Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik ez rosszul a...

Jogosan esik ez rosszul a férjemtől, vagy túlreagálom? Titeket hogy érintene?

Figyelt kérdés

Ma reggel a következő beszélgetés zajlott le köztünk(elég gyakoriak az ilyesmi "beszólogatások",NAGYON ZAVAR MÁR,FÁJ,ROSSZUL ESIK.Persze lehet az is hogy neki van igaza,és tulreagálom,hisz ő csak viccel.

Ő: Megborotválkoztam,hogy tetszek a ku....ámnak. /Voltak féltékeny időszakban olyan kirohanásaim,hogy persze,biztos azért illatositod ki magad mert nőhöz mész,volt is egyébként valaki,de ez most nem ide tartozik,innen neki ezek az ilyesmi beszólásai/

Én:Azod is van?

Ő: Persze,hát kú....unk ,akkor kim vagy? (itt azért mosolygott)

Én: Hát de nem pénzért

Ő:(gúnyos kacaj)

Ez több fronton is szarul esik,hogy mindig a nem létező (?) kur...ájával ba...ogat,meg az miatt a pénzes dolog miatt is,két babával vagyok itthon és ilkyen téren (is) nagyon kiszolgáltatottnak érzem magam.

2011. máj. 25. 10:40
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
59%
Normális nő biztos nem viseli ezt,kirakja mint macskát sz@rni.Elég jó lecke az...
2011. máj. 25. 12:42
 22/53 anonim ***** válasza:

11:06-os vagyok!

Először is ez az én történetem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Mi nagyon sokat beszélgettünk a férjemmel miután megtörtént az eset, és mivel nem tudom bebizonyítani hogy tényleg megcsalt, vagy meg akart csalni, ezért én velem maradtam!

Azóta a férjem mindent megtesz azért hogy visszanyerje a bizalmam, minden tette és mondata, de még ahogy rám néz, az is azt sugallja, hogy szeret és mi vagyok a legfontosabbak neki!

Nem tudom hogy ez 1-2 hónap vagy több idő múlva hogy fog változni, de pár hét után ez a helyzet!

Amiket leírtál abból arra következtetek, hogy a férjet vagy nem akar már tőled semmit a gyereken kívül, vagy nem érzi azt hogy el is veszíthet!

Próbáljatok meg még egyszer erről beszélni, és értesd meg vele, hogyha így megy tovább akkor mehet ahova akar, mert neked ilyen férj nem kell!

2011. máj. 25. 12:52
 23/53 A kérdező kommentje:
Elolvastam a történeted...hát nem tudom mit gondoljak,fura ez a dolog,hogy elrakta a pénztárcájába:-( nálunk is volt olyan dolog,hogymegszámoltam az óvszereket,csak ugy,mert láttam hogy baromi sok van és kiváncsiságból,és amikor kirobbant a kolléganős dolog,megszámoltam ujra,és sokkal kevesebb volt ott.És mi sem használtuk el.Ugyanis akkor estem teherbe a második gyermekünkkel,amikor ő épp egy másik nőbe volt szerelmes,és ugyanazon a héten találtam rá az smsekre,amikor kiderült hogy baba van....el tudjátok képzelni milyen terhességem,szülésem,stb-m volt. :-( Nem érzi hogy elveszithet? Ez igy van,mindig azt mondja,ha nem olyan rossz vele,menjek. Ezt a kicsi születése után napi szinten meghallgattam,és mit mondjak nem segitett a szülés utáni depressziómon. Anyámmal egy pár hete nagyon rossz a viszonyom,halálra szekál,oda nem igen mennék és ezt tudja....néha ugy érzem arra vár hogy végleg feladjam-bedilizzek,és akkkor ő maradna együtt szépen a gyerekekkel-nékülem. Nem akarok nélküle élni-de ha muszály lenne,akkor is csak akkor lenne kivitelezhető,ha biztosit számunkra valami lakhatást,és pénzt,legalább addig amég a kicsi nem lesz olyan koru hogy be tudjam adni oviba,és el tudjak menni dolgozni. Az persze már más tészta hogy hova vennének fel egy két éves és egy 3,5 éves kisgyerekkel,egyedülálló anyaként,egy olyan környéken dolgozni,ahol 50km-es körzetben szinte SEMMI munkalehetőség nincs.
2011. máj. 25. 13:12
 24/53 A kérdező kommentje:
Előző válaszolónak még annyit,hogy nálunk a nagy megbánások és a tenyéren hordozás ideje,amikor tényleg éreztem hogy fontos vagyok neki,2-3 napig tartott a dolog kirobbanása után,ugyhogy ti már jobban álltok:-)
2011. máj. 25. 13:14
 25/53 anonim ***** válasza:
:-S ez a gumis dolog nagyon durva...
2011. máj. 25. 13:15
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
elrakta a tárcába?? úristen milyen naivak vagyunk mi nők ha olyan néz hülyének akit szeretünk :-(
2011. máj. 25. 13:16
 27/53 A kérdező kommentje:

