Jogosan esik ez rosszul a férjemtől, vagy túlreagálom? Titeket hogy érintene?
Ma reggel a következő beszélgetés zajlott le köztünk(elég gyakoriak az ilyesmi "beszólogatások",NAGYON ZAVAR MÁR,FÁJ,ROSSZUL ESIK.Persze lehet az is hogy neki van igaza,és tulreagálom,hisz ő csak viccel.
Ő: Megborotválkoztam,hogy tetszek a ku....ámnak. /Voltak féltékeny időszakban olyan kirohanásaim,hogy persze,biztos azért illatositod ki magad mert nőhöz mész,volt is egyébként valaki,de ez most nem ide tartozik,innen neki ezek az ilyesmi beszólásai/
Én:Azod is van?
Ő: Persze,hát kú....unk ,akkor kim vagy? (itt azért mosolygott)
Én: Hát de nem pénzért
Ő:(gúnyos kacaj)
Ez több fronton is szarul esik,hogy mindig a nem létező (?) kur...ájával ba...ogat,meg az miatt a pénzes dolog miatt is,két babával vagyok itthon és ilkyen téren (is) nagyon kiszolgáltatottnak érzem magam.
Ha volt alapja a dolognak és félrelépett a férjed, akkor neki kell befogni a száját, és szépen hallgatni a féltékenységedet.Hiszen van/volt okod rá! Nem még rátenni egy lapáttal!
Beszélje vele még egyszer, hogy neked ez nagyon rosszul esik?
Amúgy vége a kapcsolatának? vagy még mindig csal téged?mert ha igen akkor bármennyire is szereted hagyd el!
Még egy fontos kérdés,aki szerint jogosan kapom amit kapok,az nő vagy férfi??
Igen,de amellett hogy félek egydül maradni a két gyerekkel,SZERETEM Is! És ez nem Stockholm szindróma,tényleg szeretem,még csak 3 éves a kapcsolatunk,én még szerelmes vagyok,bár ő róla ezt egyre kevésbé hiszem el,és ez sajnos kihat minden téren az életemre,ideges vagyok,lehangolt,depis,önbizalomhiányos,stb.Pedig régen mindennek az ellentettje voltam,azt mondja ha olyan lennék mint rég ő sem lenne ilyen velem,én viszont amég ilyen rideg,nem tudom visszaváltozni,és igy megyünk körbe-körbe már 2 éve....:-( nem tudom mi lesz ebből. Egyébként azt mondja szeret,különben már rég lelépett volna,de sokszor azt látom rajta hogy a gyerekek azok akiket igazán szeret,az idejét nem tudom megmondani mikor nézett a szemembe,simogatott meg UGY IGAZÁN és mondta hogy szeret,UGY IGAZÁN! Biztosan tudjátok miről bezsélek,ezekről a spontán őszinte érzelemkitörésekről,amikor ha nem is szólna a másik semmit,akkor is tudnátok éreznétek mita akar mondani,és hogy mennyire imád.
Én írtam, hogy jogosan kapod azt amit mondd a férfi. Ha feleslegesen szívattad a féltékenykedéssel, akkor azért, ha meg tényleg megcsalt és nem hagytad el, hanem megalázkodtál, akkor azért, mert mit tiszteljen akkor benned?
Amúgy nő vagyok.
Döntsétek el ti,megcsalt e vagy nem,olyan smseket találtam a telefonjában,amiket ő küldött a kolléganőjének,hogy "Én is szeretlek,nagyon szeretlek,szörnyen hiányzol"....Testi kapcsolatot nem vallott be.
Már nem dolgozik ott egyikük sem.állitolag vége lett mielott elkezdodott volna.
Mielott megkérdeznétek hogy volt pofám belenézni a telefonjába,ugy hogy éreztem/ tudtam hogy van valaki,nagyon furán,és szemétmod viselkedett velem,pluszba ,még a csaj nevét is megálmodtam....hát ezért néztem bele,mert muszaly volt tudnom hogy mi van,ugyanis ha valami bajom van és előadom,mindig azzal jon hogy elmebeteg vagyok,meg konkrétan azokban az időszakokban az is elhangzott a szájából hogy betegesen féltékenykedem,kezeltessem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!