Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mennyire vagytok...

Szülők, mennyire vagytok engedékenyek? 21 leszek idén, de anyukám még mindig tiniként kezel bizonyos dolgokban.

Figyelt kérdés

Jó nevelést kaptam, támogatnak mind az életben, a sportban mind a tanulásban, erős fősulira járok, itthon segitek ha kell mosás vasalás, imádok sütni, ezekkel nincs is baj, anya büszke rám nagyon, viszont abszolút nem partner a pasis témákban.

Volt egy három éves kapcsolatom, ott még megértettem, hogy nem lehet a barátommal aludni olyan sűrűn hiszen 17 voltam mikor összejöttönk a volt barátommal..Most viszont van egy 4 hónapos kapcsolatom és olyan jó lenne ha anya megengedné, hogy itt aludjon, de hallani sem akar róla:S..én sem aludhatok nála, és épp magyarázat nincs rá.

meg tudnátok mondani, hogy miér viselkedik igy?

2011. máj. 25. 12:47
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
63%

21 évesen miért kéne engedélyt kérned,jesszus?Megmondod hogy anya,ekkor meg ekkor a barátomnál alszok, majd jövök. Ennyi. Én már 17 évesen sem engedtem,h így bekorlátozzon, nem is akart. Ha azt mondtam megyek mondta h oké és ez most is így van.

21/L

2011. máj. 25. 13:01
 12/53 anonim ***** válasza:
Ma 13:00 Ja és 22 éves voltam.
2011. máj. 25. 13:01
 13/53 anonim ***** válasza:
Miaz hogy nem Aludj ott azt kész. ez maradiság!
2011. máj. 25. 13:03
 14/53 anonim ***** válasza:

Azt próbáld meg elmagyarázni anyudnak, hogy ha úgy gondolja (ahogy te is gondolod), hogy jó, megbízható, komoly felnőttet nevelt belőled, akkor el kell engednie.

Ha nem bízik benned és a döntéseidben a saját nevelési eredményeit nézi le... ebben az esetben meg, - ha ígyseúgyse képes benned megbízni, akkor engedély ide vagy oda, te elmész és párodnál alszol.

2011. máj. 25. 13:03
 15/53 anonim ***** válasza:
Nem semmi 21 évesen engedélyt kérni? Hol élünk?
2011. máj. 25. 13:05
 16/53 anonim ***** válasza:
Tán ovodásnak néznek?
2011. máj. 25. 13:06
 17/53 A kérdező kommentje:

hát igazibol nem tudom miért ilyen, ha fognám magam és közlöm vele, hogy anya ott alszok a barátomnál majd jövök másnap..akkor felpattana közölné, hogy micsoda?? nemnem mehetsz sehova-ebből jönnének a viták a veszekedések stb.képes lenne rendört hivni és elökeriteni..

A barátom itt albérletben lakik, mert nem idevalosi csak itt tanul, és anya azt mondta h pont ezér nem mehtek stb..mind ketten 21évesek vagyunk, de anyukám szerint ovodások.

Amugy van egy bátyám ö 25 éves lesz idén, 4éve van barátnöje és kb most alszik itt havonta 1-2x de anya ezen is balhézik h neki ez kellemetlen nem kerülget senkit stb..:S

2011. máj. 25. 13:13
 18/53 anonim válasza:
21 éves vagy..olyan mintha egy 16 éves lány írta volna.
2011. máj. 25. 13:14
 19/53 anonim ***** válasza:

Vívd meg a harcot anyukáddal.Bizony 21 éves vagy!Felnőtt nő!

Nem irányíthatja az életed, ha te át akarsz menni barátodhoz, akkor fogod magad és át mész!Semmit nem tud ez ellen tenni.Már nem irányíthat nem vagy gyerek, bár annak néz.

2011. máj. 25. 13:14
 20/53 A kérdező kommentje:

amugy simán elköltöznék, viszont nem birnék fentartani egy albérletet mivel reggel 8tol este 7ig vannak oráim plusz gyakorlatom is és melltte nem birnék dolgozni.

Mondtam neki, ha meg lesz a diplomám és lesz munkahelyen az lesz az elsö h elköltözök, erre azt mondta hogy ö nem fogja megengedni mert vele kell maradjak meg ilyen hülyeségek,hogy nekem kell fözni meg stb:D..mert hogy multkor milyen jo kaját csináltam..mondtam hogy ezt nem ö donti el, erre azt válaszolta de dehogynem:S...

2011. máj. 25. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!