Hogy optimális képet kappjatok a dolgról,irok rola jokat is,hátha ugy kicsit változik a kép.

Nagyon szereti a gyerekeinket,bármit megtenne értuk,sokat segit

Fizet baby sittert,aki segit ellátni a két gyereket,mert sétakor-altatáskor nem nagyon boldogulok egyedül.Illetve boldogulok,de nagyon stresszes

Mindig ad pénzt ha kérek(közös számla nincs)

A szexben nagyon odaadó,nem önző,fontos neki hogy nekem is jó legyen

Segit reggelente elmosogatni

Évente 1x 2x kirándulnk közösen(nem a kirándulás miatt irom,nem az a fontos,hanem hogy eggyütt legyünk

Aztmondja szeret,külömben nem hajtana pszichologushoz,és már rég feladta volna. Igaz érezni nem mindig érzem.

2011. máj. 25. 13:23
 28/53 anonim ***** válasza:
43%

Nem hiszem el, hogy milyen nők vannak, mit Te.

1.Soha nem bocsájtanék meg egy megcsalást sem, -márpedig a tietek az volt!- kutyából nem lesz szalonna.

2.Nem vagyok egy f@sznak sem a lábtörlője, sem a rib@nca, hogy így beszéljen velem, mint Teveled a drága férjed.

3.Az ilyen nők mindig a gyerekekkel takaróznak, hogy azért nem hagyják el a bunkó párjukat, mert akkor mi lesz a gyerekkel.Ugyan mi lenne?Rengeteg gyerek felnőtt csonka családban is, vagy egy nevelőapával, aki 100x többet ér, mint egy szoknyapecér alpári paraszt.

4.Ha Te ezek után is szerelmes vagy a férjedbe, akkor úgy kell neked, majd kíváncsi lennék a folytatásra, hány álmatlan éjszakád lesz még, mennyit fogsz átsírni, meg mennyi női nevet fogsz még megálmodni.

16 éve vagyok férjnél, 17 éves korom óta, de EGYSZER sem beszélt így velem a férjem, soha nem csalt meg, ez 1000%, de ha megtörténne, rögtön válnék, pedig van gyerek, vagyon nem kicsi, egzisztencia, stb.

Mindenkinek egy élete van, nehogy már az végig asszisztáljam egy bunkó mellett.

2011. máj. 25. 13:39
 29/53 A kérdező kommentje:

Hidd el,alapjába véve én sem ez a rinyapics@ vagyok,ha ezt a beszélgetést én olvasom kivülállóként,ugy 3 éve,ugy elküldöm a kérdezőt a pics.be mint a szél....

Semmim nincs,iskolám sem nagyon,mit csinálnék két pici gyerekkel egy ilyen putri környéken ahol még a fü sem nől? Tudom hogy mindezek csak ikifogásnak hangzanak,de ha eltekintünk az érzelmektől,még mindig ott maradnak ezek az agagsztó tények.

2011. máj. 25. 13:50
 30/53 napietus ***** válasza:
43%
neki is ugyanilyen rosszul eshetett a féltékenykedésed. ebből indult, utána csak vicces akart lenni, nem sikerült, de ezt nem kell túlreagálni :)
2011. máj. 25. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!