Lányok! Volt már abortuszotok? Hány napig kell bent lenni a kórházban? Utána vannak fájdalmak?
Tegnapi 08:04-es válaszoló! Köszönöm,hogy te másképp látod a dolgokat mint az előtted szólók!Nem könnyű döntés ez,az biztos,de szerencsére megoldódott,mert jelentkezett a menzeszem,igy valószinűleg nem vagyok terhes.
Egy másik válaszolónak,18:43-as aki szombaton irt!Köszi az együttérzést én is attól féltem,hogy a gyógyszer mellett terhes lettem,mert most kezdtem szedni.
Látom,ez az abortusz téma nagyon megosztja a véleményt és egyből elitélik azt,akinek már a gondolat is megfordul a fejében.Én is ellenzem,nem tartom szép dolognak,hisz szültem 2 gyermeket már és tudom,milyen csodálatos dolog.A mai világban sok oka lehet annak,ha valaki nem akar gyermeket,ha az elsőt veteti el és azért,mert csak "becsúszott" vagy túl fiatal hozzá,sztem azt jobban el lehet itélni,mint azt,akinek már esetleg van 2-3 gyermeke és az anyagi ok,vagy akár más miatt akarja elvetetni.
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!