Hány évesen költöztetek el otthonról?
Figyelt kérdés
És az is érdekel, hogy most hány évesek vagytok illetve, hogy fiú vagy lány vagy.
Köszönöm előre is!
2010. júl. 22. 10:57
1/15 anonim válasza:
23 évesen véglegesen, de igazából 18 évesen már nem éltem otthon a fősuli miatt. Havi egyszeri hazajárást (360 km) nem mondanám rendszeresnek.
29/F
3/15 anonim válasza:
Ilyen kérdés már volt, pár hete. Mielőtt kiírsz egy kérdést, nézd meg, hogy volt e már ilyen kérdés. Egyébként én 24. Addig tanultam.
4/15 anonim válasza:
15 évesen koliba, majd 19 évesen albérletbe. De vakációk idejére "hazaköltöztem" :)Szóval nem teljes az önállósulás.
21/L
7/15 anonim válasza:
19 vagyok,jővőre tervezem, a költözést itt egy városban fogok élni a szüleimmel csak saját lakásban.
8/15 anonim válasza:
Most 18 vagyok és elméletileg ősztől teljesen egyedül leszek jó pár száz km-rel odébb:)
9/15 anonim válasza:
19 évesen egyetem miatt 180km-el odébb. De minden hétvégén hazajövök és most a szünetben itthon lábadozok. :)
21/L.
10/15 anonim válasza:
18 évesen. Most 31 vagyok. Sosem bántam meg, hogy meghoztam a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!