Miért nekem kell fizetnem a samponomat, stb-t? És ha nem fizetem ki, apa olyan gonosz.
Vegyük a leghétköznapibb példát: elfogyott a samponom, kérek pénzt és nem ad. Mert nekem van saját pénzem.. Na ez az, mert nincs, ezért:
1,5 éve elkezdtünk építkezni, a felső szintet csináltattuk meg, főleg miattam, mert 15 évesen nem volt saját szobám. Megterveztette, megépítette és benyújtotta nekem a számlát! Nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek. Hogy ez most komoly, vagy sem?! Na a lényeg, hogy ki kellett fizetnem pontosan 4 milliót a saját pénzemből (mamámtól örököltem 5 milliót, hogy majd a tanulmányaimra költsem, ezen kívül sosem nyúltam hozzá!..)
Szóval visszatérve a hétköznapi dolgokra, egy samponért könyörögnöm kell, egy cipő amit vehetek max 3000 Ft lehet, a többi a saját (meg nem lévő) pénzemből kell pótolnom...
Ez most normális így?! Amúgy nagyon jó az anyagi helyzetünk.
17/L
Muszáj voltam kifizetni neki, átutaltam a számlájára..
Azt mondta, hogy addig nem mehetek az emeletre amíg ki nem fizetem. És tényleg nem engedett fel.
1000 Ft nem sok egy samponra én is kb annyiért veszem, és nem is a legjobb minőség, de a fejem bőre ezt bírja.
Heti 1000 Ft.pedig igen csak kevés. Napi 200 Ft-ból az ember már nem tudd venni úgy kaját hogy jól is lakjon.És gondolom ha zsebpénzt adna akkor nem nézné jól szemmel ha otthonról hordanád el a reggelidet.
Az valóban érdekes lenne, hogy anyukád mit szól ehhez? Nem különben az, hogy mi szólna ehhez egy gyámügyes? Egy kiskorú örökségéhez, a szülők is csak a gyámhivatal hozzájárulásával nyúlhatnak hozzá 18 éves kora előtt. Amúgy szerintem szépen át lettél verve. Ha a mamádtól örököltél pénzt, akkor vagy az anyai, vagy az apai nagymamádról lehet szó. Aki nyilván nem ok nélkül végrendelkezett úgy, hogy ne a fia, vagy a lánya (azaz a szüleid közül a saját gyereke), hanem te kapd meg azt a pénzt. Apád erőszakkal nem vehette el tőled, kifizettette belőle a lakásfelújítást. És amíg tart a pénzből, addig ki fogja fizettetni az olyan "luxusköltségeidet" is, mint a samponod.
Ha másért nem, azért próbálj minél előbb kollégiumba menni, nehogy ilyen melegszívű szerető szülővé válj majd te is.
Nme ők nyúltka hozzá, én utaltam át.
Amúgy hidd el én örülnék a legjobban annak, ha kamu lenne. Kiskorom óta tudom,hogy van 5 millióm, mindig is külföldi egyetemre szerettem volna menni belőle, miután leérettségiztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!