Miért csak az idősebbek tehetik meg?
13 éves kislányt ha megront valaki, börtönbe kerül...
nekem ez meredek, 28 évesen 13 évessel, igen erősen súrolja a pedofil kategóriát! szüleid nem vágták le a tökét?
"Igaz én más vagyok mint a többi tini. "
Igen én is ezt gondoltam, sőt azt gondoltam, kb 14 évesen , hogy milyen érett vagyok.Aztán meg most 19 évesen csodálkoztam, hogy 1 -2 éve annyit változtam mentálisan. És mikor visszagondoltam 14 éves koromra még annyira nem voltam érett dolgokhoz, és akkor pedig teljesen másképp gondolkoztam erről.
Még annyit akartam írni, hogy az semmiképp sem normális ha egy felnőtt férfi egy 13 évessel kezd. Márpedig akkor tényleg 13 éves lehettél. Szüleid mit szóltak hozzá?
Én 13 évesen ,mikor egy jóval idősebb pasi , akinek 2 gyereke volt , lökte nekem meg barátnőmnek a szépet, meg próbált volna felszedni minket readásul nem buliban voltunk hanem az udvaron.. Már akkor felfogtam, hogy neki csak azért kellenék, mert fiatal vagyok és mert megvezethető de sajnos nem jött be neki egyik sem mert sz@rtunk rá egy jó nagyot. Tudtuk mi azért, hogy az ilyen felnőtt férfiak semmi jót nem akarnak egy tini lánytól, főleg nem egy 13 évestől. És főleg nem a szerelmet keresik. Csak annyi az érdeke, hogy vizuálisan kielégüljön. Persze ez 16 éven felül már nem hiszem, hogy így lenne. De én inkább 18 évesre tippelnék.
Még elgondolkodtam azon, hogy azok a 30-as ,vagy akár 40-es pasik, akik tini lányokkal kezdenek vajon mikor kezdhették el a csajozást. Úgy gondolom, hogy az ilyenek valamiért hiányt éreznek legbelül, mert talán kihagyták tini korszakukban a csajozást, és ezért vágyakoznak most felnőttként tini lányokra.
23:59
Inkább buliznál vagy plázáznál, jobb egy fokkal.
De ha már logikailag meg akarod magyarázni, akkor visszavághatok azzal én is, hogy 30 éves 1 évessel miért nem járhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!