A tesóm és a voltbarátnőm megbeszélték h sexelni fognak. Szóvá tegyem? Nagyon zavar
Figyelt kérdés
Rég nem járunk együtt,de ugymond jóba vagyunk az exemmel. 95%ig biztos vagyok benne h a tesóm és ő megbeszélték h d.ugni fognak. Nagyon zavar,és ideges vagyok is ez miatt. Úgy érzem elárul a tesóm ezzel,és a volt pasim se tisztel semennyire h ezt így kezdeményezi vagy belemegy.2011. máj. 14. 16:23
31/31 A kérdező kommentje:
Közeleg a péntek engem egyre jobban idegesít ez az egész.
Teljesen máshogy állnék a dologhoz ha valóban szerelemről lenne,de ez csak szimpla d.ugás :S nem érzem magam önzőnek,de hányni tudnék a tesómtól,nem értem h van ehhez gyomra.
Utolsó(és mindenki más)megmutatná(d) nekem hol olvasod ki a soraimból h irigy,önző vagyok és bánom h nekem nem jött össze a dolog az ex pasimmal? Arról h miért szakítottunk,és hogy alakult az én életem a szakításunk után. Csak h zavar ez az egész,de nagyon!
Ma annyit mondtam tesómnak h legközelebb jelentkezzen ki ha nem kell már neki a gép,ugyanis a múltkor is a levelei a képembe jöttek. Meg hozzátettem h így akarva akaratlanul is látom a levelezését.
Kicsit elvörösödött,de más reakció nem volt.
2011. máj. 17. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!