Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok között hosszú távú kapcsolat? Tizenévesek vagy jó tapasztalattal rendelkező idősebbek írjatok!
Figyelt kérdés
Bár már hasonló típusú kérdéseket tettek fel előttem, de inkább megkérdem picit személyre szabottan; 17 éves vagyok és eddig barátnő nélkül voltam, úgy igazán külsőn túl soha egy lány nem tetszett még meg nekem, de szimpla kis pár hetes kapcsolatokra valahogy sosem vágytam. A környezetemben valahogy mindig belsőt tekintve számomra sosem találok alkalmas lányt. Egy szimpla nyugis lányt ^^ Ajánlgattok itt például netes társkeresőket, ha valakinek van velük már jó tapasztalata (én korosztályom ha lehet) akkor megírhatná, vagy ha csak tudtok módszereket, vagy hogy hova tévedtek ezek a lányok :D mert nem a közelembe. 17/f2009. jún. 2. 21:46
1/7 anonim válasza:
Hahó! Engem keresel?:)
Szerintem barátkozz, majd megismeritek egymást, és kitudja mi lesz belőle. De netes társkereső nem rossz ötlet, csak ne ess abba a hibába, hogy hiún mindent elhiszel.
Amúgy írhatsz privit ha akarsz
2/7 anonim válasza:
Szia,
17 évesen ismerkedtem meg a párommal (egyidős velem), kb. félévre rá jöttünk össze. Elsők voltunk egymásnak. Azóta együtt vagyunk, idén lesz 10 éve. Úgyhogy nem lehetetlen, csak kitartóan kell keresni. :)
3/7 anonim válasza:
Én 16 éves koromban jöttem össze egy fiúval, 7 évig voltunk együtt. Azóta meg több mint 5 éve a mostanival. Csak keresgélj. Meg fogod találni a partnered.
4/7 anonim válasza:
Én 15 éves voltam, amikor összejöttem a barátommal, akivel jelenleg is együtt vagyunk, most töltöm a 18-at. :)
5/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Tényleg kitartóan kell keresni... Én is próbálom megtalálni azt a szimplán nyugis srácot akit keresek, de még nem sikerült:)
6/7 anonim válasza:
eddig nem volt egyetlen egy barátom se..
mindenki mesélte h csak kényszerből smároltak mert h ki kellett próbálni h milyen is az stb..
én nem ezt érzem. szeretem. és állandóan tervezzük a jövőt hogy majd a gyerekek és stb..
megtaláltam. megtalálod te is csak jó helyen legyél jó időben;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Szóval a jelek szerint remény az van csak idő kell, csak fenének van kedve várni :D én most akarom életem párját :)
2009. jún. 3. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!