Hány évesen költöztetek el otthonról?
Figyelt kérdés
Én 18 évesen akarok, az anyagi feltételek megvannak, de az érzelmi szálak nagyon visszahúznak. Ha arra gondolok, hogy elkezdem építeni a saját jövőmet nagyon boldog vagyok, de megszakad a szívem, hogy ott kell hagynom aput meg anyut. Meghát félek is, hogy nincs semmi tapasztalatom. Ti mikor költöztetek el? És milyen érzés volt a saját lakásotokban?2011. máj. 25. 17:57
2/23 anonim válasza:
22 és KIRÁLY érzés volt!
Imádom a szüleim, de pont jókor 'léptem' le.
Megtanultam milyen az, ha hó elején hamarabb jönnek meg a csekkek, mint a fizetésem :]]]
Sosem volt gondom, és nem is kértem támogatást. Megpróbáltam mindent megoldani.
Mikor beköltöztem a lakásba, első este azt se tudtam, hogy mit csináljak. Aztán szépen fokozatosan megszoktam mindent. Rá 1 év múlva meg ideköltöztem páromhoz. Most éppen a 'háziasszony' szerepét tanulom.
De élvezem!
Sokkal boldogabb vagyok, mint valaha is voltam :]]
3/23 anonim válasza:
18.
Életem legjobb döntése volt. Semmihez sem fogható érzés. Élvezem a különélés minden percét. :)
4/23 anonim válasza:
24 Minél előbb annál egészségesebb.Hosszú távon egészségesebb külön.Akkor leszel igazán felnőtt.Ha például valaki otthon ragad 30 évesen a szülőknél az valamilyen szinten gyerek akkor is ha nagykorú mert gyerekszerepben marad és nem tud úgy önállósodni mintha leválna a szüleitől de önértékelés szempontjából is jobb külön.
5/23 anonim válasza:
19, aztán 21 (közben egy időre hazaköltöztem)
24/L
7/23 anonim válasza:
28. de korábban kellett volna, csak nem volt olyan párom, akivel megtettem volna (vagy ő megtette volna), egyedül meg nem akartam külön menni. nem tudtam volna eltartani magam és unalmas is lett volna.
8/23 anonim válasza:
17éves voltam New Yorkba mentem apukámhoz majd valahogy kaptam egy lakást és odakerültem sodródtam az árral. De ez volt a legjobb dolog ami történt velem. Imádom New York minden egyes részét és a függetlenséget is és így 22éves fejjel sem bánom sőőt...! Bár anyukámékhoz is hazajárok most is innen a régi szobámból írom ezeket a sorokat.
9/23 anonim válasza:
18. Irány az egyetem és az ország másik része. Nagyon sokat lendített a szüleimmel való kapcsolatomon, csak javulás mondható el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!