Hogy lehet valakit megtalálni?
LEhet, hogy nem jó kategória, de még ez a leginkább megfelelö szerintem.
A kérdésem kicsit bövebben: sokáig emailban leveleztem valakivel, mindketten barátságnak tartottuk ezt a kapcsolatot. (Azért nem találkoztunk személyesen, mert túl nagy távolságra élünk egymástól.)
Ö egy ideig komolyabban depressziv volt, és úgy tünt, hogy lassan javul.
Viszont kb. két hónapja nem tudom elérni egyik email-cimen sem, és az utolsó levelében elég negativ hangultban irt. Emiatt aggódom, hogy nem tett-e valamit magával, vagy esetleg történt vele valamilyen balesét, vagy hasonló. Az nem jellemzö rá, hogy csak úgy megszakitja a kapcsolatot, akkor már inkább irt volna, hogy megunta a levelezést (habár ez sem jellemzö rá.)
A kérdésem: van-e valamilyen lehetöség megtudni, hogy mi lehet vele. A nevét tudom - de sajnos elég gyakori név, azt tudom, hogy Budapesten lakott, és semmilyen közösségi oldalon nincs benn.
Minden értelmes segitséget köszönök.
Nem mesélt esetleg rokonokról, ismerősökről, akiknek említette a nevét, és esetleg őket tudnád megkeresni közösségi oldalakon? Munkahely, iskola esetleg? Telefonszáma sincs meg? Bár gondolom azt már próbáltad volna. Tudakozónál rákeresni? Bár ebben az esetben gyakori a titkosítás...
Gondolom hiába tudod a korát, lakhelyét nyilván idegennek nem adnak ki információt, mást nem nagyon tudsz tenni.
Csak a férjét és férj a szüleit emlitette, de nem név szerint - és a férj vezetékneve tucatnév.
Az a gond, hogy aggódom érte és a bizonytalanság nagyon megvisel.
Köszi a választ.
Az ismerösöm is meg én is nök vagyunk.
Egyébként levelezesböl igen sokat meg lehet valakiröl tudni - föként ha több, mint egy éve napi szinten irtunk egymásnak.
21:01-es: EZT hogy érted?
"Ird be az e-mail cimét a Google a többi már jön magától"
Mi jönne magától? Vagy gondolod, hogy egy emailcimböl meg lehet tudni, hogy mi van a cim tulajdonosával? Még azt sem lehet kideriteni igy, hogy valakit hogy hivnak - ha ehy emailcimet a google-ba beadsz, akkor legfeljebb az email-szlgáltató oldalra juthatsz.
Nekem is ugyanez volt a helyzetem teljes mértékben amit te leírtál.
Én sajnos azóta se találtam meg a keresett személyt, már 5 hónapja semmit nem tudok róla :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!