Mennyire nehéz megtalálni a párod, a másik feled szerinted? Főleg idősebbek válaszát várom.
Nem az egy éjszakás, 12 évesen fogjuk egymás kezét, vagy 15 évesen elmegyünk pizzázni... kapcsolatokra értem!
Hanem az IGAZIT!
Akivel hasonlóak a célok és passzoltok egymáshoz, akire azt tudod mondani, hogy a nagy Ő.
Akivel el tudod képzelni a közös otthont, gyereket...
Létezik egyáltalán?
Te már megtaláltad?
(Légyszi kort és nemet is írj)
26/L
Én is 26 vagyok, és még nem találtam meg. Sajnos néha kételkedem is a létezésében. :(
Rövidebb kapcsolataim voltak, egyiknél sem éreztem azt, hogy ő lenne a másik felem.
21 évesen találtam meg Őt már 6 éves a kisfiunk :))))
32/n
Az elsőnek osztom a véleményét. Nekem nem sikerült megtalálni, és már erősen kételkedem a létezésében.
26/N
Tíz évvel ezelőtt, 25 évesen találtam meg.
Mikor még csak ismertük egymást, már akkor tudtam, hogy ő valahogy más mint a többi ember. Olyan volt, mintha mindig is ismertem volna, mint ember, első pillanattól kezdve nagyon szimpatius volt, vagyis még annál is több. De nagyon sokáig csak úgy mint ember. Sok idő telt el mire mint férfi is érdekelni kezdett.
Talán van valahol,létezik...nem tudom.Még a gondolatátol is kiráz a hideg.
22l
Részben szerencse kérdése, hogy ki mikor találja meg élete párját. Azonban tehetsz is érte: legyél nyitott és pozitív gondolkodású, magabiztos.
Én 24 éves lány vagyok, 4 éve vagyok együtt a párommal, 2 hónapja vagyunk jegyesek. Az egyetemen ismerkedtünk meg, 1,5 éves barátságból lett szerelem. Annak a tudata, hogy Ő az igazi számomra, fokozatosan alakult ki, az idő múlásával, ahogy egyre jobban megismertük egymást. Szóval ez nem egy fellángolás volt, nem éreztem az első pillanatokban, hogy úristen ő lesz a férjem, stb...egyáltalán nem is görcsöltem sosem ezen.
én feladtam.
több esélyem van nyerni a lottón, sztem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!