Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Volt már abortuszotok?...

Lányok! Volt már abortuszotok? Hány napig kell bent lenni a kórházban? Utána vannak fájdalmak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 14:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
13%
Szegény, egyszerű lélek... Az a legfontosabb,hogy hány napig kell bent maradni? Hát gratulálok, tényleg jobb, hogy nem leszel anya.
2010. máj. 16. 15:04
 2/21 anonim ***** válasza:
Igen volt. Bementem szerdán, csütörtökön megcsinálták, és pénteken hazamehettem, mert minden rendben volt velem.
2010. máj. 16. 15:05
 3/21 anonim ***** válasza:
15:05 vagyok újra. Fájdalmam nem volt utána semmi, de vérezni fogsz egy-két hétig, arra készülj fel.
2010. máj. 16. 15:06
 4/21 A kérdező kommentje:
15:04es! Már anya vagyok,van két gyermekem és most nagyon nem szeretnénk egy harmadikat a párommal.Még nem biztos,hogy terhes vagyok,csak késik a menzeszem.Az pedig azért fontos,hogy hány napig kell kórházban lenni,mert arra a pár napra a gyermekeimre is valakinek vigyázni kell!
2010. máj. 16. 15:12
 5/21 anonim válasza:
27%
abortuszt akarsz csinálni? ez gyilkosság! afféle önző hozzáállás: kinyírom a babát, csakhogy nekem egy gonddal kevesebb legyen. egy ártatlan ember (már 2-3 hónapos korában is ember). ki vagy te, hogy ugyérzed, hogy van jogod dönteni az élete felett? azthiszed, úgy könnyebb lesz? egész életedben bántani fogja a lelkiismereted, hogy azt a gyereket te öletted meg. és ha hagyod megszületni? legalább egy esélyt adsz neki az életre. lehethogy éppen ő találná ki a rákelleni gyógyszert. tedd csak "mérlegre" a helyzetet: az egyik oldalon: ha megölöd, több szabadod lesz (gyerekkel miért ne lenne?), szórakozhatsz(a gyerek ebbe se akadályozna meg), így kisebb felelősset kell vállalnod a dolgokért... a mérleg másik felén: egy emberi Élet!!! szerinted ez a két dolog összehasonlítható???
2010. máj. 16. 15:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

15:13:

Arra nem gondolsz, hogy esetleg a pénzügyi háttér nincs meg egy újabb babához? Nem tudom, ez a helyzet áll-e fenn, de a mai Magyarországban ez több, mint elképzelhető.

2010. máj. 16. 17:06
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0

Ajánlom figyelmedbe, mi tegnapelőtt néztük meg a suliban. Egy nagyon pici felelőtlenséget sem szabad megengedni magunknak!!

2010. máj. 16. 17:37
 8/21 anonim válasza:
Én átérzem a problémád..én gyógyszer mellett lettem terhes...és annak aki, mint kívülálló ítélkezik, vigyázzon mert még eshet meg vele hasonló kellemetlen szituáció...nem kellene ítélkezni,mert még a sors visszaadja....
2010. máj. 16. 18:43
 9/21 anonim ***** válasza:
39%
Itt nem arról van szó, hogy nincs pénz eltartani majd a gyereket, és muszáj... Itt arról van szó, hogy felelősségteljesen KELLENE gondolkodni, nem utólag hozni ilyen embertelen döntéseket.
2010. máj. 16. 18:57
 10/21 anonim ***** válasza:

18:57

Én azt szűröm le a kérdező megjegyzéséből, hogy védekeztek. Nem egy tizenéves csitriről van szó, aki agyatlanul begdugatta magát...

2010. máj. 16. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!