Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérnéd a valamelyik...

Ha megkérnéd a valamelyik szülődet (ha elváltak. ), hogy szakítson a párjával, megtenné szerinted?

Figyelt kérdés

Csak mert nagyon nagyon remélem, hogy nem csak az én anyám jelentette ki amikor 8 éves voltam, hogy hogyha azt akarom, hogy szakítsanak, akkor megteszi.

14/L

2011. máj. 22. 21:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%

"Nem.

Én sosem kértem volna ilyet egyiktől sem.

Jelenleg egyedül nevelem a gyerekemet, de a jövendőbeli kapcsolatom nem rajt fog múlni. Az két felnőtt ember döntése, nem tartozik a gyerekre."

Ha semmi nem tartozik a gyerekre, akkor kérdés, miért van a gyerek. Szóval ha ennyire semmibe van véve. Minek az ilyennek gyerek?

Gusztustalan hozzáállás.

A gyereknek családra van szüksége, mégpedig a saját anyjára és apjára, akik szeretik a gyereket és egymást... És ha már annyira nyomi a nő, hogy elüldözi az apát, és pótapára kényszerül (vagyis ez esetben még arra sem, hanem csak hapsira), akkor próbáljon már meg úgy kommunikálni a gyerekével, hogy annak ne kelljen ilyen kérdéseket feltennie...

2011. máj. 22. 22:12
 12/22 A kérdező kommentje:

"És ha már annyira nyomi a nő, hogy elüldözi az apát, és pótapára kényszerül (vagyis ez esetben még arra sem, hanem csak hapsira), akkor próbáljon már meg úgy kommunikálni a gyerekével, hogy annak ne kelljen ilyen kérdéseket feltennie..."

Hogy esnél bele egy sósavval teli medencébe te nyomorult:D

Nyomi az édesanyám?

Ő ment el aputól, mert apám egy idegbeteg paraszt.

"próbáljon már meg úgy kommunikálni a gyerekével, hogy annak ne kelljen ilyen kérdéseket feltennie..."

Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert tudni akartam, hogy csak nekem van-e ilyen csodálatos, gyermekét előtérbe helyező, más boldogsága fontosabb anyja.

Szóval ismétlem: Essen rád valami több tonnás cucc és halj szörnyet, de előtte vágd fel az ereid, és szenvedj!

2011. máj. 22. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
22:12 - a válás csak és kizárólag a nő miatt jöhet létre??
2011. máj. 22. 22:28
 14/22 A kérdező kommentje:

Fú de felidegesített:D

Legszívesebben kikötözném, aztán fluort hallgattatnék vele 24 óráig, majd SP-t 30 óráig, a többi már elég beteg..:)

Ilyen szánalmas férget...áh.

2011. máj. 22. 22:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Előre érzem hogy megint lefognak pontozni,de azért leírom.

Az én szüleim nem váltak el(szerintem már nem is fognak) de úgy gondolom ha ilyesmi előfordult volna,akkor igen,megtették volna. És miért? Mert engem szeretnek a világon a legjobban mivel a gyerekük vagyok.Szerintem biztos nem tűrték volna,hogy olyannal kelljen együtt élnem vagy csak együtt lennem,akit nem kedvelek. Tudom,hogy joguk van új életet kezdeni és ezzel nincs is gond. Csakhogy egy kívülálló olyasmit is észrevesz,amit a párkapcsolatban lévő személy nem.Szóval ha ész érvekkel alátámasztom,hogy nekem ezért meg ezért nem szimpatikus,és ezért meg ezért nem kellene együtt lennie vele,akkor szerintem szeretnek annyira,hogy inkább "mellettem" döntsenek.

23/L

2011. máj. 22. 22:42
 16/22 anonim ***** válasza:
73%

"Ha semmi nem tartozik a gyerekre, akkor kérdés, miért van a gyerek."

Nem azt írtam, hogy semmi, hanem hogy ez, de ennyi erővel a valódi szüleit is megválaszthatná, nem gondolod? Ahhoz se kér engedélyt az ember a születendő gyerektől, hogy a világra hozza.

"Szóval ha ennyire semmibe van véve."

Semmibe van véve, ha a szülő, aki valami miatt eltávolodott a másik szülőtől vágyik rá, hogy ne magányosan kelljen leélnie az életét? Tehát játsszon mártírt, mert az X éves gyereknek valamiért nem tetszik a párja?

