Mi van ha idősebbek között érzem magam jól?
Figyelt kérdés
És a szüleim nem engednek el velük sehova.pedig nem innék, nem dohányoznék és a többi....sokkal érettebb vagyok mint a velem egykorúak és ezt nem tudják megérteni....pedig csak pár koncertről lenne szó.2011. jún. 23. 10:58
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány évesek ezek az idősebbek?
2/10 anonim válasza:
mikor olyan 13 éves voltam énis szerettem 18 évesekkel lógni.. mert menőnek érzed magad h ilyen nagy emberekkel lehetsz.. most 18 vagyok és nem érdekelnek a korok :D 40 éves csávóval is elhülyültem a vonaton a multkor
3/10 anonim válasza:
Lehet hogy az "idősebbektől " féltenek...mennyi is az? s mennyi vagy te? persze ha te lány vagy ők meg férfiak...hujjujj..még nagyobb csata lesz.
nem rosszindulatból csinálják csak 1szerűen féltenek.
ismerik a te "idősebb" barátaidat.
ha normálisak akkor lehet hogy jót tenne a dolognak ha egy-kettővel megismerkednének.
4/10 A kérdező kommentje:
13 vagyok.a barátaim,haverjaim 14-19-ig
2011. jún. 23. 11:10
5/10 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2011. jún. 23. 11:11
6/10 A kérdező kommentje:
És nem azért lógok velük, mert menőbbnek érzem magam, hanem azért mert ők a barátaim,haverjaim:D és jól érzem velük magam.....
2011. jún. 23. 11:11
7/10 anonim válasza:
Énis felnőtt gondolkodású 14 éves F vagyok és énis az idősebbekhez vonzódom jobban.
A sok velem egy idős meg a dedós baromságaik nem tudnak érdekelni.
Felnőttekkel jobban el lehet lenni ezért szeretek a mamámnál lenni néha nyáron mert vele lehet beszélgetni mindenről.
8/10 anonim válasza:
Sztem ebben nincs semmi gáz.
próbáltad már otthon elmagyarázni hogy miért érzed jobban magad köztük?
9/10 A kérdező kommentje:
Persze!azzal kezdtem.És erre jön a válasz:Egy 13 éves gyereknek semmi keresni valója esete koncerteken.
2011. jún. 23. 13:48
10/10 A kérdező kommentje:
Hát egy meccs boxozós egésznap a számítógép előtt ülőnek lehet hogy nincs, de én nem tudom máshogy jól érezni magam.
2011. jún. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!