Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik ez rosszul a...

Jogosan esik ez rosszul a férjemtől, vagy túlreagálom? Titeket hogy érintene?

Figyelt kérdés

Ma reggel a következő beszélgetés zajlott le köztünk(elég gyakoriak az ilyesmi "beszólogatások",NAGYON ZAVAR MÁR,FÁJ,ROSSZUL ESIK.Persze lehet az is hogy neki van igaza,és tulreagálom,hisz ő csak viccel.

Ő: Megborotválkoztam,hogy tetszek a ku....ámnak. /Voltak féltékeny időszakban olyan kirohanásaim,hogy persze,biztos azért illatositod ki magad mert nőhöz mész,volt is egyébként valaki,de ez most nem ide tartozik,innen neki ezek az ilyesmi beszólásai/

Én:Azod is van?

Ő: Persze,hát kú....unk ,akkor kim vagy? (itt azért mosolygott)

Én: Hát de nem pénzért

Ő:(gúnyos kacaj)

Ez több fronton is szarul esik,hogy mindig a nem létező (?) kur...ájával ba...ogat,meg az miatt a pénzes dolog miatt is,két babával vagyok itthon és ilkyen téren (is) nagyon kiszolgáltatottnak érzem magam.

2011. máj. 25. 10:40
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Add be a válópert.A bíróság Téged és a gyerekeket nem fog kitenni a házból, neki kell mennie+ megállapítják a havi gyerektartás összegét.

Hidd el Te egyedül sokkal jobban boldogulnál mint ő.Szerintem ha látná, hogy tényleg el akarod hagyni, nem beszélne veled ilyen megalázóan. Amúgy ha egyszer megcsalt, meg fog máskor is, ne ámítsd magad.

Bízzál jobban magadban, ne gondold hogy nélküle megáll az élet!

2011. máj. 25. 14:36
 32/53 A kérdező kommentje:
Nem adna semmit a biroság,merthogy a lakást amiben lakunk még joval a házassága alatt vette. De egyenlőre nem adom be semmiképp a válopert,bizom benne ha meglehet menteni,amint kicsit nyugisabb lesz a életünk. Bár ha még valami nőügy kiderülne,mennék akéár a hid alá is.
2011. máj. 25. 18:29
 33/53 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönök minden választ,erőt adnak,és megerúsitést,hogy igenis nem vagyok "elmebeteg" sem csodabogár hogy ezek a dolgok szarul essenek. Nem vagyok gyenge,legbelül nem,csak most nagyon "tesze toszává" tettek a körülmények,de ha szükséges lesz lépni fogok,és küzdeni.Ugy érzem még érdemel a dolog esélyt.
2011. máj. 25. 20:08
 34/53 anonim ***** válasza:
Legyen úgy! De tervezed hogy beszélsz vele hogy ezeket hagyja abba vagy nem? Ha van fejlemény leirod?
2011. máj. 25. 20:13
 35/53 A kérdező kommentje:
Szerinte nem értem a viccet. Nagyon az agyára megy hogy mindig csak nyavajgok,de válzotatni nem akar semmin. Hiába mondom hogy törődjön többet velem is,vagy hogy szervezzünk kettesben is végre valami programot,nem akar. De leirom,persze. Szerinte akkor vagyok normális amikor mosolyogva kedélyesen veszek minden ilyen beszólást,nem "b@szogatom" semmi olyannal,hogy menjünk valahova,ne mindig csak a gyerekek legyenek porondon,csókoljon meg,mutassa ki az érzéseit ha vannak,stb... Semmi étvágyam,nem tudok aludni,igaz azt a gyerekektől amugy sem nagyon tudnék,mindig csak a kapcsolatunkon gondolkodom,hogy lehetne helyre hozni.
2011. máj. 26. 07:57
 36/53 anonim ***** válasza:
Haverjait nem ismered egyébként, nem szoktál velük találkozni, nem lehet megpendíteni nekik hogy olyan furcsa a "Géza" mostanába? Mit dolgozik a férjed?
2011. máj. 26. 10:28
 37/53 A kérdező kommentje:
Nem igazán hallgat senkire,furcsának meg furcsa már a házasságunk 3 ik hónapjától. Nagyon nem haverozik,akikkel igen azok meg ugyis mellette állnak. Egy haverja volt aki átlátta mindkettőnk problémáját,nagyon aranyosan próbált engem is rávezetni arra mi az ami "Gézának" enm testzik,meg gondolom őt is puhitotta egy kicsit,de vele mostanság nem találkoznak,meg amugy sem sok sikere volt a dolgoknak.
2011. máj. 26. 10:34
 38/53 anonim ***** válasza:
csak arra gondoltam hogyha van másik csaja Gézának akkor arról a cimborák tudhatnak esetleg, mondjuk nem biztos hogy megmondják, ellenben Géza tudni fog róla hogy megkérdezted és nagyon fog haragudni... :-S
2011. máj. 26. 10:36
 39/53 A kérdező kommentje:
Szerintem most nincs másik csaja,bár ugy érzem hogy ha valahonnan előkerülne valaki aki ráhajtana nem mondana nemet.
2011. máj. 26. 10:47
 40/53 anonim ***** válasza:
És arra hogy reagálna hogyha elmennél fodrászhoz vagy ilyesmi helyre, vagy venni magadnak új ruhát, sminket, körömlakkot vagy valami ilyet? Addig ráhagynád a kicsiket? Elengedne? Csat ötletelek, hogyha most te is hirtelen megpróbálnád magad csinosítani, több helyre elmenni akkor hogy reagálna, mert igy nagyon könnyű dolga van hogy mindig te vagy a gyerekekkel bent a házban ő meg éli világát.
2011. máj. 26. 10:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!