Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg megtenné?...

Szerintetek tényleg megtenné? Többi lent

Figyelt kérdés

Ma feljött szóba a menstruáció. Erre anyám beszól h remélem neked is megjön mert ha idő elött lekölykedzel akkor mehetsz a háztól.

23 éves leszek idén és lassan 2éve van Párom. Normális h ilyet mondott?? Más 17-18 évesen szül és nem teszik ki otthonról.

2011. máj. 17. 22:53
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
61%

Azért aki lepontozott, kiváncsi lennék hogy miért tette:) No mindegy.

Egy nő elsősorban MAGÁNAK szüli a gyereket. Azt hinni hogy megvan az anyagi biztonság, mert a férj jól keres, naivság. Aztán meg teszik fel a kérdéseket hogy "mit csináljak, a férjem megcsal/üt ver/nem szeretem/ megromlott a kapcsolatunk, el akarom hagyni de nincs hova mennem a gyerekkel". Azért tudom, mert sajnos én is ilyen családban nőttem fel, egy borzalmas házasságban, anyám nem tudott elválni a pénz miatt, én meg teljesen tönkrementem lelkileg, borzasztó gyerekkorom volt. Egy gyerek FELELŐSSÉG, és igenis, erre is gondolni kell!!!!

00:34voltam

2011. máj. 18. 09:18
 42/44 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: ma 08:21

Hát apukám az első pillanattól nagyon örült,anyukám kicsit nehézkesebb volt.De már alig várja a kisunokát és mindenben támogat.Hozzáteszem nem ő tart el hanem a párom de itt lakunk,és már ez is nagy segítség hogy nem tettek ki minket itthonról.

2011. máj. 18. 10:48
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Látod kedves kérdező,épp erről beszélek.majd ha aktuális lesz a baba akkor te is tegyél fel egy ilyen kérdést és írd bele hogy otthon laksz még stb stb... És te is ilyen válaszokat fogsz kapni.Nehéz az embereken kiigazodni

2011. máj. 18. 11:50
 44/44 anonim ***** válasza:
53%
Itt sokaknak nagy értelmezési gondjai vannak és elég baj, hogy szerintük nem probléma, hogy úgy akar gyereket, hogy együtt sem élnek, és NEM védekeznek. Ha becsúszna a gyerek, mondjuk védekezés mellett, az más kérdés, természetesen nem raknám ki a várandós lányom. A szüleid háza, ők dolgoztak meg érte, nekik nincs kedvük egész nap a gyereksírást hallgatni, és plusz egy főt sincs kedvük a nyakukba venni, miért olyan nagy gond ez? Össze kell költözni önálló családot alapítani....
2011. máj. 18. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!