Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nekem kell fizetnem a...

Miért nekem kell fizetnem a samponomat, stb-t? És ha nem fizetem ki, apa olyan gonosz.

Figyelt kérdés

Vegyük a leghétköznapibb példát: elfogyott a samponom, kérek pénzt és nem ad. Mert nekem van saját pénzem.. Na ez az, mert nincs, ezért:

1,5 éve elkezdtünk építkezni, a felső szintet csináltattuk meg, főleg miattam, mert 15 évesen nem volt saját szobám. Megterveztette, megépítette és benyújtotta nekem a számlát! Nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek. Hogy ez most komoly, vagy sem?! Na a lényeg, hogy ki kellett fizetnem pontosan 4 milliót a saját pénzemből (mamámtól örököltem 5 milliót, hogy majd a tanulmányaimra költsem, ezen kívül sosem nyúltam hozzá!..)

Szóval visszatérve a hétköznapi dolgokra, egy samponért könyörögnöm kell, egy cipő amit vehetek max 3000 Ft lehet, a többi a saját (meg nem lévő) pénzemből kell pótolnom...

Ez most normális így?! Amúgy nagyon jó az anyagi helyzetünk.

17/L

2011. máj. 22. 13:59
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
8%
Nem bírtam végigolvasni, mert látom, h nagyon beképzelt vagy. Én heti 1500 forintot kaptam, pedig kolis voltam, ebből lejött a 600 forintos buszköltség a többi maradt a higiéniai cuccokra, kajára a suliban (a kolis kaja nem tápláló). Én drága ruhát sem engedhettem meg soha magamnak mégis rendesen tudtam öltözködni olcsóból is. Hajsampon 1000 forintért? Na, nehogy már csak körülötted forogjon a világ. Gondolom a szobát is azért csinálták meg neked, mert kisírtad. Hát, akkor ne is várd el, h majd kifizetik neked és elvonják a testvéridtől. Mi a nővéremmel soha nem rúgtuk volna ki egymást a szobánkból, megbeszéltük, kinek mikor van ideje kis időt egyedül tölteni. Ha nem tetszik, ami van, akkor menj el dolgozni és keresd meg magad a költőpénzed.
2011. máj. 22. 14:37
 42/60 A kérdező kommentje:

Sosem kérek semmilyen luxuscikket.

Nem sírtam ki a szobát, a húgom még jobban odavolt érte, mint én.

És írtam, hogyha nem ezt a sampont használom, akkor sebes lesz a fejbőröm...

2011. máj. 22. 14:39
 43/60 anonim ***** válasza:
59%
Ha beteg a fejbőre hiába vesz teszkós kétliteres-t háromszáz ft-ért. De igenis olvasd végig, mert így érthető minden mondat. :P
2011. máj. 22. 14:39
 44/60 A kérdező kommentje:
Különben én meg muszáj vagyok bliccelni buszon, mert a bérlet 4000 ft...
2011. máj. 22. 14:40
 45/60 anonim ***** válasza:
66%

Gazdagok vagytok, és mégis bliccelned kell?

Na, ezért tart ott az ország, ahol...

2011. máj. 22. 14:42
 46/60 A kérdező kommentje:

Mivel arra sem ad pénzt, ezért muszáj vagyok.. Nem gondolod?:)

Hidd el nekem sem jó kb 1 órával korábban elindulni otthonról, mert 3x le kell szállnom.

2011. máj. 22. 14:44
 47/60 anonim ***** válasza:
mondjuk tényleg nem értem, hogy alapvető dolgokra hogy nem adnak lóvét neked, ha elkap az ellenőr akkor jobb lesz? Az a baj, hogy mindenki így gondolkozik, hogy úgyis mindenki bliccel, és pont a tehetősek mondják, mikor rájuk nézve égő, hogy pont ők spórolnak. Amúgy veled vagyok, csak ez butaság faterodéktól.
2011. máj. 22. 14:46
 48/60 A kérdező kommentje:

Megbüntetni nem fognak. Nem rendőrrel meg közteresekkel vannak, csak leszállítanak - vagy kamu adatokat adok meg..

Ha mégis rendőrrel vannak, akkor elkérem egy barátom bérletét (direkt nem írja rá a diákszámát) és utólag bemutatom.

2011. máj. 22. 14:48
 49/60 anonim ***** válasza:
Jólvan, de ez akkor is gáz. Aki nem tehetős megveszi becsületesen, aki meg megtehetné, csak csak azért sem az meg.... szóval érted? De a büdös vonatért meg buszokért az ilyenek is hangosak. De mire fel? Az ő seggét hogy ingyen viszi a busz azért?
2011. máj. 22. 14:49
 50/60 anonim ***** válasza:
2011. máj. 22. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!