Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már abortuszotok? (nem...

Volt már abortuszotok? (nem provokációnak szánom a kérdést! )

Figyelt kérdés
Miért itélitek el, akinek igen?(Bevallom,ez a kérdés egy nemrégiben feltett kérdés miatt jutott az eszembe)Én úgy látom nagy az előitélet (Én nem török pálcát senki felett!)Szerintem bizonyos helyzetekben megoldást jelenthet,ha valaki elveteti a babát,és attól még NEM VÁLIK GYILKOSSÁ az aki meghozza azt a fájdalmas döntést!Sokan mondják :-Adja örökbe!Igen valahol szép döntés,ha valaki miután megszülte a nem kivánt gyermekét a nyomorba,inkább örökbe adja,és egy meddő pár boldog szülővé válhat.DE vannak akik képtelenek lennének örökbe adni miután 9 hónapig a szivük alatt hordták .Én sem helyeslem az abortuszt (+ már van gyerekem),de ha bizonyos helyzet azt kivánná,nem kizárt ,hogy megtenném. (Hozzáteszem teszek róla,hogy ilyen ne fordulhasson elő velem)A véleményem annyi,hogy aki elvetette a babáját attól az még nem (feltétlenül) rossz ember.... :(
2011. máj. 28. 15:17
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
75%
Persze megértem az álláspontod, de az a gyerek nem lakik jól levegővel. Ismerek olyat,akinek nem adták haza a gyerekét..ez nem egyszerű szegénység.
2011. máj. 28. 16:28
 22/40 anonim ***** válasza:
45%

Az más,ha kevés a pénz de van.Az megint más,ha valaki mondjuk a rokkantnyugdijas anyjával él egy 20 négyzetméteres lyukban,és egész hónapban krumplit esznek vizzel.Hónap végén meg azt sem.

Én sem származom gazdag családból,de az ember sokszor nem tudje lképzelni hogy van a szegénységnek egy olyan foka ami a létfenntartásra sem elég szinte.

23/40 anonim ***** válasza:
32%
És én ezért védekezek gumival, tudod... Tudok a spirál és a tabi hatásairól.
 24/40 anonim ***** válasza:
40%

Nézzétek, a kérdező arra volt kiváncsi, ki mit gondol. Én ezt. Ugyanúgy, ahogy én sem tudnálak és akarnálak meggyőzni az ellenkezőjéről, úgy én is tartom magam ahhoz, amit gondolok.

Azért valljuk be, az abortuszok kis százaléka van nemi erőszak miatt.

És vitatkozni sem akarok, részemről a témáról ennyi.

2011. máj. 28. 16:32
 25/40 anonim ***** válasza:
61%
Nem volt. Bár nem tervezetten estem teherbe és a körülmények sem voltak akkor 100%-osan megfelelőek, de nem tudtam volna soha megtenni még ha a környezetem ezt is akarta. A párom kiállt mellettem és ez jelentett nekem mindent, nélküle nem tarthattam volna meg. Gondatlanságból fogant a fiam, ezen nincs mit szépíteni. Azért nem nevezném hibának, mert akkor a saját gyerekemre ragasztanám rá ezt a jelzőt. Terveztük csak nem ilyen hamar. Azóta 10 éves nagyfiú és mi szülők még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást. Ez ugye happy end, de könnyen eshettem volna abba a szomorú gödörbe mikor is nincs lehetőség megtartani. Lányok, nők! Nagyon fontos védekezni, hogy a körülmények miatt ne kelljen szörnyűséget tennetek. ( És persze az megint másik kategória, ha beteg a baba).
2011. máj. 28. 16:32
 26/40 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon helyes,akkor te legalább képmutató nem vagy.

Ettől függetlenül a véleményemet tartom,hogy nincs 2 egyforma életút,és hogy egy megszületett gyerek vagy felnőtt élete sok esetben fontosabb mint egy embrióé. Ha megerőszakolnának ahhoz mit szólnál? Bár sose kerülj ilyen helyzetbe,kívánom neked

2011. máj. 28. 16:33
 27/40 anonim ***** válasza:
63%

Én senkit nem akarok meggyőzni,nekem teljesen mindegy ki tartja meg a gyerekét és ki nem.

Amig nem fröcsögés,meg veszekedés megy addig a kulturált eszmecserére/vitára kapható vagyok:)

2011. máj. 28. 16:34
 28/40 anonim ***** válasza:
39%

". Ha megerőszakolnának ahhoz mit szólnál? Bár sose kerülj ilyen helyzetbe,kívánom neked"

Ne haragudj, de ezt nem nevezném kultúrált hozzáállásnak.

Te úgy gondolod, én így. Azért vagyunk itt mindketten, mert van véleményünk a témáról. Én végig tiszteletben tartottam a tied, ellenkező esetben ez nem mondható el.

2011. máj. 28. 16:43
 29/40 anonim ***** válasza:
76%
Nekem szerencsére még nem volt abortuszom, de szerintem ha olyan lenne a helyzet megtenném.
2011. máj. 28. 16:54
 30/40 anonim ***** válasza:
48%

Ebben mi votl a kulturálatlan már ne haragudj? Ez egy kérdés volt,hogy akkor milyen álláspontot képviselnél ha veled történne ilyen.

Te fasz. (ezt már kulturálatlan)

2011. máj. 28. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!