Mennyire nehéz megtalálni a párod, a másik feled szerinted? Főleg idősebbek válaszát várom.
Nem az egy éjszakás, 12 évesen fogjuk egymás kezét, vagy 15 évesen elmegyünk pizzázni... kapcsolatokra értem!
Hanem az IGAZIT!
Akivel hasonlóak a célok és passzoltok egymáshoz, akire azt tudod mondani, hogy a nagy Ő.
Akivel el tudod képzelni a közös otthont, gyereket...
Létezik egyáltalán?
Te már megtaláltad?
(Légyszi kort és nemet is írj)
26/L
A 25 még szerintem nagyon nem tartozik a "vénkisasszony" kategóriába!
Nekem már nagyon sok volt osztálytárs, egyetemi évfolyamtárs házas, van már elvált is, gyermekes, állapotos...
és a közösségi oldalakra fellépve 90% esküvői és babás képek vannak.
Egyébként nem vagyok letörve, még nem érzem szükségét egy gyerkőcnek, de egy házasságba sem ugranék bele olyan hamar. Persze mind a kettőt nagyon szeretném, majd.
Szerintem ehhez hozzájárul az is, h az évek múlásával mindkét fél felbátorodik, megismeri a másikat, aki ezáltal már nem lesz olyan vonzó és érdekes.
Aztán apróságokon kezdenek vitázni, utána pedig ezeket emlegetik fel...
Hallottam már jegyespárról akik az újdonsült közös házuk tapétája színén úgy összevesztek, hogy szakítottak is...
Én teljes mértékben úgy érzem, hogy megtaláltam a tökéletest, az egyetlent, aki pont hozzám való! :) 18 éves voltam, mikor megismerkedtünk, 22, mikor összeházasodtunk. Most 24 vagyok, tehát 6 éve vagyunk együtt, és annyira szuper vele! Amiben kell, abban ugyan úgy gondolkodunk, amiben pedig eltérnek a véleményeink, azzal pont kiegészítjük egymást! Annyira boldog vagyok vele, s biztos vagyok benne, hogy ez így is fog maradni! :) Egy percig sem bántam meg soha, hogy Őt választottam!
24/N
ui.: bármelyik percben kopogtathat nálunk a gólya. :))
eddigi tapasztalataim alapján ez kb csak a szerencsén múlik.
van pár ismerősöm, aki jófej, szorgalmas, ápolt, csinos, és mégsem talál olyan férfit, akire azt mondaná, igen, vele el tudom képzelni hosszú távon. mindig belenyúl a hülyékbe.
és vagyok én, aki sosem görcsölt ezen, és megtaláltam azt a férfit, akivel szívesen eltölteném az elkövetkezendő 40 évet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!