Szülők, mennyire vagytok engedékenyek? 21 leszek idén, de anyukám még mindig tiniként kezel bizonyos dolgokban.
Jó nevelést kaptam, támogatnak mind az életben, a sportban mind a tanulásban, erős fősulira járok, itthon segitek ha kell mosás vasalás, imádok sütni, ezekkel nincs is baj, anya büszke rám nagyon, viszont abszolút nem partner a pasis témákban.
Volt egy három éves kapcsolatom, ott még megértettem, hogy nem lehet a barátommal aludni olyan sűrűn hiszen 17 voltam mikor összejöttönk a volt barátommal..Most viszont van egy 4 hónapos kapcsolatom és olyan jó lenne ha anya megengedné, hogy itt aludjon, de hallani sem akar róla:S..én sem aludhatok nála, és épp magyarázat nincs rá.
meg tudnátok mondani, hogy miér viselkedik igy?
18:12 nekem azér utolso buszig lehet maradni de azér tis szivja a fogát..
nálunk is volt nyarálosn mehet az együtt alvás de itthon nem.
Én nem is várom, h mindig csak néha 1 honapban egyszer jo lenne a szerelmemhez bujni és ugy elaludni.
ma is levizsgáztam nézek anyára és megszolalt nem aludhatsz senkinél..pedig nem is ezt akartam felhozni, de valahogy megérezt, hogy a téma a levegöben van.
Nem divathobortbol akarok vkivel aludni mert akkor füvel fával lehetnék itt-ott járnék 1,2 hetet alvás minden utána dobom. nem én az igaz szerelmen alapulo párválasztás hive vagyok:))) hogy idézzek a Romeo és Juliábol:D
én nem tudom már.
Azt mondta anya, hogy nekem nem lehet nemet mondani, mert akkor veszekedés van.
Ha belegondolok igaz is, mert miért ne engedné meg azt, hogy a barátommal találkozzak 1kicsit 1-2orát. Persze hogy kiakadok.
Mert szerinte inkább tanuljak meg uristen mi lesz ha megbukok..ja mindig eljátsza ezt a vizsgák elött, és utána ha meg sikerültek akkor csak sunyin nézz rám..nem is tudom mit jelent a tekintete, talán olyasmit olvasok ki belőle, hogy fáj neki elviselni hogy nem lett igaza de mégis büszke rám.:)
Megértem anyukádat, az én lányomat addig nem engedem ott aludni a párjánál amíg el nem végezte az egyetemet. Pedig a lányom még meg sem született. Szomorú sors vár rá, de hát kézben kell tartani a dolgokat.
Egyébként meg ha ott akarsz aludni akkor aludj ott, én 17 éves voltam amikor egyszer csaknem mentem haza, másnap volt kiabálás de utána hétvégente mikor elmentem mondtam, hogy csak reggel jövök, beletörődött. DE barátnőm még 22 évesen sem aludhattot a párjánál,sokat sírt,sajnáltam angyon.
Szegénykém, nagyon sajnállak, sajnos szerintem anyukádat nem fogod megváltoztatni, egyrészt aki ennyire ilyen azt nem lehet, másrészt már rég el kellett volna kezdeni, most már késő, azt hiszem csak akkor lesz ennek vége, ha elköltözöl otthonról.
Egyszerűen nem értem az ilyen szülőket, miért kell megnehezíteni és elrontani felnőtt gyerekek életét, ráadásul ha úgy bánnak valakivel mint egy ötévessel hogyan fog később boldogulni önmagától.
Az a baj, pont az ilyen túlféltett gyerekek fognak felnőttként hatalmas baklövéseket elkövetni, de remélem te nem leszel köztük.
hu ez a nagymamás sztori megrázott. Hogy fogadtad? Meg akarja tartani a babát?:S
Én nem a szex miatt akarok vele aludni hanem csak mert annyira hiányzik néha, hogy átöleljem megcsókoljam és úgy aludjak el, hogy másnap reggel mikor kinyitom a szemem lássam hogy igen, ő van mellettem.:)
viszont az együtt lét során felelősségteljesen viselkedünk, mindig védekezünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!