Miért csak az idősebbek tehetik meg?
00:18-as vagyok ismét!
A pokémon tazokat én is gyűjtöttem akkortájt a tesóimmal,csápoltam Britney számain és bele voltam zúgva Kecskés Tiborba (V-tech).
A fiúk annyira érdekeltek,mint egy 1 évest a politika!
Minden tizenéves érettebbnek gondolja magát a koránál. A te esetedben azonban ez bizonyítottan nem így van, hiszen akkor felfognád, mi olyan ijesztő a kapcsolatotokban. Te még most is gyerek vagy, 13 évesen meg pláne az voltál. A "párod" felnőtt férfi, aki nem tud megfelelni az érett nők elvárásainak, ezért olyat keresett magának, akinek még nincsenek elvárásai. Ha 10 év múlva együtt lesztek, az sem bizonyítja ennek ellenkezőjét - de hidd el, nem lesztek.
Két felnőtt ember kapcsolata szinte bármilyen korkülönbséggel működhet kedvező körülmények között, de ahhoz az kell, hogy mindkét fél rendelkezzen élettapasztalattal és önállósággal. Ez olyan 20-23 év között szokott bekövetkezni.
Az, hogy nem jársz plázába, nem bizonyítja, hogy érettebb lennél. Egyszerűen más az érdeklődésed. Nem a hobbid jelenti a felelősségtudatodat.. Akkor leszel érett, ha konkrét elképzeléseid vannak a jövődről, munkába állsz, fenntartod magad, keresztülmész néhány csalódáson, megismered valójában önmagad. Mivel még ki sem alakult a személyiséged, ez jelenleg képtelenség..
Elhiszem, hogy te tényleg azt gondolod, amit leírtál, és őszintén így érzed az egészet. De mindannyian voltunk 13-16 évesek, úgyhogy nagyjából értjük, hogyan élheted meg ezeket a dolgokat.. A következő években gyökeres változásokon fogsz még keresztülmenni. Persze ezt csak akkor fogod elhinni, ha már megtörtént.
"A "párod" felnőtt férfi, aki nem tud megfelelni az érett nők elvárásainak, ezért olyat keresett magának, akinek még nincsenek elvárásai."
Ott a pont!!!!
Teljesen igaz . Én is most 25 évesen csodálkozom hogy milyen hülye is tudtam lenni 14-18 évesen , pedig én is azt hittem , hogy extra-hiper érett vagyok .
Másik meg hogy egyik ismerősöm szintén a nem magához illő korosztályban keresi a csajokat (bár ő csak 4-5-6 évvel fiatalabbakkal szokott kikezdeni) , de meg is lett mindig a végeredménye . Az összes tini csaj amint éretebb lett és idősebb egyből ment a saját korosztályához .
Az ismerős ezt már 3* eljátszotta , és most talán végre megtanulta a leckét és nem a hülye tinik között keres magának csajt hanem magához illőt .
Majd a te értékrended is megváltozik és rájössz hogy nem éltél tini életet , mert valaki lekötött . Ez 99% -ban igaz ha egy tizenéves összejön egy magánál sokkal idősebbel .
persze, ennyi idősen mindenki azt hiszi magáról, h húde milyen érett.
aztán majd 10 év múlva, ha visszanézel, mosolyogsz egyet magadon.
13 évesen még nem az a normális, hogy felnőtt, 28 éves férfiakkal hetyeg az ember. persze, szerelmesek vagyunk a barátnőnk bátyjába plátóian, vagy az épp aktuális filmsztárokba, de ennyi idősen én még tényleg plázába meg biciklizni jártam a barátnőimmel, és nem azon járt az agyam, hogy melyik apámkorú hapsival járjak!
nem a kor számít hanem az arányok.
te meg tanulj meg számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!