A feleségem napok óta ingerült, csapkod, bunkó, nem lehet hozzászólni. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Azt mondja, nincs semmi baja, de közben meg csapkod, odavág a földhöz dolgokat, mindenért beszól, elkezd hisztizni. Nem ilyen. Mi lehet vele, amit nem mond el?
28/F
2011. máj. 28. 13:10
1/34 anonim válasza:
Szerintem a meleg + megjött neki. Vagy könnyen lehet, hogy egyszerűen rossz hete van.
2/34 A kérdező kommentje:
Már lassan 2 hete ilyen. Nagyon durva.
2011. máj. 28. 13:12
4/34 anonim válasza:
talán egy jósnôt kérdezz, az majd kiolvassa a kristálygömbjébôl
esetleg kérdezd meg a nejedet
mire mész a mi találgatásainkkal?
5/34 anonim válasza:
Dobta a szeretője. Légy megértő.
7/34 anonim válasza:
Megdugtad?(bocs) Odafigyelsz rá? Tényleg???? Ha ezekre igen a válasz,akkor csak simán meg fog jönni a baja:-)
Ha nem a válasz akkor javits ezeken.
Van gyereketek?Nem lehet hogy kissé kimerült,belefásult a dolgokba?Vidd el valahova!
Ja és eszembe jutott még valami:nem terhes????????
8/34 Tinker Bell válasza:
Ha a te lelkiismereted tiszta, tehát nem csináltál semmit, ami esetleg kiderülhetett, akkor elképzelhető, hogy terhes. Tulajdonképpen bármi elképzelhető, csak te ismered! Ülj le vele beszélgetni és rögtön kiderül! Nem hinném, hogy itt bárki is közelebbit tudna neked mondani!
9/34 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem tőle, az első mondatban írtam, hogy azt mondja, nincs semmi baja. De hát nyilván van, ha így viselkedik. Kb a konyhába nem merek lemenni, mert belém köt és veszekszik.
2011. máj. 28. 13:14
10/34 anonim válasza:
Ennek két oka lehet. Az egyik, hogy megjött neki, a másik, hogy nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!