Szerintetek tényleg megtenné? Többi lent
Ma feljött szóba a menstruáció. Erre anyám beszól h remélem neked is megjön mert ha idő elött lekölykedzel akkor mehetsz a háztól.
23 éves leszek idén és lassan 2éve van Párom. Normális h ilyet mondott?? Más 17-18 évesen szül és nem teszik ki otthonról.
anyukád nagyon csúnyán fogalmazott.
tud arról, hogy babát akartok? lehet azért ennyire pipa mert te anyádnál laksz, barátod munkanélküli, nem is együtt laktok.
szerintem először költözzetek össze, dolgozzatok, tartsátok el magatokat és ha tudtok félretenni akkor jöhet a baba. igazán nem akarok beleszólni, nekem van egy 1,5 évesem és hát nem két fillér a pelus, tejital, játékok, ruhák, kaja, stb. férjemnek 2 állása van, nekem egész jó gyedem és így is bizony sok mindenről le kell mondanunk :/
egy babának meg elsősorban anya és apa kell, nem nagymama :)
azzal meg, hogy más mikor szül ne törődj, nem a te dolgod, azért mert más csinál valamit, nem kell neked is, akkor szülj ha kész vagy rá, nagyon nehéz feladat!
28/N
Én már régóta vágyom egy gyerekre. Aki ismer az tudja igazán. Páromnak rendes munkahelye van.
Nem tudja mert úgy gondolom ez az én életem nem vagyok köteles mindenkivel közölni mik a terveim, az álmaim.
Most meg jön h akk minek írtam ki ide. Azért mert nem tudom megengedhető-e h egy szülő így beszéljen a gyerekével.
Nem más után megyek h másnak van gyerek akkor nekem is kell. Párommal együtt akarjuk.
A pénz kérdésről meg az a véleményem h sokakat ismerek akik nem a pénzben úsznak mégis megvan mindene a gyereknek is és a szülőknek is. Simán be merem vállalni és a Párommal is szeretjük egymást annyira h ez nem kérdés vállalnánk-e.
utolsónak!
Sajnálom. Én meg azon szoktam ledöbbenni h sok olyan van itt az oldalon akik 15 év körüliek szexelnek és semmit nem tudnak a szexről. Sztem ez ledöbbentöbb.
Nem kell mindig azt hinni, hogy csak akkor jöhet a baba, ha minden meg van. Akkor az is elõfordulhat és fordul is sajnos, hogy egy önzõ gyereket nevelnek, akinek mindent meg kell adni.
Nekünk sem volt semmi,amikor összehàzasodtunk, de gyermekeim is lettek, és ami kellett megkaptàk. Kiegyensùlyozott szeretõ csalàdbn nõttek fel.Fõképpen azért, mert nagyon szeretjük egymàst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!