Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem napok óta ingerült...

A feleségem napok óta ingerült, csapkod, bunkó, nem lehet hozzászólni. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Azt mondja, nincs semmi baja, de közben meg csapkod, odavág a földhöz dolgokat, mindenért beszól, elkezd hisztizni. Nem ilyen. Mi lehet vele, amit nem mond el?

28/F

2011. máj. 28. 13:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem a vér miatt stresszes egy nő, ha menstruál, és szerintem nagyon sokunkon meglátszik. Rajtam pl. a görcsök miatt a fájdalom, de van, aki szerint akkor jobb ha nem is beszél velem, mert egy hisztérika vagyok, pedig alapvetően sosem hisztizem inkább beszólok, de hisztit csinálni, áhh.
2011. máj. 28. 14:12
 32/34 anonim ***** válasza:
50%

Tisztában vagyok vele, hogy nem a vérveszteség a legnagyobb "probléma" ilyenkor. De én nem leszek ingerültebb, a barátnőimen az anyámon, a sógornőimen se tudom megmondani mikor van meg nekik. Igaz, hogy a hormon nagy úr, de szerintem mind a férfiak mind a nők oldaláról jó kifogás a menstruációra hivatkozni. Ha egy nő kiakad valamin akkor rögtön jön a menstruálsz kijelentés. Ismerek olyan nőt aki ezek szerint folyton menstruál, illetve olyat aki ezek alapján soha.

Sokkal egyszerűbb leülni egy nővel és valóban megérdeklődni mi baja, mint ráhúzni, hogy a hormonok rohangálnak benne.

2011. máj. 28. 15:02
 33/34 anonim ***** válasza:
55%
A nagy meleg a női hormonok lehet hogy kerülgeti a ciklus vagy terhes. Esetleg valóban rájött valamire amit nem akar elmondani.
2011. máj. 28. 15:06
 34/34 anonim ***** válasza:

Ha 2 hete tart, akkor nem lehet a menzesze miatt, az max. pár napig szokott tartani.

Terhességre esetleg lehet gyanakodni, azt gondolom úgyis elmondja előbb-utóbb.

Amúgy én akkor szoktam ilyen lenni, amikor úgy érzem, hogy a párom elhanyagol, nem figyel rám és magasról sz.rik a fejemre (mint mostanában heti 168 órában...)

Ha a párom csak fele ennyit is foglalkozna a rossz kedvemmel, mint te a feleségedével, akkor nem lenne semmi gond közöttünk!

Sikerült amúgy kiszedned belőle tegnap, hogy mi volt a baj? :)

2011. máj. 29. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!