Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mennyire vagytok...

Szülők, mennyire vagytok engedékenyek? 21 leszek idén, de anyukám még mindig tiniként kezel bizonyos dolgokban.

Figyelt kérdés

Jó nevelést kaptam, támogatnak mind az életben, a sportban mind a tanulásban, erős fősulira járok, itthon segitek ha kell mosás vasalás, imádok sütni, ezekkel nincs is baj, anya büszke rám nagyon, viszont abszolút nem partner a pasis témákban.

Volt egy három éves kapcsolatom, ott még megértettem, hogy nem lehet a barátommal aludni olyan sűrűn hiszen 17 voltam mikor összejöttönk a volt barátommal..Most viszont van egy 4 hónapos kapcsolatom és olyan jó lenne ha anya megengedné, hogy itt aludjon, de hallani sem akar róla:S..én sem aludhatok nála, és épp magyarázat nincs rá.

meg tudnátok mondani, hogy miér viselkedik igy?

2011. máj. 25. 12:47
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

Nem tinikent kezel hanem tenyleg oviskent.durva,neked kell kiallnod magadert.

ha hisztizik hat hisztizik,rendort miert hivna rad?nagykoru vagy.

ha hagyod legkozelebb azt is megmondja kivel jarjal.NOJJ FELL.

2011. máj. 25. 13:18
 22/53 A kérdező kommentje:

ja hát abba mindig beleszol, hogy kivel kéne járnom..most is ez van, neki nem szimpi a srác, miér nem komolyabb stb..

higgyétek el megvivom én a harcomat, de akkor azzla áll elö, hogy a családban csak nekem nem jo ez ami van, apám is mellé áll, tesom az nem ért hozzá tul nyámnyila ö inkább beletörödik:)..

nagyon sokat veszekedtem már vele..sirtma is elég sokat, mert megbántottam.

most viszont megvárom, hogy vége legyen a vizsga időszaknak, ugyis itt a nyár még van 2db vizsgám és akkor újra felhozom a témát.

2011. máj. 25. 13:23
 23/53 anonim ***** válasza:
De ilyen nincs hogy ő irányítja az életed! Ha menni akarsz menj, rendőrt hiába hív, nagy korú vagy akkor mész jössz mikor akarsz.Bizalom kérdése az egész.Nem szeretem az ilyen anya gyerek kapcsolatot.Felnőtt vagy.Állj ki magadért.
2011. máj. 25. 13:27
 24/53 A kérdező kommentje:

sztem nem is akar bizni..

multkor is mondtam neki bemegyek a városba találkozi barátommal és közölte h nem mehtek..végül elmentem de kb 2orás veszekedés volt:/

2011. máj. 25. 13:31
 25/53 anonim ***** válasza:

Ha felpattan és azt mondja:"micsoda?sehova nem mész!" akkor mi lenne? te elmennél és kész. Azt irtad hogy vita és veszekedés lenne belőle. Ne is haragudj, de 21 évesen tuanulj meg kiállni magadért. Vita és veszekedés. na és? Lesz még az életben olyan , hogy valaki nem akar neked engedni valamit, és ha nem állsz ki anyád ellen magadért, akkor egy munkáltatóval pl hogy lesz??

Másik. rendőrt hiv:))) na az lenne a jó, jól kirögöhnék, hogy a 21 éves lánye el akar menni otthonról:))) baszus

2011. máj. 25. 13:36
 26/53 anonim ***** válasza:

te tuti nem 21 vagy

amiket irsz az tök bukta.

anyád sose mondana olyat, hogy rendőrt hiv ha tényleg normális család vagytok és iskolába jársz mert tudja, hogy tudod nem lehet ilyet, nem tenne semit a rendőrség.

Másik:erős fősulira járok..ILYET KÖZÉPSULIKRA SZOKTAK mondani, hogy erős.

kamu vagy

2011. máj. 25. 13:42
 27/53 A kérdező kommentje:

azér van a tia és a veszekedés mert nem hagyom magam.

nagy szám van, odabirok mondnai bármit az embereknek söt neki is, erre pedig az lesz a válasz, hogy mien tiszteletlen vagyok vele szemben, hogy engedhetek meg ilyen hangnemet vele stb.

de most a napokban akarom ezt felhozni, hogy a barátom itt aludhat-e.. de azt fogja mondnai hogy nem..:Sakkor most nem állhatok le vele vitázni hogy engedje meg mert ö meg apukám a családfentarto övéké a ház stb.

ha meg azt mondom jo akkor én alszok nála..akkor is a válasz nem mert erkölcstelen...-.- meg h mit megyek oda más albérletébe.

mint irtam a barátom nem ide valosi, szoval valoszniü lesz hogy sokat fogok menni én is hozzá, és nyilván akkor ott kéne aludnom. Anya ezt mondta: remélem nyáron nem az lesz hogy utazgatsz ide-oda mert azt nem fogom megengedni..

szerintem kitagadna vagy nem tudom nem is értem á mind1.

2011. máj. 25. 13:43
 28/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"képes lenne rendört hivni és elökeriteni.. "

Nyugodtan hívja ki a rendőröket, akik megkérdezik, hogy hány éves is a kicsi lánykája. Amikor meg anyukád közli, hogy 21, akkor meg majd jól körberöhögik.

2011. máj. 25. 13:54
 29/53 anonim ***** válasza:

Szerintem is állj ki magadért!!!

Én 21 évesen költöztem össze a mostani férjemmel.

Ajánlom figyelmedbe a Zongoratanárnö címü filmet. Remélem nem akarsz arra a sorsra jutni....

2011. máj. 25. 14:09
 30/53 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad, büszke rád anyukád, akkor ezzel párhuzamosan bíznia kellene benned, hogy nem azért alszol a barátodnál, hogy utána terhes legyél. 21 éves felnőtt, épp gondolkodású csaj vagy.

Anyukádnak be kellene látnia, hogy előbb utóbb kirepülsz a családi fészekből.

Szerintem csináld azt, hogy megbeszéled a barátoddal, hogy mikor aludtok együtt, és előtte nap szólsz anyudnak, hogy holnap nála alszol és ekkor és ekkor jössz haza. Ez után úgy sem tudna mit tenni, elkel fogadnia, hogy felnőtt nő vagy.

21 éves lány vagyok, ha a barátomnál akarok aludni akkor előtte vagy aznap szólok a szülőknek és, hogy másnap vagy mikor jövök haza. Anyáék ilyenekbe nem szólnak bele.

2011. máj. 25. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!