Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mennyire vagytok...

Szülők, mennyire vagytok engedékenyek? 21 leszek idén, de anyukám még mindig tiniként kezel bizonyos dolgokban.

Figyelt kérdés

Jó nevelést kaptam, támogatnak mind az életben, a sportban mind a tanulásban, erős fősulira járok, itthon segitek ha kell mosás vasalás, imádok sütni, ezekkel nincs is baj, anya büszke rám nagyon, viszont abszolút nem partner a pasis témákban.

Volt egy három éves kapcsolatom, ott még megértettem, hogy nem lehet a barátommal aludni olyan sűrűn hiszen 17 voltam mikor összejöttönk a volt barátommal..Most viszont van egy 4 hónapos kapcsolatom és olyan jó lenne ha anya megengedné, hogy itt aludjon, de hallani sem akar róla:S..én sem aludhatok nála, és épp magyarázat nincs rá.

meg tudnátok mondani, hogy miér viselkedik igy?

2011. máj. 25. 12:47
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Én simán elhiszem, hogy nem kamu, nekem van barátnőm, akivel 23 évesen viselkednek így. Ő nem bírta, elköltözött másik városba dolgozni, de mikor hazajön látogatóba még azt se nagyon engedik neki, hogy a barátnőivel találkozzon, vagy elmenjen bulizni. Persze elmegy azért, de mindig hiszti meg veszekedés van. Vannak ilyen szülők...
2011. máj. 25. 14:32
 32/53 A kérdező kommentje:

nem kamu, sajnos ez igaz, miért irnék kamu kérdést?

bocsi már, hogy nem írom ki ,hogy mi a nevem, hol lakok és járok suliba.

És az, hogy erős fősuli?? szerinted egy gyógytornász szak nem erős? probáld már meg te elvégezni és utána emberekkel probálj meg dolgozni. Nem papirokkal, emberekkel. Olyan felelösség van rajtunk.

Tanuld már meg te az összes izmot csontot beidegzést működést, idegrendszert..mert nem egy könnyű meló elhiheted.

A normális válaszolóknak köszönöm, mint említettem megvárom, hogy meglegyenek a vizsgák és utána hozakodok elő a témával addig felesleges zargatni az alvó oroszlánt.

Ha elé állnnék, hogy anyu holnap xnél alszok és fognám magam és elmegyek akkor lehet megsértődne és nem állna velem szóba..akkor én hogy áljek vele itthon? Meg akkor azzal jön hogy ő nem tart el. Viszont most nyáron juniustol dolgozok, tehát ez se lenne akkora probléma, kifizetném a fogyasztásom és hello.

2011. máj. 25. 15:26
 33/53 anonim ***** válasza:

Az én anyukám dettó ilyen... Én is 21 éves leszek lassan, de ha később megyek haza, már elkezd telefonálgatni...

Oké, hogy sok mindenben segít nekem, de ne akarjon már ennyi idősen birtokolni. :S

ha olyan történik ami neki nem tetszik, egyből rámmordul, hogy normális vagyok???

Most 3 hónapja van egy kapcsolatom, de még szóba se mertem hozni, hogy itt aludhasson vagy én ott. :(

nem tudom mit lehetne tenni, de elvagyunk nyomva!

2011. máj. 25. 15:59
 34/53 anonim ***** válasza:
21 éves felnőtt nő vagy már nem kéne engedélyt kérned ahhoz hogy a barátodnál alhass. Én a helyedben biztos nem hagynám hogy anyám taknyos tiniként kezeljen.
2011. máj. 25. 16:06
 35/53 anonim ***** válasza:
Ha nem állsz ki magadért soha nem lesz jobb. Ezt meg kell tenned különben szenvedni fogsz. Felnőtt vagy állj a sarkadra!
2011. máj. 25. 16:11
 36/53 A kérdező kommentje:

15:59!

te biztos átéled akkor, nekem most lesz 4hónapos. nálunk nincs telefonálás, hogy merre vagyok, mert mindig megbeszéljük melyik busszal megyek haza, ha meg nem azzal akarok irok neki egy smst.

én még akkor peddzegettem az alvos témát mikor még nem volt barátom. hogy kb 3hónap járás után itt aludhatna-e..hát mit modndjak..a választ ugy is tudjátok:S

nálunk elö szokott jönni ez az erkölcsös dolog, h uristen mindnekivel összefekszek..ez ezért tulzás ez a 2. párkapcsolatom ami komolyabb. akikkel meg jártam 1-2honapot vagy annyit sem azoknál szoba sem jött a téma.

2011. máj. 25. 16:44
 37/53 anonim ***** válasza:

Szia, én decemberben leszek 21, a helyzet nálunk is az mint nálatok. 2.5 éve van barátom és a nyaralásokon kívül soha nem aludtunk együtt! Nálunk ezek a szabályok azok alapján vannak, hogy amíg én itt élek és ő tart el engem addig azt kell tennem amit anyám mond. Ha nem tetszik akkor elmehetek innen. Nos, mivel nincs hova mennem és suli mellett nem vagyok képes magam eltartani ezért kénytelen vagyok betartani a "szabályokat". Örülj neki, hogy csak az együtt alvással van problémája. Én 1 héten egyszer találkozhatok a barátommal, és ha pontban este 9-re nem érek haza akkor kiveri itthon a balhét, nem kapok enni, mindenemet elveszi stb.

A lázadás nem vált be, és utána még jól pofán is vágott...

Úgyhogy itt csak egy megoldás van, a suli végeztével munkát keresni és lelépni. Addig meg tűrni, tűrni...

2011. máj. 25. 18:12
 38/53 anonim ***** válasza:
18%
Lànyok (ezt a kérdezõnek és az utolsó vàlaszolónak irom)tudom, hogy most fàj nektek, hogy a szüleitek igy bànnak veletek. De meglàtjàtok, hogy még hàlàsak lesztek a szüleiteknek, hogy nem hagyta nektek azt, hogy a mai divathóbortnak megfeleljetek.
2011. máj. 25. 18:23
 39/53 anonim ***** válasza:

ma 18:12 vagyok

Nekem már nem "fáj" annyira mint régebben, mert ehhez vagyok szokva és inkább az lenne furcsa ha nem így lennének a dolgok. Fogunk mi még sokat együtt aludni a párommal, nem maradunk le semmiről. :) Ezt az egy évet kibírom így, a sulira koncentrálok elsősorban, vizsgák után meg jöhet az önálló élet.

2011. máj. 25. 18:40
 40/53 anonim ***** válasza:

18:23

Azért 21 évesen együtt aludni már nem "divathóbort"...

2011. máj. 25. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!