Szerintetek tényleg megtenné? Többi lent
Ma feljött szóba a menstruáció. Erre anyám beszól h remélem neked is megjön mert ha idő elött lekölykedzel akkor mehetsz a háztól.
23 éves leszek idén és lassan 2éve van Párom. Normális h ilyet mondott?? Más 17-18 évesen szül és nem teszik ki otthonról.
Azért aki lepontozott, kiváncsi lennék hogy miért tette:) No mindegy.
Egy nő elsősorban MAGÁNAK szüli a gyereket. Azt hinni hogy megvan az anyagi biztonság, mert a férj jól keres, naivság. Aztán meg teszik fel a kérdéseket hogy "mit csináljak, a férjem megcsal/üt ver/nem szeretem/ megromlott a kapcsolatunk, el akarom hagyni de nincs hova mennem a gyerekkel". Azért tudom, mert sajnos én is ilyen családban nőttem fel, egy borzalmas házasságban, anyám nem tudott elválni a pénz miatt, én meg teljesen tönkrementem lelkileg, borzasztó gyerekkorom volt. Egy gyerek FELELŐSSÉG, és igenis, erre is gondolni kell!!!!
00:34voltam
A válasz megírásának időpontja: ma 08:21
Hát apukám az első pillanattól nagyon örült,anyukám kicsit nehézkesebb volt.De már alig várja a kisunokát és mindenben támogat.Hozzáteszem nem ő tart el hanem a párom de itt lakunk,és már ez is nagy segítség hogy nem tettek ki minket itthonról.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Látod kedves kérdező,épp erről beszélek.majd ha aktuális lesz a baba akkor te is tegyél fel egy ilyen kérdést és írd bele hogy otthon laksz még stb stb... És te is ilyen válaszokat fogsz kapni.Nehéz az embereken kiigazodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!