A feleségem napok óta ingerült, csapkod, bunkó, nem lehet hozzászólni. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Azt mondja, nincs semmi baja, de közben meg csapkod, odavág a földhöz dolgokat, mindenért beszól, elkezd hisztizni. Nem ilyen. Mi lehet vele, amit nem mond el?
28/F
2011. máj. 28. 13:10
21/34 anonim válasza:
Az én nőm is, bár ő nem csapkod még csak mogorva, és olyanokat mond, hogy néha kimegy a biztosíték és csak nyelek kettőt!
Szintén 28/F
Lehet front van vagy ilyesmi.
22/34 anonim válasza:
Ja meg most nem hülyeségből, de hallottam ma délelőtt, hogy az alattunk levő lakásban is ordibált az asszony :D
Előző voltam...
23/34 anonim válasza:
Én is néha ilyen vagyok, mint a te feleséged. Nekem egy dolog segít, mikor a párom minden szó nélkül odajön és átölel és megpuszil. Addig ölel míg el nem bőgöm magam. Ez mindig segít. Persze a problémát (nálam hormonok okozzák ezt) nem oldja meg, de lenyugtat.
24/34 anonim válasza:
És ha még ő sem tudja hogy terhes? Én ugyanilyen voltam,amikor a párom vett két tesztet hogy legyek szives megcsinálni,mert nem vagyok normális...persze pozitiv lett.
25/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet hogy ez lenne a legjobb ötlet. Elmegyek autózni, veszek virágot és ma tisztázom vele. Csak este jön haza, mert a barátnőjével elmentek vásárolni, moziba, meg kiállítást megnézni, de lehet, hogy csinálok vacsorát. Hiába ültem le vele beszélni, azt mondta, hagyjam már, nem történt semmi, beképzelem. Szóval én próbáltam vele beszélni nyilván, de ha ez a válasza minden kérdésemre, akkor nem tudok mit tenni.
2011. máj. 28. 13:28
26/34 anonim válasza:
13:26-os!!!Mi a baj a hormonjaiddal,kapsz rá kezelést?Bocs,de nekem is hasonlo problémám van.
27/34 A kérdező kommentje:
Bocs, az utolsót még a virágosnak szántam. Ő most nem akar gyereket, ezért rendesen szedi a tablettát, és csak elkezdett volna gyanakodni, ha úgy érezné, terhes, mivel ez a dolog már 2 hete tart.
2011. máj. 28. 13:31
28/34 anonim válasza:
13.26 vagyok. Az inzulinrezisztenciám kavart be sokáig a női szakaszon (is). Az egyetlen kezelés nekem az étrend teljes megreformálása volt és rendszeres sport. Év elején kezdtem el rajta dolgozni, mára (lekopogom) kezd jobb lenni a helyzet.
29/34 anonim válasza:
Ha tablettát szed, akkor a terhesség lesz az utolsó amire gyanakodni fog. Viszont attól még lehet az.
30/34 anonim válasza:
Jézusom a filmekkel ellentétben a nők többségén nem látszik ha menstruál. Nem mindenki megy át örültbe csak mert 30-40 ml vér elhagyja a testét. Valami biztos ideges és azt tölti le a tárgyakon. Egy nő ha azt mondja nincs semmi baj, akkor nagy baj van. Nem lehet egy kérdéssel elintézni, hogy baj van? És ha azt mondja hogy semmi akkor tovább kell kérdezni, hogy de én látom, hadd segítsek, stb. Nem tudom jár-e egyetemre a lány, de nekem pl most van a diploma előtti utolsó vizsgaidőszakom és én is elég kellemetlen társaság vagyok mostanában. Ezért mondjuk én mindig elnézést kérek a férjemtől, de azért érzem, hogy sokkal hamarabb kiborulok, az idegességtől néha sírógörcseim vannak stb. Ezzel szegény nem tud mit kezdeni, sajnos ki kell bírnia a hátralévő pár hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!