Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az idősebbek...

Miért csak az idősebbek tehetik meg?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már hogy, 30 éves embernél már nem vészes ha a párja 15 évnél több. De Ha mondjunk az illető 50 éves akkor már egyáltalán nem vészes. Egy 16 éves lánynál miért baj? Sokszor nem annyira számít a kor. Én 16 éves vagyok és 31 éves emberel járok lassan 3 éve. És nem szégyellem. Nem használ ki hanem szeret és én is őt nagyon. Igaz én más vagyok mint a többi tini. Miért van ez így hogy, ha egy 50 éves ember egy 65 éves emberel jár az nem szégyellni való de ha egy 16 éves egy 31 évessel akkor az már igen?
2011. máj. 17. 23:32
1 2 3 4
 1/38 napietus ***** válasza:
92%
azért, mert előbbi esetben mindketten felnőttek, utóbbiban meg az egyik fél még nem az.
2011. máj. 17. 23:37
 2/38 anonim ***** válasza:
93%
Mert te még csak gyerek vagy! Nyilván nem tudod még ennek felfogni a súlyát, de majd egyszer megérted. Egyébként meg nem bírom felfogni, hogy a kedves párod 31 éves érett férfi létére hogyan járhat egy 16 éves kislánnyal. Pláne, hogy 13 éves voltál, amikor összejöttetek. Nekem ez elég meredek.
2011. máj. 17. 23:39
 3/38 napietus ***** válasza:
83%
egyébként köztem és a férjem közt pont 15 év van. én 23 voltam, mikor összejöttünk. az természetes, ha egy 38 éves férfinek tetszik egy 23 éves nő. az nem, ha egy 31 éves egy 26 éves kislánnyal jár. az még kevésbé, ha egy 28 éves férfi hajt egy 13 éves gyerekre. ez büntetőjogi kategória. apád helyében agyoncsaptam volna...
2011. máj. 17. 23:43
 4/38 anonim ***** válasza:
74%

Azért az elég furcsa, hogy egy 30 éves pasas egy nála jóval fiatalabb lánnyal kezd, aki még csak most kezdi felfeldezni a világot és saját magát is ha érted mire gondolok, én úgy gondolom, ha egy ilyen srác az ilyen 14-15 éveseknél kezd akkor valamiért nem tud kapcsolatot kialakítani a nála egyidősekkel vagy maximum pár évvel fiatalabbakkal. mert ugye a tini lányoknak nagyon imponáló, ha egy idősebb férfinak tetszik , mert őket könnyen meglehet vezetni, vagy hódítani.

És azért baj ez, mert még akár hiszed akár nem egy 14-16 éves még szerintem elég éretlen sok szempontból. Nem mindig vannak kivételek azért, de egy 14-16 éves ne járjon már egy 30-40 évessel. Hallottam olyanról is, hogy 50 évessel is . Na azért itt elgondolkodnék azon, hogy a másiktól mennyire fontos itt a szerelem, vagy csak inkább a fiatalság az ami vonzza őket. Vannak ilyen álkapcsolatok nem kis számmal.

5/38 napietus ***** válasza:
92%
26 helyett 16
 6/38 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is meredek.

Valószínűleg vagy pedofil, vagy annyira komplexusos, hogy nem képes, vagy nem mer összejönni egy igazi, érett, felnőtt nővel.

Nem tudom, hogy 13 évesen mivel csábította el a kérdezőt... Kinder tojással?

7/38 anonim ***** válasza:
87%

Mert akárhogy nézzük,te még gyerek vagy!És had ne mondjam,hogy 13 éves tinilánynál milyen büntetést kaphat egy 28 éves férfi.

A másik,hogy egy 50 éves és egy 65 éves ember már élt egy bizonyos kort és ez a 15 év már nem tűnik óriásinak."Kiélték magukat,felnevelték a gyerekeiket,unokáznak tán és nem első sorban nem tartoznak más felé magyarázattal.Egy szóval:felnőttek!

2011. máj. 17. 23:44
 8/38 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert egy tizenéves éves az gyerek, egy harmincas meg felnőtt. Semmi nem közös bennük
 9/38 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen mas a ket eset! Egy 40 eves egy 60 eveshez kepest erettsegben nem olyan mas, mint egy 15 eves egy 35 eveshez kepest. Akarmilyen erett is vagy, nincs mogotted az a plusz 15-20 ev tapasztalat. Kell egy "alap kor/tapasztalat" ahhoz, hogy az ember mukodokepes kapcsolatban tudjon elni olyannal hosszu tavon, aki mar megtapasztalta az elet dolgait. Magyarul nem ugyanott tart az eletetek. Tehat vagy elersz egy bizonyos kort/tapasztalati szintet vagy egy veled hasonlo koruval egyutt mentek at a tapasztalati fazison. Hogy 50 vagy 65 eves valaki, az mar nem annyira szamit ilyen szempontbol, hisz nem tegnap jottek le a falvedorol, felnott emberek.

16 eves 31 evessel? Ez nem szegyelni valo, hanem nagyon csunya dolog a 31 eves reszerol. Ne erts felre, nekem nincs gondom a nagyobb korkulonbsegekkel, de nem a te korodban. Ha huszoneves lennel legalabb, mar mas lenne a helyzet. Ugyan mit akar toled egy 31 eves? Gyereket gondolom, hogy nem akar, hazassagot szinten nem. Nem te vagy tul erett, hanem o tul eretlen, ha egy gyerekkel kezdett. Dupla annyi idos, mint te es te meg boven iskolas vagy, nem is a tanulmanyaid vegen. Mit akar toled, de komolyan? 3 eve jartok? Tehat 13 evesen kezdett veled?! Mert ez egyenesen pedofilia es 14 eves kor alattival a szex is buntetendo. A szuleid mit szolnak?? Nem semmi...

10/38 anonim ***** válasza:
85%
így van. a kapcsolat elején 13 voltál, ő meg 28! szerinted ebben nincs semmi gyomorforgató? szerinted ez normális? kis túlzással, de az apád is lehetne kb.. :S
2011. máj. 17. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!