Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik ez rosszul a...

Jogosan esik ez rosszul a férjemtől, vagy túlreagálom? Titeket hogy érintene?

Figyelt kérdés

Ma reggel a következő beszélgetés zajlott le köztünk(elég gyakoriak az ilyesmi "beszólogatások",NAGYON ZAVAR MÁR,FÁJ,ROSSZUL ESIK.Persze lehet az is hogy neki van igaza,és tulreagálom,hisz ő csak viccel.

Ő: Megborotválkoztam,hogy tetszek a ku....ámnak. /Voltak féltékeny időszakban olyan kirohanásaim,hogy persze,biztos azért illatositod ki magad mert nőhöz mész,volt is egyébként valaki,de ez most nem ide tartozik,innen neki ezek az ilyesmi beszólásai/

Én:Azod is van?

Ő: Persze,hát kú....unk ,akkor kim vagy? (itt azért mosolygott)

Én: Hát de nem pénzért

Ő:(gúnyos kacaj)

Ez több fronton is szarul esik,hogy mindig a nem létező (?) kur...ájával ba...ogat,meg az miatt a pénzes dolog miatt is,két babával vagyok itthon és ilkyen téren (is) nagyon kiszolgáltatottnak érzem magam.

2011. máj. 25. 10:40
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Olyan negyedévente eljutok fodrászhoz,igaz nem történik nagy változás,mert most hosszu hajat szeretnék.Mindig igyekszem kicsinositani magam,smink nélkül a szemetet sem viszem le. Januárban voltam egy barátnőm szülinapi buliján,ahol volt pár 18 éves fiu,le volt esve az álluk,hogy már 25 vagyok,és két gyerekem van,azt mondták abszolut nem látszik rajtam....ezzel nincs baj,bokot igaz titkan kapok tőle,pedig mindig miatta igyekszem jol kinézni,még akkor is ha nem együtt megyunk valahova,de tudom hogy elotte utana latni fog.
2011. máj. 26. 11:07
 42/53 anonim ***** válasza:
Jó, csak ha már nem is hajlandó egyáltalán beszélni arról hogy hogyan legyen jobb a kapcsolatotok, és egy szemernyit sem akar változtatni semmin akkor már nem nagyon érdekled és/vagy teljesen bele van kényelmesedve az életébe és/vagy teljesen biztosnak gondol téged mert úgysem mész el és úgy gondolja hogy úgy sincs másik udvarlód, nincs vetélytársa. Ezért én nem túl sok reményt fűzök ahhoz hogy valami is rendbejön csak úgy, sajnálom :-( ezért is mondtam hogy járj csinosan, neked is jobb érzés, megnéznek, érzed hogy másnak is kellenél, Géza is lehet hogy észreveszi, de ha mégsem, akkor könnyebb lesz úgy váltani hogy mondjuk már van egy két esélyes Géza2... Szerintem.
2011. máj. 26. 11:42
 43/53 A kérdező kommentje:
Hát a csinosan járás egy dolog,de ha arra kerülne a sor,most őszintén,mennyi esély van rá hogy amég déluténonként kint küzdök a városban-játszótéren egy 8 és egy 23 hónapossal,odajön életem Géza 2-je és elhiv egy kávéra?? :-))
2011. máj. 26. 12:23
 44/53 anonim ***** válasza:
Még úgy is ott lehet Géza 2 a gyerekeivel aki épp Marcsi 1-el küzd ugyanígy otthon mint te Géza 1-el, :-) de barátnőiddel is elmehetsz kávézni, a lényeg hogy ne gubózz be mert a te teljes figyelmed most leköti Géza, és ebbe bele lehet őrülni, főleg ha ő elzárkózik. Mert így most ő a favorit, nem kell tennie hozzá semmit hogy a figyelem középpontjában legyenn. Ha ő azt látná hogy nagyon jól megvagy nélküle nincs rá szükséged nélküle is remekül eltöltöd az időd, adott esetben akkor tényleg rábíznád a kicsiket és egy ideig ő szenvedne velük a játszótéren, rájönne hogy nem is vagy olyan felesleges neki. De lehet hogy csak mégtovább romlana a helyzet, viszont te legalább kikapcsolódnál egy időre.
2011. máj. 26. 12:35
 45/53 anonim ***** válasza:
30%

Jaaaa, most már értem... 25 évesen 2 gyerekkel, valószínű az egzisztenciát, amire a gyereket vállaltad a férjed jelentette (vagy a családod vagy a férjedé). Ergó nulla önálló élettel, nulla egzisztenciával vágtál bele ebbe az egészbe. Persze, hogy most elnézel neki minden nőcskét, nehogy abba kerülj, amit magadnak teremtettél, a semmibe...

25/N

2011. máj. 26. 13:14
 46/53 A kérdező kommentje:

ritkán elmegyek barátnőzni is,ő elvan a gyerekekkel szépen. Amikor olyan időszakunk van hogy épp nem ő van a középpontban,akkor az szarul esik neki,aztán ez után következik az az időszak,hogy ő kicsit elkezd teperni,és én jól érzem magam mellette,mert lelkileg kicsit leválasztodtam róla,ő teper,én meg cserébe nem "baszogatom".Csak ezután sajnos hamar megint megubja a teperést. Teperésen ne értsetek hatalmas dolgokat,csak egy minimális odafigyelést,ami miatt egyensulyban marad a lelki világom.

Szerintem ritka az a Géza 2,aki bevállalná más Géza gyerekeit,ha neki nincsenek akkor azért,ha vannak akkor azért mert ő is tudja a hátteret ami általában a nő teherbeesésétől a kapcsolatmegromlásán át,a váláshoz vezet.És ezek azért nyomot hagynak a nőn,akkor már Géza 2 helyében én is egy fiatal,még nem "megviselt" nőt választanék.

2011. máj. 26. 13:15
 47/53 A kérdező kommentje:
Igy van,0 egzisztenciával vágtam bele a gyerekvállalásba,mert az én életem szerelme mindent megteremtett hozzá,és mert ezt szerette volna,hogy szülessen még neki gyereke 40 éves kora előtt.Mert megbiztam benne,megbiztam abban hogy ez igy müködhet. Nem nézek el neki minden nőcskét,többet biztosan nem,tényleg akkora hiba volt akkor 1 nyolc hünapos gyerekkel,meg egy másikkal a hasamban nem huztam vissza anyámékhoz,vagy a hid alá?
2011. máj. 26. 13:25
 48/53 anonim ***** válasza:
Hiba volt, egy teljesen függő helyzetben egy nálad 15 évvel idősebb pasinak két gyereket is vállalni 20 évesen :)
2011. máj. 26. 13:27
 49/53 A kérdező kommentje:

Rájöttem,sokra megyek vele.

Biztam benne. Mindig azt mondja hogy sosem biztam benne,ez nem igaz,ha nem bizok valakivel nem szülök neki a "semmire" gyereket.Merthogy tervezett volt,nem becsuszott.

Nem értettem/értek egyet azzal a filozofiával,hogy egy nőnek csak 30 on tul szabad gyereket vállalni,milliokkal a háta mögött.

2011. máj. 26. 13:36
 50/53 anonim ***** válasza:

Szia!

Azota eltelt majdnem 5 ev, mi a helyzet?

Nagyon kivancsi vagyok, erdekes volt a helyzet.

De remelem hogy jo iranyba fordult!:)

2015. márc. 23. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!