Szerintetek tényleg megtenné? Többi lent
Ma feljött szóba a menstruáció. Erre anyám beszól h remélem neked is megjön mert ha idő elött lekölykedzel akkor mehetsz a háztól.
23 éves leszek idén és lassan 2éve van Párom. Normális h ilyet mondott?? Más 17-18 évesen szül és nem teszik ki otthonról.
ezt csak te tudod....te ismered anyádat,de ha ilyet mond lehet h meg is teszi...
mennyire a tettek embere?
1ébként ne abból indulj ki h 18 évesen kölykeznek le,mert azok 90%a el is kúrja az egész életét....25 évesen ott van apa nélkül 1 kölökkel...
anyukád nem fogalmaz túl cizelláltan, az tény. nem hiszem, hogy komolyan gondolta, biztos nem küldene el. olyannak viszont ne szülj, aki arra sem képes, hogy elvegyen :) amíg meg a szüleid tartanak el, főleg ne. nem vállalhatsz úgy felelősséget egy gyerekért, hogy Te magad sem vagy önálló.
29/N
Ez a nő nem normális!!!
Ennyi a véleményem.
100%-os védekezés nincs, ha úgy alakul, és jön egy nem várt baba, akkor te se tehetsz róla (feltéve, hogy védekeztél is tényleg), és a baba sem.
Nem vagy már nyeretlen két éves, és nem tudom, mit ért az alatt, hogy idő előtt... Ennyi idősen szültem az elsőt, azóta is legfeljebb azt bánom, hogy nem lettem korábban anya.
Azt, hogy lekölykedzel, sajnos értem, de én lehet, hogy már ezért rácsaptam volna az ajtót.
Faxa nagymama lesz belőle!
Nem vagyok még terhes legalább is nem tudok róla. Nem védekezünk mert szeretnénk már egy kicsit.
Ő is engem 22 évesen szült de mikor ezt felhozom mindig az a válasz h akkor más idők voltak. Tudom h nehéz az élet de akkor a válság miatt senki ne szüljön??? Azt akarná h 30 évesen szüljek. Nem akarok addig várni!!!!!!
Ha kidobna az biztos h nem láthatná a gyerekemet.
Meg ez h lekölykezni!! Elég durva volt mivel azt a kutya szokott sztem. Az embernek gyereke van. Nem értem anyámat de ha elküldene 1000 örömmel mennék és mindent megtennék a gyerekemért nem úgy mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!