Csak én nem szeretem a kisbabákat?
Vannak itt még akik nem szeretik a gyerekeket? Én ki nem állhatom a babákat. A 4 évesnél idősebbekkel még elvagyok, de a piciket egyszerűen utálom. /Nem is akarok sajátot (ezt sokan nem hiszik el és mindig azt mondják, majd, ha idősebb leszel és szerelmes...)/
Gonosz ember vagyok? Ha meghallok egy kisbabát sírni pl. trolin akkor csak arra tudok gondolni, hogy hagyja már abba mert nagyon zavar, felidegesít és dühös leszek...
Más is érez így?
Kijelenthetem, én sem bírom a kisgyerekeket. Egyszerűen nem tudom megérteni hogy mit látnak bennük az emberek hogy jaj de édi, gügyögnek nekik meg ilyesmi... Egyébként is, tudom azt, hogy egy kisgyerek mikor megszületik, körül van rajongva, mindig mikor bárki meglátja egyből jaj de cuki jaj így meg úgy. Aztán mire lesz 7-8 éves, már mindenki baszik rá a gyerekre, már nem túl érdekes Ezt sajnálatos módon tapasztalatból írom. (de lehet hogy nem minden esetben van így)
Különben meg, én főleg úgy vagyok vele, hogy az olyan gyerekekkel, akik már elmúltak 7 évesek, jobban kijövök, de a kisebbeken látom, hogy még ők is tartanak tőlem, és én sem bírom őket. Hogy miért nem? Ez egy olyan kérdés, amire nem tudok konkrét választ adni.
Attól meg senki nem lesz szívtelen ha nem bírja a kisgyerekeket..
Nyugodtan le lehet pontozni :)
Gondoltam leírom a véleményem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!