Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz megtalálni a...

Mennyire nehéz megtalálni a párod, a másik feled szerinted? Főleg idősebbek válaszát várom.

Figyelt kérdés

Nem az egy éjszakás, 12 évesen fogjuk egymás kezét, vagy 15 évesen elmegyünk pizzázni... kapcsolatokra értem!

Hanem az IGAZIT!

Akivel hasonlóak a célok és passzoltok egymáshoz, akire azt tudod mondani, hogy a nagy Ő.

Akivel el tudod képzelni a közös otthont, gyereket...

Létezik egyáltalán?

Te már megtaláltad?

(Légyszi kort és nemet is írj)

26/L

2011. júl. 20. 22:01
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

A 25 még szerintem nagyon nem tartozik a "vénkisasszony" kategóriába!

Nekem már nagyon sok volt osztálytárs, egyetemi évfolyamtárs házas, van már elvált is, gyermekes, állapotos...

és a közösségi oldalakra fellépve 90% esküvői és babás képek vannak.

Egyébként nem vagyok letörve, még nem érzem szükségét egy gyerkőcnek, de egy házasságba sem ugranék bele olyan hamar. Persze mind a kettőt nagyon szeretném, majd.

2011. júl. 21. 00:17
 32/39 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a nagy Ő ben csak addig olyan tökéletes amig meg nem ismered igazából ez persze 2-3 év, amúgy is attól hogy 2 ember hasonló nem biztos hogy alkalmasak egy kapcsolatra lehet hogy pont ezért mert erősitik egymás rossz tulajdonságait,a jókat is de a rosszak mindig erősebbek.
2011. júl. 21. 00:27
 33/39 A kérdező kommentje:

Szerintem ehhez hozzájárul az is, h az évek múlásával mindkét fél felbátorodik, megismeri a másikat, aki ezáltal már nem lesz olyan vonzó és érdekes.

Aztán apróságokon kezdenek vitázni, utána pedig ezeket emlegetik fel...

Hallottam már jegyespárról akik az újdonsült közös házuk tapétája színén úgy összevesztek, hogy szakítottak is...

2011. júl. 21. 00:55
 34/39 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben úgy érzem, hogy megtaláltam a tökéletest, az egyetlent, aki pont hozzám való! :) 18 éves voltam, mikor megismerkedtünk, 22, mikor összeházasodtunk. Most 24 vagyok, tehát 6 éve vagyunk együtt, és annyira szuper vele! Amiben kell, abban ugyan úgy gondolkodunk, amiben pedig eltérnek a véleményeink, azzal pont kiegészítjük egymást! Annyira boldog vagyok vele, s biztos vagyok benne, hogy ez így is fog maradni! :) Egy percig sem bántam meg soha, hogy Őt választottam!

24/N

ui.: bármelyik percben kopogtathat nálunk a gólya. :))

2011. júl. 21. 01:29
 35/39 anonim ***** válasza:
19 évesen sikerült megtalálnom, ami a mai világban szerintem maga a csoda... azóta eltelt 7 év, ma már házasok vagyunk és boldogok... 26/nő
2011. júl. 21. 07:57
 36/39 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerült, 43 éves vagyok. Már nem is reménykedem, de a nagyobb baj, hogy már nem is akarom.
2011. júl. 21. 08:09
 37/39 anonim ***** válasza:

eddigi tapasztalataim alapján ez kb csak a szerencsén múlik.

van pár ismerősöm, aki jófej, szorgalmas, ápolt, csinos, és mégsem talál olyan férfit, akire azt mondaná, igen, vele el tudom képzelni hosszú távon. mindig belenyúl a hülyékbe.

és vagyok én, aki sosem görcsölt ezen, és megtaláltam azt a férfit, akivel szívesen eltölteném az elkövetkezendő 40 évet :)

2011. júl. 21. 10:38
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
sjanos elég nehéz megtalálni. én úgy vettem észre, de cáfoljatok meg, és nem kritika, tapasztalat, hogy azok a lányok, akik kevesebbet buliznak, vagy megfontoltabbak, igaz, nehezebben találnak párt, viszont szerintem ezek a kapcsolatok tartósabbak. nálam is ez volt a helyzet! :)
2011. júl. 21. 10:56
 39/39 anonim válasza:
Nem szeretem túlmisztifikálni ezt a "Nagy Ő" kérdést, de én úgy gondolom, hogy megtaláltam. Nincs sok tapasztalatom párkapcsolatok terén, de a jelenlegi/első párom mellett én ezt érzem. Nem rohantam 15 évesen egyik kapcsolatból a másikba, inkább vártam valakire, aki kiváltja belőlem azt a bizonyos érzést, legyen az 17, 20, 25, vagy akár 30 évesen. Minden megvan benne, amire vágytam, és azt hittem, hogy ez a kombináció így, ilyen formában nincs, nem létezik. Tévedtem. Félelmetesen hasonlítunk , a hibáink, az idegesítő tulajdonságaink, minden. Ebből adódóan gyakori a vita, feszültség is, de ugyanilyen intenzitással szeretjük is egymást. Egymásra nézünk, és tudjuk mire gondol a másik..ő az, aki előtt a tabu fogalma nem létezik, a legjobb barátom is egyben. Ha nem vagyunk együtt, éjszakákat beszélgetünk át,soha nem fogy el a téma. Igen, azt hiszem meg lehet találni, de semmiképpen sem szabad erőltetni. Majd jön..ez sem szerelemnek indult, csak jóval a megismerkedésünk után kezdtem el "máshogy" nézni rá.
2012. jún. 24. 03:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!