Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy döntetek két opció között?

Hogy döntetek két opció között?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon nehezen tudok dönteni, ha két hasonló kaliberű opció közül kell válasszak. Általában egyszerű hétköznapi kérdések, de mégis nagy fejfájást okoznak. Ilyen például a mai dilemmám: hétvégére meg vagyunk hívva a szülőkhöz a párommal, és nem tudom eldönteni hogy ma délután induljunk vagy csak holnap. A párom rámbízta a döntést, amivel még nehezebb a helyzetem. Ilyen egyszerű hétköznapi döntések visznek a sírba. A nagyobb kaliberűekkel sose volt gond. Sokszor örülnék ha valaki random mondaná egyiket, nem kellene a fejem törnöm rajta.

Hogy lehet megtanulni könnyen dönteni? Öletek?

2011. okt. 21. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
ha ilyen minden mindegy kérdések, dobj fel egy érmét - úgyis teljesen mindegy, hogy melyiket választod
2011. okt. 21. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolom egyik városból a másikba...

Induljatok ma délután, mert akkor holnap reggel nem kell korán kelni és talán anyós is süt valami finomat és vár majd a finom reggeli, amit nem te fogsz elkészíteni :)

2011. okt. 21. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs onbizalmad. Egyebkent konnyen donteni az azt jelenti, hogy praktikusan donts. Ami veghez viheto, idoben megfelel, nem tul nagy eromegfeszitessel. Na meg hogy mindenkinek jo legyen.

Amugy ha ma indultok, gondolom ma oda is ertek. Mikorra szol a meghivo? Pentek este, vagy szombat delelott/ebed? Ezt merlegeld eloszor.

2011. okt. 21. 15:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Amikor megbeszéltük a hétvégét, akkor szombatról volt szó, legalábbis én így értettem. Tegnap viszont felhívott anya, hogy akkor ma (péntek este) megyünk, ugye? Ami a mai út mellett szól az ugyebár az anyai (nagymamai) szeretet, a holnap mellett viszont az, hogy őszintén szólva kicsit hideg van náluk, fűtenek, de spórolnak a fával, ráadásul "szökik" a meleg (nincs kész az emelet, de ott a vendégszoba. Nincsenek ablakok csak nejlon). Én meg kicsit meg is vagyok hűlve. Nappal még tűrhető, de éjszaka azért hidegebb van mint kéne. Így meg csak egy éjszaka aludnánk ott.
2011. okt. 21. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szoval pentek estetol szol a meghivas. Te ugy erzed, hogy kornyezetbol boven eleg egy ejszaka. Lehet anyos, mivel vendegek vannak, nem fog a faval sporolni. Vagy egy extra pizsit vegyel fel. Vagy, hivd fel, es mond el neki, hogy indulhatnatok ma este is, de meg vagy fazva, felsz hogy hideg lesz, stb. aztan anyos valasz alapja dontesz.
2011. okt. 21. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindegy mit,csak dönts és ehhez tartsd is magad!Tudod,ha nem döntesz,az is egy döntés.
2011. okt. 21. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!