"Minek az ilyennek gyerek?"

Mert vágyott rá, mert szerette azt, akivel a világra hozta.

"Gusztustalan hozzáállás."

Sok mindennek éreztem már magam, de gusztustalannak nem és nem is fogom magam emiatt.

"A gyereknek családra van szüksége, mégpedig a saját anyjára és apjára, akik szeretik a gyereket és egymást... "

Ez egy szép álom, de a mai világban csak nagyon ritkán teljesül. Egy gyereknek biztonságra, nyugalomra és szeretetre van szüksége és ezt nem csak a vérszerinti szülőktől kaphatja meg. Mellesleg egy boldog ember képes csak boldoggá tenni másokat, egy boldogtalan mellett csak boldogtalanság vár.

"És ha már annyira nyomi a nő, hogy elüldözi az apát, és pótapára kényszerül (vagyis ez esetben még arra sem, hanem csak hapsira), akkor próbáljon már meg úgy kommunikálni a gyerekével, hogy annak ne kelljen ilyen kérdéseket feltennie..."

Okos vagy, mint egy marharépa és gondolom hímnemű, így ezt az igen alacsony intelligencia hányadosról és megértésről árulkodó válaszodat inkább nem kommentálnám.

2011. máj. 22. 22:54
 17/22 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik anyukám kapcsolata. hozzátenném, felnőtt ember vagyok, anyuka, feleség, de nem veszi be a gyomrom.

anyum már nem mai csirke, a pasija meg nálam fiatalabb, huszonpár éves kis éretlen nyikhaj.

az a "baj", hogy az ilyen srácok előbb-utóbb megkomolyodnak és családot szeretnének, anyum meg ugye ezt nem tudja megadni neki, ezért sem örülök neki. meg ott van az, hogy tényleg mit láthat egy 30 évvel idősebb nőben? :S nem értem.

szóval én mondtam anyumnak, hogy szerintem keressen magán egy értett, egzisztenciával, munkával rendelkező tagot magának, de azt mondta nem, ő most boldog.

oké, én többet nem szólok... :)

2011. máj. 22. 23:27
 18/22 anonim ***** válasza:

"Ez a pasi...hát:D 165 centis, hosszú hajú, baba arcú megtestesült kedvesség:D 6 éves korom óta látom mindennap, de még sosem volt agresszív..szerencsés vagyok:)"

Ez marha aranyos! :)))

A 22:27-es kiakadásod viszont kevésbé.

Egy jó tanács. Még ha igazad is van, soha ne süllyedj le mások szintjére :)

2011. máj. 23. 00:03
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Nos "kedves" kérdező...!

Pukkadj meg az idegtől, ha ennyire buta vagy!

Nagyon jókat tudsz dühöngeni, szétröhögöm magam!

A 22:01-estől idéztem ezt...:"Nem. És nem is az én dolgom ezt eldönteni. Van anyám, van apám. Az, hogy ők mással boldogok, egy dolog. Nyilván nem jó. De attól még, hogy esetleg elszakítom őket a párjuktól, engem nem tenne boldogabbá, de őket boldogtalanná tenné."

Ha nem vetted volna észre, neki válaszoltam, melyből leszűrhető kellene legyen másnak is sokminden.

Tanuld meg értelmezni az olvasott szöveget butuska!

Segítek, figyelj:

Nyomi az, aki a fent idézettet megfogalmazta. Hogy ilyen felelőtlenül "anya" egy családban. Az, hogy a te anyád nyomi-e nem tudom. Bár most, hogy írod, hogy az apád egy idegbeteg paraszt, akkor igen, az anyád is lehet nyomi. Minek kezd egy idegbeteggel, ráadásul mért csinál vele gyereket?! Mert hirtelen nem volt más, és azt súgták az ösztönei, hogy gyereket akar? Azon nem gondolkodott, hogy egy gyereknek normális családot kéne biztosítani???

Na de ha neki és neked így jó, akkor egészségetekre. Ez esetben tényleg érthetetlen a kérdésfeltevésed. Elsőre sajnáltalak, de már nem. Túl nagy a szád, és mocskos.

2011. máj. 23. 00:30
 20/22 anonim ***** válasza:
kérdező,nyomass neki dolly rambót,attól megenyhül :P
2011. máj. 23. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!