Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kéne annak örülnöm hogy...

Miért kéne annak örülnöm hogy van tető a fejem felett és van mit ennem?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam ezt pl. válaszokban hogyha valakinek valami problémája volt ez volt rá a válasz.Nem értem hogy ennek miért kéne külön örülni?Ez nem természetes?Azért mert vannak akiknek ez nem adatik meg és nekem/másoknak igen attól az még nem normális hogy ennek külön örüljön az ember.Ez kb. olyan mintha pl.Esik az eső-"Ne legyen rossz kedved meg semmi bajod hiszen esik az eső,örülj neki,máshol kivannak száradva a földek!"Manapság már ennek is mindennap örülni kéne?
2011. máj. 17. 20:18
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
96%
A kérdésed elég vicces.Nagyon sok embernek nem adatik meg,és leginkább azokra a kérdésekre kap a kérdező ilyen választ,amikor egy kis dolgot nagyít és elkényeztetett,nem veszi észre az életében az apró örömöket.Nem érzi át,hogy valakinek még enni sem jut,nemhogy új 65 ezer ft-os telefonra.Kicsit el kell ezen gondolkodni:D
2011. máj. 17. 20:26
 12/55 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van egy beképzelt nyomorék vagyok aki természetesnek meri venni azt ami (hajléktalanok) 35 ezer embernek nincsen az országban.Nehogy már ez legyen az abnormális.
2011. máj. 17. 20:27
 13/55 anonim ***** válasza:
51%
én akkor szoktam kiakadni ezen a válaszon amikor a kiskorú gyereknek(aki nem tud se dolgozni se sehova máshova menni) mondjűk,h örülj h eltart anyád,stb.. Nem az a dolga ha már egyszer bevállalta h megszüli? Hihetetlen ném,ely vélaszoló
2011. máj. 17. 20:29
 14/55 anonim ***** válasza:
85%

szerintem igen is kell ennek is örülni, azért mert nem kell kint a hidegben aludnod, mert ha fázol tudsz hol melegedni...

és annak is kell örülni, hogy van mit enned, mert tényleg van vki, aki nem tud mit enni, és örülni kell annak, hogy nem tudod mit jelent éhezni...

most gondolj bele, pl. náthás vagy, lehangolt, kedvetlen...mennyivel jobb hogy tető van a fejed felett, és nem kint az utcán vhol kell lenned, hanem egy fűtött szobába, ahol pihizhetsz...

vagy pl. ülsz az utcán, éhesen, és látod a sok kaját, de te nem eheted, ha jól belegondolsz megérted a dolgokat...:)

örülni kell bizony azoknak a dolgoknak, amiket említettél, mert a mindennapokat, azok nehézségeit, vagy éppen örömeit sokkal jobb tetővel a fejed alatt, étellel átélni...

ha ezek nem lennének, még nehezebb lenne:)

ennyi:)

2011. máj. 17. 20:29
 15/55 anonim ***** válasza:
86%

Itt nem szó szerint a tetőről van szó és nem a kajáról.

Arról van szó egyesek (itt is) sírnak mindenért mint a fürdős k.rva valami piti dolog miatt, pedig igazából jól elvannak, de képtelenek örül annak ami van, képtelenek elégedettnek lenni. Mert mindíg lehet irogykedni és vágyni másra. Na ilyenkor szokták ezt írni.

2011. máj. 17. 20:31
 16/55 anonim ***** válasza:
2011. máj. 17. 20:33
 17/55 A kérdező kommentje:
És ezzel mit kezdjek?
2011. máj. 17. 20:35
 18/55 anonim ***** válasza:
97%

"én akkor szoktam kiakadni ezen a válaszon amikor a kiskorú gyereknek(aki nem tud se dolgozni se sehova máshova menni) mondjűk,h örülj h eltart anyád,stb.. Nem az a dolga ha már egyszer bevállalta h megszüli? Hihetetlen némely vélaszoló"

Nem az a dolga, hogy minden szart megvegyen, amire a gyerek divatból vágyik. Én is sok mindent akartam tiniként, de nem kaptam, mert nem telt rá. Ennyi. Az a gyerek semmit nem értékel, aki az első nyávogásra megkapja a converse cipőt meg a többi méregdrága vackot. A húgomat kinézik a kortársai, mert nem márkás göncökbe jár, elképesztő, hogy mennyi elfajzott fiatal van, aki azt hiszi, a szüleinek, csak mert bevállalta őt, kötelesek minden igényét kielégíteni.

2011. máj. 17. 20:37
 19/55 anonim ***** válasza:
64%
Ne kezdj semmit,egyszerűen csak ne sajnáltasd magad a nagy semmiért.Ja és főleg:ne örülj semminek... :DD
2011. máj. 17. 20:39
 20/55 anonim ***** válasza:
100%
20.37--maximálisan igazad van!!! :)
2011. máj. 17. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!