Miért nekem kell fizetnem a samponomat, stb-t? És ha nem fizetem ki, apa olyan gonosz.
Vegyük a leghétköznapibb példát: elfogyott a samponom, kérek pénzt és nem ad. Mert nekem van saját pénzem.. Na ez az, mert nincs, ezért:
1,5 éve elkezdtünk építkezni, a felső szintet csináltattuk meg, főleg miattam, mert 15 évesen nem volt saját szobám. Megterveztette, megépítette és benyújtotta nekem a számlát! Nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek. Hogy ez most komoly, vagy sem?! Na a lényeg, hogy ki kellett fizetnem pontosan 4 milliót a saját pénzemből (mamámtól örököltem 5 milliót, hogy majd a tanulmányaimra költsem, ezen kívül sosem nyúltam hozzá!..)
Szóval visszatérve a hétköznapi dolgokra, egy samponért könyörögnöm kell, egy cipő amit vehetek max 3000 Ft lehet, a többi a saját (meg nem lévő) pénzemből kell pótolnom...
Ez most normális így?! Amúgy nagyon jó az anyagi helyzetünk.
17/L
"Muszáj voltam kifizetni neki, átutaltam a számlájára..
Azt mondta, hogy addig nem mehetek az emeletre amíg ki nem fizetem. És tényleg nem engedett fel." jól át lettél verve...gyámügyhöz fordulj minél előbb és próbáld visszaszerezni az örökséged, mert valószínűleg a 18. szülinapodon kiraknak az utcára
Azért azt nem nézem ki belőlük, hogy kiraknak az utcára. Vagy mégis?! :S
Anya munkanélküli (amúgy sebész, csak néhány esetben hívják be), apa taxisofőr.
Apád féltékeny amiért nem ő örökölte azt a pénzt és a mamád rád hagyta. Ezért akar mindenáron lehúzni. Most az a baj hogy ha fisszakaphatod ezt a 4 milliót, de vagy készpénzben kapod vagy simán rákerülsz a tulajdoni lapra.
Még ha pénzt is kapsz akkor is mivan. Ugyan úgy kell élned. és mivel csak 17 vagy nem tudsz különköltözni. Így velük kell élned rájuk utalva. És még jobban szivatnak majd.
Ha még meg is kapnád a pénzt akkor is veszel egy garzont valahol, de abból nem lehet megélni.
Szóval most be kell nyelned és várnod. Majd ha elvégezted a sulit és különköltöztél akkor majd ne félj visszajön az a 4 milla. Jöhet visszamenőleg a gyámügy. Tulajdonostárs leszel. De a haszonélvezeti jog apádé.
Így azonban a kapcsolat nagyon megromlik. Jegyezd meg a legerősebb emberi hajtóerő a bosszú és a gyűlölet.
Rossz belegondolni, hogy tényleg gyűlöl.. :(
Amúgy itt az emeleten minden van.. Fürdőszoba, mosószoba, gardróbszoba, egy kis étkező-helység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!