Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg megtenné?...

Szerintetek tényleg megtenné? Többi lent

Figyelt kérdés

Ma feljött szóba a menstruáció. Erre anyám beszól h remélem neked is megjön mert ha idő elött lekölykedzel akkor mehetsz a háztól.

23 éves leszek idén és lassan 2éve van Párom. Normális h ilyet mondott?? Más 17-18 évesen szül és nem teszik ki otthonról.

2011. máj. 17. 22:53
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Na jó sztem álmosak vagytok. Írtam h nem vagyok terhes. Mindegy nem vitázom. Majd eldöntöm mit akarok. Azt is írtam h nem anyám nyakára szülném. Na jó többet nem válaszolok. Remélem ti sem.
2011. máj. 18. 00:12
 32/44 anonim ***** válasza:
39%
Kedves lepontozók,remélem jól kiéltétek magatokat. :)
2011. máj. 18. 00:14
 33/44 napietus ***** válasza:
32%
"dolgoztál már életedben akár egy napot is? mennyi munkaviszonyod van? jogosult vagy egyáltalán gyedre?" erre nem sikerült válaszolni, ebből is gondolom...
2011. máj. 18. 00:15
 34/44 A kérdező kommentje:

napietus.blog.hu!!

_Képzeld el h igen!!!! Kéred a munkahelyem címét is és a munkabeosztásom????

2011. máj. 18. 00:17
 35/44 anonim ***** válasza:
43%
Értsd meg, nem támadni akarunk csak segíteni, mert a gyerekvállalásnak nem ez a módja, ahogy te csinálnád ezt az egészet. Nem bízhatsz meg egy két éves kapcsolatban így, anélkül, hogy összeköltöztetek volna, illetve bármi felelősségetek lenne egymás irányába. Én eleve házasság nélkül nem szülnék, de ez már az én felfogásom, nem azt mondom esküdjetek, de legalább éljetek már együtt. Most mit számít, az az 1-2 év amíg rendbe teszitek magatokat, és normális körülmények között várjátok a gyereket. A párodhoz nem tudsz költözni?
2011. máj. 18. 00:23
 36/44 anonim ***** válasza:
75%
A férfi bármikor leléphet, egyedül is el tudnád magadat és a gyereket tartani? Ezen is tessék ám gondolkozni!
2011. máj. 18. 00:34
 37/44 anonim ***** válasza:
66%

"" A kérdező kommentje:

A Párom nem lakik velünk. De természetesen nem anyám nyakába szülném. Elmennék itthonról ha nem mondaná is. ""

Dehogy mennél el!!

Eddig sem tetted, csak magadat áltatod!!

Anyád, meg nem akar eltartani gyerekestől egy élősködőt!!

Anyád, vagy a férjed tart el!

Egyedül teljesen életképtelen vagy!!!

2011. máj. 18. 03:19
 38/44 anonim ***** válasza:
39%

Kedves Kérdező!

Én teljesen megértelek és undorítónak tartom ahogy itt letámadtak,látszik hogy sokan itt élik ki magukat.Már csak azért is mert én 21 éves vagyok és 31 hetes kismama.Gyógyszer mellett lettem terhes és anno írtam ki kérdést hogy most mi is legyen.Hát annyi olyan választ kaptam hogy hogyha megtudtam csinálni akkor tartsam is meg mert mit képzelek én hogy abortuszon gondolkodom,holott azt is leírtam hogy pályakezdő vagyok és mégcsak nem is terveztük hogy összeköltözzünk a párommal.Úgyhogy ne foglalkozz azokkal akik letámadtak, mert nem látnak az orruknál tovább.

2011. máj. 18. 08:21
 39/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó. Gratulálok a babához, bárcsak én is elmondhatnám ugyanezt:). És neked szüleid mit szóltak? Igen elég sokan itt élik ki magukat! De már nem érdekel. Sztem nem ismernek engem semmit nem tudnak az életemről és így ítélkeznek. Magukat minősítik.
2011. máj. 18. 08:47
 40/44 anonim ***** válasza:
50%
számít, ha csak egy húgod van akkor jó :) én azért előbb összeházasodnék és csak utána a gyerek. majd összeköltözöl a pároddal és happy end! szerintem nincs azzal semmi gond, hogy ilyen idősen akarsz babát. minden jót kívánok :)
2011. máj. 18. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!