A feleségem napok óta ingerült, csapkod, bunkó, nem lehet hozzászólni. Mi lehet az oka?
Azt mondja, nincs semmi baja, de közben meg csapkod, odavág a földhöz dolgokat, mindenért beszól, elkezd hisztizni. Nem ilyen. Mi lehet vele, amit nem mond el?
28/F
Nekem is a terhesség villant át az agyamon először, de azért azt csak elmondaná a férjének.
Én a minap azt álmodtam, hogy terhes vagyok, aztán reggel mikor felkeltem végiggondoltam,hogy mi lenne ha és első dolgom lenne gondolkozni, majd elmondani az apának. Szóval, nem tudom.
Szerintem is ezt kérdezd meg tőle,mi nem ismerjük a feleségedet!És minden kapcsolat alapja a kommunikáció:)
Ja és bármi lehet a baja!
Pl : terhes,vagy csak simán rossz napjai vannak....stb
De a semmi, az mindenkinél annyit jelent, hogy van valami!
Nem úgy kell megkérdezni, hogy : NEKED MEG MI BAJOD? ,hanem leültök és szépen, nem ingerülten elmondod, hogy látod mostanában rajta, hogy feszült és szeretnéd, ha megoldanátok ketten a problémáját, szeretnél neki segíteni, beszéljetek róla!
ha már 2 hete ilyen akkor lehet h terhes de nem is tud róla,max fáradt nyűgös de nem tudja mi az
sztem menj oda hozzá,öleld át és mond meg neki h bármi is bántja neked elmondhatja
Mit mond neked amikor üvölt? Lehet hogy elege van h a zoknijaidat szétszórod, vagy van valami hülye szokásod (lustaság, elhanyagolod) és ő ezt nem bírja már. Vagy csak sok idegesítő és peches dolog összejött neki.
Beszélj vele, vagy figyeld meg mire ugrik, miért mérges.
Én is 2 napja mindenkivel üvöltözök, de meg fog jönni.
Ezt a sok hímsoviniszta férget.
Te meg, kedves kérdező, miért nem beszélsz vele? Nem egyszerűbb megkérdezni, hogy mi a baj, drágám?
Én, bár nem ennyire durván, és nem heteken keresztül, de akkor vagyok ilyen, ha a párom beszól/megbánt úgy, hogy azt észre sem veszi, mert ő többnyire "nem így gondolta", és "nem kell magamra venni", majd továbblép, de nekem rosszul esik. Ő attól a perctől kezdve meg nem történtnek tekinti a dolgot, bennem meg ott van a tüske:) De ezt általában úgy egy óra után megbeszéljük, és rájövünk, hogy mindkettőnk részéről hülyeség volt.
Nem felejtettél el valami nagyon fontos dolgot? Nem mondtál neki valami olyant, amin ő megsértődhetett, de te azt nem tartottad komoly dolognak, így nem is kértél tőle bocsánatot, ő viszont emiatt dühös azóta is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!