Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz megtalálni a...

Mennyire nehéz megtalálni a párod, a másik feled szerinted? Főleg idősebbek válaszát várom.

Figyelt kérdés

Nem az egy éjszakás, 12 évesen fogjuk egymás kezét, vagy 15 évesen elmegyünk pizzázni... kapcsolatokra értem!

Hanem az IGAZIT!

Akivel hasonlóak a célok és passzoltok egymáshoz, akire azt tudod mondani, hogy a nagy Ő.

Akivel el tudod képzelni a közös otthont, gyereket...

Létezik egyáltalán?

Te már megtaláltad?

(Légyszi kort és nemet is írj)

26/L

2011. júl. 20. 22:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
jaj, lemaradt idén lesz 5. éve
2011. júl. 20. 22:18
 22/39 A kérdező kommentje:

Mindenkinek küldöm a pontot, mert ez saját vélemény.

Gratulálok azoknak akinek szép kapcsolata van, és csak biztatni tudom azokat akiknek nincs!

Nekem is lett volna akivel el tudtam volna képzelni, csak hasonló gondok voltak pl.: nem akart dolgozni, mert otthon minden kényelmes volt, nem akart elköltözni, mert otthon jó és egy lakást fent is kell tartani, ergó dolgozni.

(ez 2 különböző ember volt 24-27 évesek)

Jó fejek voltak és minden happy volt, ezeket leszámítva...

D:

2011. júl. 20. 22:20
 23/39 anonim ***** válasza:
72%

29 évesen megtaláltam, de ő foglalt.

Hogy akkor honnan tudom, hogy Ő az?

Csak tudom.

2011. júl. 20. 22:25
 24/39 anonim ***** válasza:
78%

Az én igazim is már foglalt:(

Bár tévedjek én,de akkor az volt a legszebb időszak az életemben.

2011. júl. 20. 22:28
 25/39 A kérdező kommentje:
Lehet, h akivel van az neki nem a nagy Ő, hanem te vagy, csak majd később jöttök össze!
2011. júl. 20. 22:29
 26/39 A kérdező kommentje:

Nekem is van nagyon sok ismerősöm, 25-32 évesek, teljesen normálisak, semmi baj nincs velük, egy boldog kapcsolatra vágynak, nem szeretnének szépségkirálynőt, királyfit stb-t.

(jó persze mindenki szeretne, de általában nem hosszabb távra) Voltam társkereső oldalon, aki ismeri azoknak gondolom nem kell bemutatni ami ott van...

De mindenesetre nagyon sok (túl sok) békát kell megcsókolni, mire eljön a királyfi (ha eljön... és ezt nem a külsőre értem)

2011. júl. 20. 22:34
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

22:25 vagyok.

"Lehet, h akivel van az neki nem a nagy Ő, hanem te vagy, csak majd később jöttök össze!"

Az biztos, hogy neki nem ő a nagy ő. Csak sajnos nem ilyen egyszerű. De bízom benne, hogy aki összekutyulta a dolgokat, és rossz nőnek adta az én másik felem, észbe kap és helyrehozza amit elrontott :):)

2011. júl. 20. 22:40
 28/39 A kérdező kommentje:

Mindenképpen, máshogy nem is lehet!

Vannak olyan emberek (a legtöbben) akik túl sok időt pazarolnak rossz emberekre és rossz kapcsolatokra.

2011. júl. 20. 22:48
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nehéz-e, amikor én "rábukkanok" vkire, akivel kapcsolatban azt érzem, megközelíti a számomra "tökéleteset", és ő is szimpatizál velem, vhogy úgy érzem, minden nagyon könnyen történt (jó értelemben), magától értetődőn, és egyenes út visz egy nagyon jó kapcsolathoz. De miután jobban megismerem, és rájövök, hogy nem őt kerestem, megint azt érzem, hogy az "Igazi" megtalálása nehéz, már-már elérhetetlenül.

Jelen pillanatban nincs senki a látóhatáron, és ettől mostanában sz.r a kedvem, mert akármelyik közösségi oldalra lépek fel, azt kell tapasztalnom, hogy a volt osztálytársaim, és az egyetemi csoporttársaim jelentős része komoly kapcsolatban él, közös lakásban/albérletben a párjukkal, némelyikük házas is, másokat eljegyeztek, stb-stb.

25 éves vagyok, szingli (vagyis inkább vénkisasszony :-D :-S, de a szingli jobban hangzik) és néha komolyan elkeseredek. :-(

2011. júl. 20. 23:10
 30/39 anonim ***** válasza:
11 évet töltöttem el egy olyan férfi mellett, aki nem érdemelt meg. Egymás ellentétei voltunk, és badarságnak tartom, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Soha, sőt az idők folyamán még jobban távolodnak majd. Az ex férjemet is szerettem, de soha nem szerelemből. Válás után, nem tiniként, pedig már biztos voltam benne, hogy nem létezik szerelem első látásra. Majd az egyik nap megláttam valakit, és belém csapott valami. A valaki azóta a párom, a valami pedig a keveseknek megadatott kölcsönös szerelem első látásra. Nekem Ő, neki pedig én vagyok a minden. Úgy hogy Kedves Kérdező, ne add fel!!!!
2011. júl. 20. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!