Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az idősebbek...

Miért csak az idősebbek tehetik meg?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már hogy, 30 éves embernél már nem vészes ha a párja 15 évnél több. De Ha mondjunk az illető 50 éves akkor már egyáltalán nem vészes. Egy 16 éves lánynál miért baj? Sokszor nem annyira számít a kor. Én 16 éves vagyok és 31 éves emberel járok lassan 3 éve. És nem szégyellem. Nem használ ki hanem szeret és én is őt nagyon. Igaz én más vagyok mint a többi tini. Miért van ez így hogy, ha egy 50 éves ember egy 65 éves emberel jár az nem szégyellni való de ha egy 16 éves egy 31 évessel akkor az már igen?
2011. máj. 17. 23:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%

13 évesen pokemon tazokat cserélgettem szabaidőmben

szerintem apám jobban örült mint a tied.

2011. máj. 18. 00:08
 22/38 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy nem jársz bulizni, nem jelenti azt, hogy annyira hú de nagyon érett lennél. Inkább csak nincsenek barátaid akikkel elmenj. így szokott ez lenni.
2011. máj. 18. 00:09
 23/38 anonim ***** válasza:
88%
A válaszod alapján nekem gyereknek tűnsz még. Én ismerek olyan 13 éves lányt, aki szintén összejött egy ennyi idős pasival. Na, neki is annyi esze van, mint neked:)
 24/38 anonim ***** válasza:
88%
Igaza van a 00:06, manapság már mindenhonnan azt hallani a 14-18 évesektől, hogy mennyire érettek. Mindegyik ezt hiszi saját magáról, de szerintem ott kezdődik el az éretté válás, amikor valaki ezt a korszakot már túllépte.
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem szeretek bulizni és plázázni se. Higgyétek el hogy 10 év múlva is együtt leszünk. Ha nem hiszitek el akkor várjatok.
2011. máj. 18. 00:10
 26/38 napietus ***** válasza:
86%
10 év múlva öreg leszel hozzá, és a volt sulid környékén fog ismerkedni az akkori 13 évesekkel. tényleg nem értem, apád hogy nem gyűrte orrba. anyád meg hogy tudott úgy nevelni, hogy 13 évesen már pasizzál.
2011. máj. 18. 00:14
 27/38 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
85%

Bocs, de a tapasztalataink alapján te is csak egy vagy a kihasznált kislányok közül, aki csak addig jó, amíg tényleg felnőtt nem leszel. Akkor majd le leszel cserélve.

Amúgy én is évekkel később jöttem rá, hogy miért szeretett annyira az egyik barátom (utána én tettem lapátra): mert 18 évesen a pofikám még 14-15-nek nézett ki. Ismerem az ilyen fajtákat, mint a te nagyszerű pasid. Ha egy ilyen jön a lányaim közelébe, megmutatom hogy tudok bánni a láncfűrésszel.

2011. máj. 18. 00:14
 28/38 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
88%

Ja, és éjfél elmúlt. Holnap nincs suli? Nem kéne már aludnod??

Bocs, de ha anyukád így figyel rád, akkor megértem hogy a pasizást is eltűri...

2011. máj. 18. 00:16
 29/38 anonim ***** válasza:
90%
Nem a bulizáson, nem is a plázáson múlik az egész. Van olyan érett ember, aki bulizik és plázázik is... Aki ezt a két dolgot tudja kiemelni az érettsége mellett, az nem érett!
2011. máj. 18. 00:17
 30/38 anonim ***** válasza:
94%

Mint mondtam még gyerek vagy!

23 éves fejjel el nem tudom képzelni,hogy egy 13 éves gyereken mi fog meg egy "érett,normális gondolkodású" férfit. Se cici,se tapasztalat.tán még a barbiekkal játszik.Ez nem más mint pedofília. És milyen sűrűn vagytok együtt?Szokott magához vinni?Tuti biztos,hogy nincs családja?

Köztem és a férjem között is 10(!) év van.18 voltam,mikor összejöttünk.Tudom és mások is mondták,hogy nagyon érett vagyok,nem illek bele a korosztályomba stb.Tudom,hogy milyen érzés lehet úgymond kilógni a sorból,de a 13-28/16-31 kicsit sok még nekem is.

És belegondoltál,hogy 20 évesen is szeretni fog-e?Biztos tőle akarsz gyereket később?

2011. máj. 18. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!