Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nekem kell fizetnem a...

Miért nekem kell fizetnem a samponomat, stb-t? És ha nem fizetem ki, apa olyan gonosz.

Figyelt kérdés

Vegyük a leghétköznapibb példát: elfogyott a samponom, kérek pénzt és nem ad. Mert nekem van saját pénzem.. Na ez az, mert nincs, ezért:

1,5 éve elkezdtünk építkezni, a felső szintet csináltattuk meg, főleg miattam, mert 15 évesen nem volt saját szobám. Megterveztette, megépítette és benyújtotta nekem a számlát! Nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek. Hogy ez most komoly, vagy sem?! Na a lényeg, hogy ki kellett fizetnem pontosan 4 milliót a saját pénzemből (mamámtól örököltem 5 milliót, hogy majd a tanulmányaimra költsem, ezen kívül sosem nyúltam hozzá!..)

Szóval visszatérve a hétköznapi dolgokra, egy samponért könyörögnöm kell, egy cipő amit vehetek max 3000 Ft lehet, a többi a saját (meg nem lévő) pénzemből kell pótolnom...

Ez most normális így?! Amúgy nagyon jó az anyagi helyzetünk.

17/L

2011. máj. 22. 13:59
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

Muszáj voltam kifizetni neki, átutaltam a számlájára..

Azt mondta, hogy addig nem mehetek az emeletre amíg ki nem fizetem. És tényleg nem engedett fel.

2011. máj. 22. 14:18
 22/60 anonim ***** válasza:
4%
Én úgy értelmezem, hogy spórolásra akarja tanítani az apuka a lányát. Csinált egy listát, hogy lássák a gyerekek, mi mennyibe került.
2011. máj. 22. 14:18
 23/60 A kérdező kommentje:
Én nem szórom a pénzt. Mindennek megnézem az árát és a legolcsóbbat veszem. Kb félévente veszek új ruhákat, akkor is csak pár db-ot, hogy ne szakadt cuccokban járjak..
2011. máj. 22. 14:19
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tom. Akkor az apád vagy klinikai eset, vagy csak ugratod itt a jónépet.
 25/60 anonim ***** válasza:

1000 Ft nem sok egy samponra én is kb annyiért veszem, és nem is a legjobb minőség, de a fejem bőre ezt bírja.

Heti 1000 Ft.pedig igen csak kevés. Napi 200 Ft-ból az ember már nem tudd venni úgy kaját hogy jól is lakjon.És gondolom ha zsebpénzt adna akkor nem nézné jól szemmel ha otthonról hordanád el a reggelidet.

26/60 anonim ***** válasza:
100%

Az valóban érdekes lenne, hogy anyukád mit szól ehhez? Nem különben az, hogy mi szólna ehhez egy gyámügyes? Egy kiskorú örökségéhez, a szülők is csak a gyámhivatal hozzájárulásával nyúlhatnak hozzá 18 éves kora előtt. Amúgy szerintem szépen át lettél verve. Ha a mamádtól örököltél pénzt, akkor vagy az anyai, vagy az apai nagymamádról lehet szó. Aki nyilván nem ok nélkül végrendelkezett úgy, hogy ne a fia, vagy a lánya (azaz a szüleid közül a saját gyereke), hanem te kapd meg azt a pénzt. Apád erőszakkal nem vehette el tőled, kifizettette belőle a lakásfelújítást. És amíg tart a pénzből, addig ki fogja fizettetni az olyan "luxusköltségeidet" is, mint a samponod.

Ha másért nem, azért próbálj minél előbb kollégiumba menni, nehogy ilyen melegszívű szerető szülővé válj majd te is.

2011. máj. 22. 14:21
 27/60 anonim ***** válasza:
0%
ha jól értem, előbb lett kész az emelet, és az apja utána "vette el" a pénzét. azért nem kéne rögtön a gyámhivatalhoz rohanni. Én azt gondolom, az apja berakta a pénzt a számlájára, és ha szüksége lesz rá a lányának, akkor odaadja neki.
2011. máj. 22. 14:22
 28/60 anonim ***** válasza:
65%
Te írtál mostanában ebbe a kategóriába?
 29/60 anonim ***** válasza:
63%
Ügyes kitaláció volt ez a kérdés, ez egyre jobban lerí :)
 30/60 A kérdező kommentje:

Nme ők nyúltka hozzá, én utaltam át.

Amúgy hidd el én örülnék a legjobban annak, ha kamu lenne. Kiskorom óta tudom,hogy van 5 millióm, mindig is külföldi egyetemre szerettem volna menni belőle, miután leérettségiztem..

2011. máj. 22. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!