Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg megtenné?...

Szerintetek tényleg megtenné? Többi lent

Figyelt kérdés

Ma feljött szóba a menstruáció. Erre anyám beszól h remélem neked is megjön mert ha idő elött lekölykedzel akkor mehetsz a háztól.

23 éves leszek idén és lassan 2éve van Párom. Normális h ilyet mondott?? Más 17-18 évesen szül és nem teszik ki otthonról.

2011. máj. 17. 22:53
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
73%

Hát úgy másképp hangzik, ha alapból el akartál költözni, de ne haragudj,hogy most megint belekérdezek, de együtt sem laksz még a pároddal?

Ne érts félre, én is a fiatalonszülést támogatom,csak összeköltözés nélkül én nem mernék belevágni.

2011. máj. 17. 23:12
 12/44 anonim ***** válasza:
7%
Hát,akkor sok sikert a baba projecthez, viszont én biztos nem engedném hogy lássa! SOHA! Ilyen hozzáállással? Van egy ismerősöm,majd meghal egy unokáért,a Te anyukád meg kidobná? Érdekes felfogás az biztos.
2011. máj. 17. 23:12
 13/44 anonim ***** válasza:
73%
de otthon laksz és nem a pároddal. belevágtál egy babaprojectbe. nem ítéllek el, mert fiatalon vállalsz gyereket. de komolyan előbb akarsz teherbe esni, mint összeköltözni a barátoddal? honnan tudod, h képesek vagytok együtt élni? honnan tudod, h egy gyerek nem rontja el az összképet? igaza van abban édesanyádnak, h ne szülj a nyakára és legfőképp más idők jártak akkor... kezdetben volt biztos munkahely stb... nem fogalmazott szépen, de gondold ezt még át... volt benne igaza...
2011. máj. 17. 23:15
 14/44 anonim ***** válasza:
69%
Ha otthonra szülsz akkor normális.. ha anyádé a ház és ő tart el (de ha nem, akkor is), érthető ha nem akar oda a fejére egy kölyköt.. Ha külön laknál, akkor nem hiszem hogy zavarná.
2011. máj. 17. 23:15
 15/44 A kérdező kommentje:

Laktunk már együtt másik városba de megszűnt a munkahely így haza költöztünk. Össze is akarunk költözni csak ezidáig nem tettük meg. Van egy fél ház a nevemen nem lakja senki de tuti nem engedné anyám h beleköltözzünk.

Egy hugom van 14 éves. De ez mit számít most itt?

2011. máj. 17. 23:17
 16/44 A kérdező kommentje:
Őt addig zavarná még nem töltöm be a 30-at. Ismerem már és leírtam h nem a nyakára szülném.
2011. máj. 17. 23:18
 17/44 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes,hogy más szerint normális ilyet mondani. Az én anyukám mindig azt mondta,ha egyszer teherbe esek, számíthatok rá és tartsam meg a babát,mert nem egy olyat hallott hogy utána ilyen-olyan okból nem lehetett a nőnek több. Haza is hozhatom és támogat,amiben tud. Persze lehet azért mondta,mert anya szeret engem,de ez mellékes. De akkor is érdekes amiket itt írtok,és az is lehet hogy engem más szellemben neveltek.
2011. máj. 17. 23:19
 18/44 anonim ***** válasza:
0%

ma 23:15

Én is már terhes voltam, mikor összeköltöztünk a párommal, igaz, 6 év együttjárás után...

Kérdező: Teljesen megértelek, ez mindenkinek sz@rul esne a saját anyjától.

És úgy látom, sokan félreértették, nem arról van szó, hogy az anyja nyakára szülne, hanem maga a megfogalmazás, egy anya hogy mondhat ilyet?

Az enyém meglepődött nagyon, mikor 20 évesen elmondtam, hogy babát várok. Nem a nyakára szültem, nem élősködtünk rajta, de segített nagyon sok mindenben, ilyen fel sem merült.

2011. máj. 17. 23:22
 19/44 anonim ***** válasza:
61%
előbb egzisztencia munka és utána gyerek sztem...1-2 év ide vagy oda...és tényleg jól gondold meg...
2011. máj. 17. 23:32
 20/44 anonim ***** válasza:
42%
Oh, dehogyis dobna ki az anyud.Persze rosszul fogalmazott, dehàt neked ahhoz jobban kellene ismerned, hogy ha ilyet mondd meg is merné-e tenni.
2011. máj. 17. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!