Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen költöztetek el...

Hány évesen költöztetek el otthonról?

Figyelt kérdés
Én 18 évesen akarok, az anyagi feltételek megvannak, de az érzelmi szálak nagyon visszahúznak. Ha arra gondolok, hogy elkezdem építeni a saját jövőmet nagyon boldog vagyok, de megszakad a szívem, hogy ott kell hagynom aput meg anyut. Meghát félek is, hogy nincs semmi tapasztalatom. Ti mikor költöztetek el? És milyen érzés volt a saját lakásotokban?
2011. máj. 25. 17:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
27
2011. máj. 25. 18:00
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

22 és KIRÁLY érzés volt!

Imádom a szüleim, de pont jókor 'léptem' le.

Megtanultam milyen az, ha hó elején hamarabb jönnek meg a csekkek, mint a fizetésem :]]]

Sosem volt gondom, és nem is kértem támogatást. Megpróbáltam mindent megoldani.

Mikor beköltöztem a lakásba, első este azt se tudtam, hogy mit csináljak. Aztán szépen fokozatosan megszoktam mindent. Rá 1 év múlva meg ideköltöztem páromhoz. Most éppen a 'háziasszony' szerepét tanulom.

De élvezem!

Sokkal boldogabb vagyok, mint valaha is voltam :]]

2011. máj. 25. 18:01
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

18.

Életem legjobb döntése volt. Semmihez sem fogható érzés. Élvezem a különélés minden percét. :)

2011. máj. 25. 18:01
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
24 Minél előbb annál egészségesebb.Hosszú távon egészségesebb külön.Akkor leszel igazán felnőtt.Ha például valaki otthon ragad 30 évesen a szülőknél az valamilyen szinten gyerek akkor is ha nagykorú mert gyerekszerepben marad és nem tud úgy önállósodni mintha leválna a szüleitől de önértékelés szempontjából is jobb külön.
2011. máj. 25. 18:05
 5/23 anonim ***** válasza:

19, aztán 21 (közben egy időre hazaköltöztem)

24/L

2011. máj. 25. 18:08
 6/23 anonim ***** válasza:
20, a legjobbkor:-)
2011. máj. 25. 18:12
 7/23 anonim ***** válasza:
28. de korábban kellett volna, csak nem volt olyan párom, akivel megtettem volna (vagy ő megtette volna), egyedül meg nem akartam külön menni. nem tudtam volna eltartani magam és unalmas is lett volna.
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
17éves voltam New Yorkba mentem apukámhoz majd valahogy kaptam egy lakást és odakerültem sodródtam az árral. De ez volt a legjobb dolog ami történt velem. Imádom New York minden egyes részét és a függetlenséget is és így 22éves fejjel sem bánom sőőt...! Bár anyukámékhoz is hazajárok most is innen a régi szobámból írom ezeket a sorokat.
 9/23 anonim ***** válasza:
18. Irány az egyetem és az ország másik része. Nagyon sokat lendített a szüleimmel való kapcsolatomon, csak javulás mondható el. :)
2011. máj. 25. 18:21
 10/23 anonim ***** válasza:
20 évesen.
2011. máj. 25. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!