Miért csak az idősebbek tehetik meg?
13 évesen pokemon tazokat cserélgettem szabaidőmben
szerintem apám jobban örült mint a tied.
Bocs, de a tapasztalataink alapján te is csak egy vagy a kihasznált kislányok közül, aki csak addig jó, amíg tényleg felnőtt nem leszel. Akkor majd le leszel cserélve.
Amúgy én is évekkel később jöttem rá, hogy miért szeretett annyira az egyik barátom (utána én tettem lapátra): mert 18 évesen a pofikám még 14-15-nek nézett ki. Ismerem az ilyen fajtákat, mint a te nagyszerű pasid. Ha egy ilyen jön a lányaim közelébe, megmutatom hogy tudok bánni a láncfűrésszel.
Ja, és éjfél elmúlt. Holnap nincs suli? Nem kéne már aludnod??
Bocs, de ha anyukád így figyel rád, akkor megértem hogy a pasizást is eltűri...
Mint mondtam még gyerek vagy!
23 éves fejjel el nem tudom képzelni,hogy egy 13 éves gyereken mi fog meg egy "érett,normális gondolkodású" férfit. Se cici,se tapasztalat.tán még a barbiekkal játszik.Ez nem más mint pedofília. És milyen sűrűn vagytok együtt?Szokott magához vinni?Tuti biztos,hogy nincs családja?
Köztem és a férjem között is 10(!) év van.18 voltam,mikor összejöttünk.Tudom és mások is mondták,hogy nagyon érett vagyok,nem illek bele a korosztályomba stb.Tudom,hogy milyen érzés lehet úgymond kilógni a sorból,de a 13-28/16-31 kicsit sok még nekem is.
És belegondoltál,hogy 20 évesen is szeretni fog-e?Biztos tőle akarsz gyereket később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!