Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kéne annak örülnöm hogy...

Miért kéne annak örülnöm hogy van tető a fejem felett és van mit ennem?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam ezt pl. válaszokban hogyha valakinek valami problémája volt ez volt rá a válasz.Nem értem hogy ennek miért kéne külön örülni?Ez nem természetes?Azért mert vannak akiknek ez nem adatik meg és nekem/másoknak igen attól az még nem normális hogy ennek külön örüljön az ember.Ez kb. olyan mintha pl.Esik az eső-"Ne legyen rossz kedved meg semmi bajod hiszen esik az eső,örülj neki,máshol kivannak száradva a földek!"Manapság már ennek is mindennap örülni kéne?
2011. máj. 17. 20:18
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

Igen,így értettem.Nem véletlenül emeltem ki a kérdést,mert szerintem ez egy érdekes dolog és reméltem hogy többen megértik és választ tudnak adni.

Erről mindig akarva akaratlanul is a káröröm jutott eszembe hogy -másnak rosszabb tehát örüljé-.

2011. máj. 27. 15:50
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazad van, hogy ezeket a dolgokat azok értékelik, akik átélték a hiányukat.

Ez nem káröröm, hiszen nem annak örül az ember, hogy nekik nincs, hanem hogy nekünk van.

Bár utcán nem laktam, de volt egypár húzós helyzet az életemben.

Így én örülök, ha hónap végén nem rántottleves az ebéd, hanem valami finomabb.

2011. máj. 27. 18:50
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy valami neked természetes és megszokott még lehet neki örülni és máris boldog ember lettél!:) Én mindig erre gondolok amikor valami semmiségen mérgelődök vagy kiakadok és máris jobb kedvem lesz. Néha emlékeztetnem kell magam,hogy mi is a valódi érték,vagy mi számít igazán az életben mert bizony az ember néha ténlyeg hajlamos elfelejteni elég egy kis probléma hozzá.
2011. máj. 27. 22:54
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit a kérdéshez h közkeletű tévedés h az állapot határozza meg a hangulatot, mert elsősorban a történésektől lesz az ember szomorú vagy vidám.

Magyarán akkor is történhetnek rossz dolgok az emberrel ha sok pénze van.

2011. máj. 28. 10:18
 55/55 anonim válasza:
Szerintem az, hogy van tető az ember feje fölött igenis természetes és elég szomorú, hogy odáig süllyedtünk, hogy harmadik világ béli országokhoz hasonlítják hazánkat, valamint több százezer ember áll a kilakoltatás küszöbén. Lehetne még rosszabb?
2011. jún. 12. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!