Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit megtalálni?

Hogy lehet valakit megtalálni?

Figyelt kérdés

LEhet, hogy nem jó kategória, de még ez a leginkább megfelelö szerintem.

A kérdésem kicsit bövebben: sokáig emailban leveleztem valakivel, mindketten barátságnak tartottuk ezt a kapcsolatot. (Azért nem találkoztunk személyesen, mert túl nagy távolságra élünk egymástól.)

Ö egy ideig komolyabban depressziv volt, és úgy tünt, hogy lassan javul.

Viszont kb. két hónapja nem tudom elérni egyik email-cimen sem, és az utolsó levelében elég negativ hangultban irt. Emiatt aggódom, hogy nem tett-e valamit magával, vagy esetleg történt vele valamilyen balesét, vagy hasonló. Az nem jellemzö rá, hogy csak úgy megszakitja a kapcsolatot, akkor már inkább irt volna, hogy megunta a levelezést (habár ez sem jellemzö rá.)

A kérdésem: van-e valamilyen lehetöség megtudni, hogy mi lehet vele. A nevét tudom - de sajnos elég gyakori név, azt tudom, hogy Budapesten lakott, és semmilyen közösségi oldalon nincs benn.

Minden értelmes segitséget köszönök.

2011. aug. 5. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Magánnyomozó, ha sok pénzed van!
2011. aug. 15. 00:22
 12/20 anonim ***** válasza:
hol ismerted meg itt a GYK-n vagy más forumon, mással nem levelezett vagy ismerkedett?
2011. aug. 15. 08:38
 13/20 Tündérpor ***** válasza:

Szia!

Szerintem kérj tanácsot egy mobilszolgáltatótól. Tudod a nevét, nem igaz? Szóval, hívj fel pár mobilszolgáltatót (T-Mobile; Vodafone ...), és érdeklődj a barátnőd felől. Nem baj, ha több ilyen is van, amennyi telefonszámot csak tudsz, azt mind jegyzeteld le. Telefonkönyvből is írj ki számokat, de a címeket is, ha nyomra bukkansz, akkor tudd helyileg is, hogy merre keresd. A Google nagyszerű keresőprogram, használd ki! Minden módot találj meg rá, hogy használható találatot adjon. Ha kell, vedd igénybe a szűrő segítségét is.

Olvass bele a leveleibe, van - e valami konkrét utalás az üzeneteiben?

Ha úgy gondolod, hogy ez a dolog túltesz rajtad, én állok rendelkezésedre. Szívesen segítek, ha Te is úgy akarod. Sok szerencsét!

2011. aug. 15. 08:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen, csak a netröl ismerem, és a nevén kivül nem sokat tudok. Másokkal is levelezett, de öket én nem ismerem, ezért nem tudok hozzájuk fordulni.

@ Tündérpor

SZivesen venném, ha megpróbálmál segiteni, legy szives, irj egyprivát üzenetet, itt nem szeretném jobban kiteregetni azt, amit tudok róla.

Köszi!

2011. aug. 21. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
huu jó régi ez a kérdés..még mindig nincs meg?
2012. febr. 15. 21:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, és egyre inkább az az érzésem, hogy valami történt vele.
2012. febr. 15. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:
esetleg próbálkozhatnál telefonkönyvekkel,a neten van fent pár és ha szerencséd van akkor előfizetéses és akkor megtudod nézni a számot.mivel mondtad hogy gyakori név akkor felhívod mindet és hátha a hangja alapján betudod azonosítani.más ötletem nem nagyin van.mennyi idős az illető?
2012. febr. 15. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
jézus,ugyanígy voltam. énis a távolság miatt nem találkoztam vele soha,annyi különbséggel , hogy ő volt akkor a hűdenagy szerelmem. 7 vagy 8 hónapra úgy eltűnt,hogy komolyan kétségbeestem miatta. őis teljesen depis volt,többször kellett öngyilkosságról lebeszélni,mondanom sem kell mennyire megijedtem. szerencsére kibújt a csigaházából,és 1 év után visszaosont,hogy bocsi,csak nem volt kedve senkivel beszélni. azért igazán szólhatott volna. de nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni,bízok benne,hogy megtalálod!
2012. febr. 16. 13:54
 19/20 A kérdező kommentje:

tegnap 22:02-es: a telefon sajnos nem megy, mert a neve annyira gyakori, mint a Kis, Nagy, Kovács - és mire Pesten az összes ilyen nevüt végigtelefonálom, eltelne több nap. Másrészt a hangját sem ismerhetném meg, mert még soha nem beszéltünk, csak írtunk.

Utolsó: én is csak azt remélem, hogy idövel mégis jelentkezik, ha nem történt vele komolyabb baj.

2012. febr. 16. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:
na,sikerült,kideríteni valamit? utolsó válaszoló vagyok. remélem sikerrel jártál!
2012. ápr. 7. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!