Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérnéd a valamelyik...

Ha megkérnéd a valamelyik szülődet (ha elváltak. ), hogy szakítson a párjával, megtenné szerinted?

Figyelt kérdés

Csak mert nagyon nagyon remélem, hogy nem csak az én anyám jelentette ki amikor 8 éves voltam, hogy hogyha azt akarom, hogy szakítsanak, akkor megteszi.

14/L

2011. máj. 22. 21:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, és ez szerintem így korrekt. Mármint, egy tini/gyerek csak dacból is azt 'akarja', hogy szakítson a szülő az új párjával, hogy hátha akkor újra összejönnek. Ilyen esetben butaság lenne a felnőttnek szakítania, mert lehet hogy ez az egyetlen esélye a boldog párkapcsolatra, és ezt a gyerek/tini még sokszor nem érti meg.
2011. máj. 22. 21:59
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem mondott ilyet. És bár nem kedvelem a párját, nem érzem úgy, hogy jogom lenne ilyesmit kérni, ha ő úgy érzi,hogy boldog vele. 20/l
2011. máj. 22. 22:00
 3/22 kisnita ***** válasza:
100%

Apám lehet megtenné, de anyám nem tette meg ezért 3 évig nem is találkoztunk. Azóta már rendeződött köztünk a viszony.

Nálunk azért másabb a helyzet mint Nálatok. Te még gondolom (jó esetben) az Anyukáddal élsz, ő gondoskodik rólad, én már a párommal éltem mikor nálunk ez történt, mégis nagyon rosszul esett mert teljesen az jött le, hogy az új pasiért felad mindent, a gyerekeit is és ez nagyon bántott. :S

2011. máj. 22. 22:00
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem hiszem hogy megtenné. De hogy is kérhet egy gyerek ilyet? Kb. semmi köze nincs hozzá.
2011. máj. 22. 22:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát....amikor anyu elkezdett péntek éjjelente dolgozni, és egyedül maradtam a pasijával, akkor jelentette ki. És hogy ha egy kicsit is úgy érzem, hogy molesztálni akar, akkor szóljak, mert elhisz nekem bármit.:O
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem. És nem is az én dolgom ezt eldönteni. Van anyám, van apám. Az, hogy ők mással boldogok, egy dolog. Nyilván nem jó. De attól még, hogy esetleg elszakítom őket a párjuktól, engem nem tenne boldogabbá, de őket boldogtalanná tenné.
 7/22 anonim ***** válasza:

DE gondolom ő ezzel akar védeni téged. De ne tedd, max mondd el neki h mit érzel.

22,00 voltam

2011. máj. 22. 22:02
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Én sosem kértem volna ilyet egyiktől sem.

Jelenleg egyedül nevelem a gyerekemet, de a jövendőbeli kapcsolatom nem rajt fog múlni. Az két felnőtt ember döntése, nem tartozik a gyerekre.

2011. máj. 22. 22:03
 9/22 A kérdező kommentje:

Neeeeeeem, eszembe sem jutna megtenni.

Ez a pasi...hát:D 165 centis, hosszú hajú, baba arcú megtestesült kedvesség:D 6 éves korom óta látom mindennap, de még sosem volt agresszív..szerencsés vagyok:)

2011. máj. 22. 22:03
 10/22 anonim ***** válasza:
Így már érthető. És ez a természetes. De nem kell vele játszani.
2011. máj. 22. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!