Mikor költöztetek el otthonról? és mennyi pénzből sikerült megélnetek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 12:44
1/12 anonim válasza:
18 évesen, mert összevesztem a szüleimmel. Páromékhoz jöttem.
2/12 anonim válasza:
Egy fiatal, átlagos igények mellett minimálbérből (65-70.000 Ft) ki tud jönni egy hónapban. Össze kell állni pár baráttal, ha másnem idegennel és közösen (3-an, 4-en) ki kell venni egy lakást. Akkor a költségek fejenként kb. 30-35.000 Ft. A maradék 30-ból meg lehet élni, naponta egy ezres, nem lehetetlenség, sokan csinálják. Egyébként 18 évesen költöztem el.
3/12 anonim válasza:
Én az elköltözésbe számítom a koleszt is, mert onnan sosem jártam haza, max Karácsonykor, mikor kidobtak :D(pedig alig pár kilométerre lakunk) de ha ezt leszámítjuk, akkor 20, albérlet, a vőlegényemmel.
4/12 anonim válasza:
Ja, előző vagyok, egyedül koleszon kb 20ezer forintból éltem, ebből lement a koleszpénz, stb... és éltem vajaskenyéren, meg ilyeneken. Ha megspróroltam valamennyit, abból megvettem a kötelező könyveket. A párommal ketten összekapartunk 80ezret is, abból 60 volt az albi minden költséggel, (pici lak) a többi kajára, ruha turiból, bulizni nem járunk, nem is akartunk. Lassan jönnek össze a dolgok, de biztosan. A kölcsönt elutasítjuk.
5/12 anonim válasza:
18 évesen kollégiumba, de rendesen csak 24 évesen a (most már) férjemmel. Vettünk egy lakást, akkor olyan szerencsénk volt, hogy az anyja köztisztviselői hitelt tudott felvenni - amit persze mi fizettünk vissza - normál törlesztőrészlete volt. Simán kijöttünk, mindkettőnk átlagfizetéséből.
6/12 anonim válasza:
18 evesen egeszen Angliaig futottam otthonrol:))
7/12 anonim válasza:
Nem ez a kérdés de azért leírom. Most vagyok 18, a technikum még két év, az összes jobb haveromnak még kb ennyi van hátra, én személy szerint azt tervezem hogy majd amikor eljön az ideje, ami kb 1,5 év múlva lesz felvetem ezt nekik. Ergó kb 20-21 fele szeretnék albérletbe menni. Igazándiból már most mennék, csak a szüleimre utálok támaszkodni, saját fizuból szeretném finanszírozni.
8/12 anonim válasza:
utsó..angliához mennyi kellett? én is szeretnék kimenni, de félek hogy nagyon drága...
9/12 anonim válasza:
Én 20 évesen Németországig futottam:D
Én aránylag jól megoldottam a megélhetést.
Szállásom szerncsére adott volt, a suli ingyen volt mellette pedig dolgozgattam és egy alapítványnál voltam önkéntes, ahonnan meg volt oldva a kajálásom is.
Amúgy kezdésnek 2-300 ezer volt ami kellett.
10/12 anonim válasza:
Anglias vagyok:vettem egy borondot,repjegyet es volt harminc ezer forintom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!