Lányok! Volt már abortuszotok? Hány napig kell bent lenni a kórházban? Utána vannak fájdalmak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 14:53
11/21 anonim válasza:
Én meg azt szűröm le, hogy nem tudod értelmezni a válaszomat.
12/21 anonim válasza:
És ugyan miből szűröd le, hogy védekeztek? 40évesen is lehet eszetlenül dugni, mégha a férjével is teszi azt...
13/21 anonim válasza:
Van, ahol ambulánsan csinálják, nekem a IV.kerületben csináltak, reggel megvolt, 3kor mehettem haza.
Ítélkezők, nem tudhatjátok az okokat, az ember ilyet nem heccből tesz. Én védekeztem anno, mégis így jártam.
Felelősebb döntés megfelelő háttér nélkül szülni?
14/21 anonim válasza:
Jah a másik kérdésre, ébredés után görcsöltem, de kaptam gyógyszert és onnantól semmi nem volt, nem fájt többet.
15/21 anonim válasza:
Szerintem gondold át! Anyaként tudod milyen érzés.Nekem az első elment (majd belehaltam a lelki fájdalomba),a második megszületett,s nagyon boldog voltam.A másik kettőt a kistestvérétől fosztod meg. Nagyon fájni fog ez lelkileg szerintem.
16/21 anonim válasza:
még az előző oldalon, aki azzal kritizált, hogy nincs meg az anyagi háttér... az abortusz még egy csőlakótól is siralmas(márpedig neki nincs meg az anyagi háttere). tessék csak, szavazz le, de a pénzhiány se "hozza egyensúlyba a mérleget", aminek a másik felén egy emberi élet van! ha neked úgy tettszik, akkor gyilkold a kyereked, csakhogy te ne légy anyagilag szorult helyzetbe. most őszintén, nem önző hozzáállás?
17/21 anonim válasza:
23:12
Nem a szülők kényelméről beszélek! Hanem hogy nem tudja emberséges körülmények között felnevelni a gyereket! Inkább nyomorogjon, nélkülözzön?
18/21 anonim válasza:
Szerintem a hölgy gyakorlati tanácsot és nem kioktatást kért. Miért szólaltok meg, ha válaszolni nem tudtok? Az ő döntése, valószínűleg mérlegelte a dolgokat. Gondolom eléggé fáj így is neki az egész, de nem tud máshogy tenni, és még itt a sok ítélkező szenteskedő is nehezíti a dolgát.
19/21 anonim válasza:
Szia!
Ha már szültél, akkor nem kell előtte nap befeküdnöd. Reggel bemész, és valamikor délelőtt megcsinálják a műtétet altatás közben. 10-15 perc az egész. Utána kicsit kába vagy még, és görcsölni is fog a hasad, illetve vérezni is fogsz. Az esetek nagy részében még aznap délután haza lehet menni.
Kitartást kívánok!
20/21 anonim válasza:
az a bizonyos szenteskedő voltam. mi a baj azon, ha leirtam a velemenyem? nemtom milyen a műtét, mert ha választanom kéne, én nem kaparnám ki. tehát valószínűleg nem is fogom megtudni. és leírtam, hogy nem találom helyesnek, mert ez a véleményem. de tessék, szavazz le érte ha nemtettszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!