhidegülésnek az első jele...aztán jön a következő, utána meg már együtt sem kell enni, sétálni...:-S "

Nem értek egyet. Ha az egyik úgy horkol, mint 3 medve, akkor a másik soha életében ne aludhassa ki magát? Vagy ha álmában üti-rúgja-lelöki az ágyról stb. stb. a másikat, viselje el? Vagy ha nem egyszerre kelnek, pl. más a munkarendjük, és az egyik nagyon rossz alvó, mindenre felébred, és nem tud visszaaludni? A rossz alvónak is teljesítenie kéne napközben ugyanúgy. stb. stb.

Attól még nagyon szerethetik egymást, hogy ezt is figyelembe veszik, és ésszerűen döntenek, pláne ha elég nagy a lakás/ház, és van erre lehetőségük.

2011. máj. 31. 14:46
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, szerintem akkor szeretem igazán a páromat, hogy ha tudom magamról, hogy őrjítően horkolok, vagy rugdosom álmomban stb. akkor ezt beismerem és hajlandó vagyok belemenni a külön alvásba, sőt én vetem fel, hogy kialhassa magát, és ne legyen másnap mosott sz.r.

14.46

2011. máj. 31. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!