Ha megkérnéd a valamelyik szülődet (ha elváltak. ), hogy szakítson a párjával, megtenné szerinted?
Csak mert nagyon nagyon remélem, hogy nem csak az én anyám jelentette ki amikor 8 éves voltam, hogy hogyha azt akarom, hogy szakítsanak, akkor megteszi.
14/L
Apám lehet megtenné, de anyám nem tette meg ezért 3 évig nem is találkoztunk. Azóta már rendeződött köztünk a viszony.
Nálunk azért másabb a helyzet mint Nálatok. Te még gondolom (jó esetben) az Anyukáddal élsz, ő gondoskodik rólad, én már a párommal éltem mikor nálunk ez történt, mégis nagyon rosszul esett mert teljesen az jött le, hogy az új pasiért felad mindent, a gyerekeit is és ez nagyon bántott. :S
DE gondolom ő ezzel akar védeni téged. De ne tedd, max mondd el neki h mit érzel.
22,00 voltam
Nem.
Én sosem kértem volna ilyet egyiktől sem.
Jelenleg egyedül nevelem a gyerekemet, de a jövendőbeli kapcsolatom nem rajt fog múlni. Az két felnőtt ember döntése, nem tartozik a gyerekre.
Neeeeeeem, eszembe sem jutna megtenni.
Ez a pasi...hát:D 165 centis, hosszú hajú, baba arcú megtestesült kedvesség:D 6 éves korom óta látom mindennap, de még sosem volt agresszív..szerencsés vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!