Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az idősebbek...

Miért csak az idősebbek tehetik meg?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már hogy, 30 éves embernél már nem vészes ha a párja 15 évnél több. De Ha mondjunk az illető 50 éves akkor már egyáltalán nem vészes. Egy 16 éves lánynál miért baj? Sokszor nem annyira számít a kor. Én 16 éves vagyok és 31 éves emberel járok lassan 3 éve. És nem szégyellem. Nem használ ki hanem szeret és én is őt nagyon. Igaz én más vagyok mint a többi tini. Miért van ez így hogy, ha egy 50 éves ember egy 65 éves emberel jár az nem szégyellni való de ha egy 16 éves egy 31 évessel akkor az már igen?
2011. máj. 17. 23:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%

13 éves kislányt ha megront valaki, börtönbe kerül...

nekem ez meredek, 28 évesen 13 évessel, igen erősen súrolja a pedofil kategóriát! szüleid nem vágták le a tökét?

2011. máj. 17. 23:48
 12/38 anonim ***** válasza:
87%
Itt a pasival van a baj, hogy 28 létére egy kislánnyal járjon.. jézusom, még általános iskolás volt!!! ez nagyon beteg. ezt nem neked kell szégyelni, hanem a barátodnak kellene. Szüleid mit szólnak hozzá? vagy nem is tudják?
2011. máj. 17. 23:52
 13/38 anonim ***** válasza:
79%

"Igaz én más vagyok mint a többi tini. "

Igen én is ezt gondoltam, sőt azt gondoltam, kb 14 évesen , hogy milyen érett vagyok.Aztán meg most 19 évesen csodálkoztam, hogy 1 -2 éve annyit változtam mentálisan. És mikor visszagondoltam 14 éves koromra még annyira nem voltam érett dolgokhoz, és akkor pedig teljesen másképp gondolkoztam erről.

Még annyit akartam írni, hogy az semmiképp sem normális ha egy felnőtt férfi egy 13 évessel kezd. Márpedig akkor tényleg 13 éves lehettél. Szüleid mit szóltak hozzá?

Én 13 évesen ,mikor egy jóval idősebb pasi , akinek 2 gyereke volt , lökte nekem meg barátnőmnek a szépet, meg próbált volna felszedni minket readásul nem buliban voltunk hanem az udvaron.. Már akkor felfogtam, hogy neki csak azért kellenék, mert fiatal vagyok és mert megvezethető de sajnos nem jött be neki egyik sem mert sz@rtunk rá egy jó nagyot. Tudtuk mi azért, hogy az ilyen felnőtt férfiak semmi jót nem akarnak egy tini lánytól, főleg nem egy 13 évestől. És főleg nem a szerelmet keresik. Csak annyi az érdeke, hogy vizuálisan kielégüljön. Persze ez 16 éven felül már nem hiszem, hogy így lenne. De én inkább 18 évesre tippelnék.

Még elgondolkodtam azon, hogy azok a 30-as ,vagy akár 40-es pasik, akik tini lányokkal kezdenek vajon mikor kezdhették el a csajozást. Úgy gondolom, hogy az ilyenek valamiért hiányt éreznek legbelül, mert talán kihagyták tini korszakukban a csajozást, és ezért vágyakoznak most felnőttként tini lányokra.

2011. máj. 17. 23:53
 14/38 A kérdező kommentje:
Nem fektetett le egyből. Nem pedofil. Nem járok bulikba plázákba mint a többi tini. Könyvtárba sokkal jobban szeretek járni. És anyum is látja hogy szeret és nem kihasznál.
2011. máj. 17. 23:59
 15/38 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
89%
Ahogy a többiek leírták: egy 13-16 éves még gyerek. Teljesen normális, ha egy férfi - akárhány éves - megnéz egy 20 éves, testileg teljesen fejlett nőt, de aki 13 évesekre izgul, ott valami baj van. És bizony ha a tinilánykákért van oda, akkor ahogy nő lesz belőled 18-20 évesen, akkor lapátra kerülsz - mint öreg tyúk - és lecserél egy másik kislányra.
2011. máj. 17. 23:59
 16/38 anonim ***** válasza:
80%

23:59

Inkább buliznál vagy plázáznál, jobb egy fokkal.

De ha már logikailag meg akarod magyarázni, akkor visszavághatok azzal én is, hogy 30 éves 1 évessel miért nem járhat?

2011. máj. 18. 00:01
 17/38 anonim ***** válasza:
89%
Ha lefektetett,ha nem az nem normális egyszerűen,aki 28 évesen egy 13 éves kislányt szed fel. Még most,hogy 16 vagy sem normális.Erre nincsen elfogadható magyarázat..egyébként nekem teljesen mindegy mit csinál más gyereke,de a szüleid mit szólnak ehhez?
2011. máj. 18. 00:02
 18/38 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
89%
Kérdező, akkor szerinted az is normális, ha egy 20 éves fiú lefektet egy 5 éves kislányt? Csak 15 év a korkülönbség...
2011. máj. 18. 00:05
 19/38 anonim ***** válasza:
89%
Kommented ellenere en meg mindig az utolso valaszoloval ertek egyet. Nem normalis 13 evessel kezdeni. Az meg sem lelkileg, sem testileg nem erett, konnyen befolyasolhato, barmire rabirhato, ahogy a ferfi kenye-kedve szerint meg akar tole barmit kapni. Ha idosebb leszel, nagyon konnyen meglehet, hogy otthagy. Azert nem semmi, hogy a szuleid hagytak, hogy ez a ferfi 13 eves kislanynak kezdjen el udvarolni. Ha belegondolok, hogy 13 eves, de meg a 16 is milyen gyerek. Uristen. Azt mondod, hogy milyen erett vagy, de mindenki ezt hiszi a te korodban! Kesobb, par ev mulva fogod majd erezni a hatalmas kulonbseget. Te meg fejlodo korban vagy testileg, lelkileg.
2011. máj. 18. 00:06
 20/38 napietus ***** válasza:
83%
"Az a 18. életévét betöltött személy, aki a 14. életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön megrontást követ el" Btk. 201 § ez megvalósult, mivel gondolom nem azért kezdett járni Veled, hogy fagyizni vigyen, hanem hogy megdöntsön. az, hogy maga az aktus nem jött létre 14 éves korod előtt, irreleváns. törekedett rábírni. szóval na.
2011. máj. 18. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!