Csak én nem szeretem a kisbabákat?
Vannak itt még akik nem szeretik a gyerekeket? Én ki nem állhatom a babákat. A 4 évesnél idősebbekkel még elvagyok, de a piciket egyszerűen utálom. /Nem is akarok sajátot (ezt sokan nem hiszik el és mindig azt mondják, majd, ha idősebb leszel és szerelmes...)/
Gonosz ember vagyok? Ha meghallok egy kisbabát sírni pl. trolin akkor csak arra tudok gondolni, hogy hagyja már abba mert nagyon zavar, felidegesít és dühös leszek...
Más is érez így?
Én is utálom őket.
Pedig nő vagyok.
18.00 vagyok.
Nem értem miért pontoztatok le... már véleményt se szabad írni, csak azt, hogy jaj a kisbabák bájosak?
Itt is megjelennek az idegbeteg kismamák és anyukák -.-'
Amúgy még kihagytam, hogy szerintem az is undorító, hogy eszel, szemben vagy bárhol ül a közeledben egy kölyök, és taknya nyála egybefolyik, félig megrágott ételeket visszateszi, hát valami mocsok undorító.
Amúgy a 5 évnél idősebbekkel én is elvagyok, azok már megtanulták a kulturált létet, és el lehet velünk játszani, beszélgetni.
utolsó, hát én se szólok egy szót se csak zavar, és amúgy lehet, hogy volt olyan akkor aki szólt csak én nem emlékszem...
csak az zavar, hogy amikor kisgyerek van a társaságban(mondjuk valaki hozza a gyerekét) akkor minden csak körülötte forog, h "de édes, de aranyos..." és rám furán néznek, hogy nem csinálok semmit. Lehet, hogy féltékeny vagyok rá tudat alatt? Nem tudom
18:10-es:
igen, az evés, meg amikor a szülők adnak csokit, fagyit...a gyereknek és nem törlik le a szájáról, és úgy mennek végig a városon, h kajás a szája szerencsétlennek..fúj...
18:03:
Nem minden kisgyerek ilyen! Aki követelőző hisztigép, azt a szülei tették olyanná, hogy rosszul nevelték! Ez ilyen egyszerű.
Aki pedig utálja a kisbabákat, megmondom, mi a véleményem. Írjátok: mindig sír. A baba egy teljesen ártatlan és kiszolgáltatott lény, a szüleire és a felnőttekre van utalva. Máshogy nem tudja kifejezni, ha baja van, mint sír. Te is ilyen voltál valaha, képzeld, ha a szüleid befogták volna a fülüket és hagytak volna, mert idegesítő vagy! Nem azt mondom, hogy gyereket kell vállalni, csak a felfogásotok elképesztő! A kisbabának még nincsenek bűnei, nem mint egy átlagos embernek, olyanná formálódik, amit tapasztal. És azért utálni, mert nem tudja máshogy elmondani a fájdalmát, éhségét, minthogy sír... ocsmány dolog!
18:03-as vagyok, a lepontozott.
Azt hiszem világosan leírtam, hogy soha nem bántok sem gyerekeket, sem szülőket. De a véleményemet ne akarja átírni senki a sajátjáéra, mert az nem az én véleményem lenne.
Ahogy mondtam: az eszemmel elfogadom, hogy helytelen "nem csípni" a gyerekeket, de a magánvéleményemhez azt hiszem jogom van, még akkor is, ha az nem meg a "fősodorral" egy irányba.
peace
"Amúgy a 5 évnél idősebbekkel én is elvagyok, azok már megtanulták a kulturált létet, és el lehet velünk játszani, beszélgetni."
Te normális vagy? Jó hogy nem várod el, hogy csokornyakkendővel/masnival és illemkönyvvel szülessenek! Mit gondolsz, te úgy születtél, hogy már rögtön mentél a szülőszobából mosdóba és kezet is mostál utána? Aztán beültél a kantinba ebédelni, ahol kést és villát használtál? Neked még a taknyod sem folyt, mert csodagyerek voltál, rögtön kértél édesanyádtól papír zsebkendőt és megköszönted neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!