Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóm és a voltbarátnőm...

A tesóm és a voltbarátnőm megbeszélték h sexelni fognak. Szóvá tegyem? Nagyon zavar

Figyelt kérdés
Rég nem járunk együtt,de ugymond jóba vagyunk az exemmel. 95%ig biztos vagyok benne h a tesóm és ő megbeszélték h d.ugni fognak. Nagyon zavar,és ideges vagyok is ez miatt. Úgy érzem elárul a tesóm ezzel,és a volt pasim se tisztel semennyire h ezt így kezdeményezi vagy belemegy.
2011. máj. 14. 16:23
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

16.51

nem irigykedek,mert én nem akarok semmit a volt pasimtól. SEMMIT! Érted?

Csak sztem ez undorító,gusztustalan. Nem is a volt pasim az akire ugymond haragszok,hanem a tesóm.Ő mindig a rokonom marad,és lehetne benne annyi h visszautasítja,vagy nem is kezdeményez ilyet. Annyi pasi van a városba,simán találna a céljaira megfelelőt.

2011. máj. 14. 16:57
 22/31 anonim ***** válasza:
62%

Remélem ha veletek történne ez,akkor se jártatnátok azt a hatalmas szátokat és mosolyogva szemlélnétek a történteket.

Kérdező, ez nem normális, mi sosem tennénk ilyet egymással, elvégre basszus az én párom volt, belém volt szerelmes, a sógornője lehetett volna,ha úgy alakul. Nem tudom egyeseknek az erkölcsi nézetei hol vannak, de pont az ilyen semmi közöd ehhez dolgok miatt tartunk ott, hogy lassan már mindenki mindenkivel. Tapsoljátok meg magatokat, szép volt,gondolom mind felnőtt, családos emberek vagytok (akkor még szebb lenne, micsoda példa a gyerekeknek)...

2011. máj. 14. 16:58
 23/31 anonim ***** válasza:
24%
VOLT pasid, ugye? Akkor meg mit hisztizel itt már a 4. oldalon? Azt várod tőle talán, hogy legyen öngyilkos, vagy álljon be szerzetesnek, hogy soha többet ne lehessen más nővel? Micsoda hisztis p.csa vagy te...
2011. máj. 14. 18:40
 24/31 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 16?
2011. máj. 14. 23:14
 25/31 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg nyugodtan mondhatnád a tesódnak, hogy sajnos nem jelentkezett ki, így akaratlanul is láttad az üzit. És elmondhatnád neki a véleményedet. Bocsi, de szerintem ez csak a biológiai tesód...egy igazi testvér nem csinál ilyet! Még ha nagyon szerelmesek is lettek egymásba (ami ugye itt nincs), akkor is meg kellene, hogy beszélje veled, hogy nem akar megbántani, de szerelmes, fogadd el. Ha ilyen tesóm lenne, kitagadnám...brrr
2011. máj. 15. 01:00
 26/31 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok,és akkor elnézést h vannak erkölcseim és érzéseim,mert ez számomra undorító dolog.

Nem várom a Volt pasimtól h szerzetesnek álljon,dehogyis. Deneh már a családtagomat szemelje ki!

Volt egy barátnőm, vagyis igazából anyukám barátnője de én is nagyom jóba voltam vele. Ő 45 éves,igaz egy 10est letagadhat a korából simán. Nem szóltam egy r.ohadt szót sem sem az exemnek sem annak a nőnek mikor megtudtam h ők voltak együtt. A szakításunk után,de halottam olyat is vissza mikor még nem mondtuk ki h vége akkor is voltak már úgy együtt. De próbáltam nem törödni vele. Az meg h az állítólagos barátnőm (akinek mellesleg férje van-és a legrendesebb ember akit ismerek,na mindegy) és a volt pasim együtt voltak sexuálisan az már nem az én dolgom. Persze nagyon nem esett jól,de mivel nem járunk már nem az én dolgom úgy voltam vele. Tanultam a leckéből,ennek a nőnek több pasimat nem mutatom be(mert már több embertől is halottam h gyengéi a 20onéves férfiak,és nem egy pasinál bepróbálkozott már pedig tudta h van barátnője,legtöbb esetben ismerte is a pasi nőjét ).

De ez h a családtagomat se tiszteli,meg a tesóm se engem felháborít.

Ha mindkettő annyira d.ugni akar,nem hiszem el h nem talál egyiksem magának vki mást :/

Meg miért nem lehet ugy intézni h ne tudjak róla? Azt is úgy utálom mikor visszahallom h az exem ezt meg azt az ismerösömet is megd.ugta miután szakítottunk. A halálom mikor ezeket visszamondják,könyörgöm minek? Csak felbosszant meg idegesít!

Sokkal nyugodtabb lenne az életem ha nem kéne ilyeneket visszahallanom. De az h ilyen meg olyan ismerőssel volt annyira nem érdekel,mint azh a nővéremmel.

Úgy érzem mindketten hátba támadnak. Teljesen másként állnék a dologhoz ha a tesóm halálosan szerelmesen lenne de itt nem erről van szó. Meg aztán a volt pasimnak is van barátnője,akivel nyáron eljegyzés lesz,és már többször mondta h ezt a csajt nem fogja otthagyni.

Csak az jár fejembe h miért pont a tesóm? és a tesómnak miért pont a volt pasim kell arra h kielégítse?

Mindkettő találhatna mást magának pedig...

Már ránézni se tudok hányinger nélkül tesómra. Komolyan nem kívánom ezt senkinek!

2011. máj. 15. 01:38
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Anyukád barátnőjével is veled is ,most a tesód jön,anyukáddal véletelnül nem? Bocsi de az exednek csak p*na kell.

Te meg egy ilyennel voltál együtt és erkörcsökről beszélsz.

2011. máj. 15. 13:44
 28/31 A kérdező kommentje:

Amikor jártunk akkor nem próbálkozott tesómnál,és a tesóm se nála. Legalábbis én erről nem tudok.

Az h lefeküdt anyukám egyik barátnőjével,azt a szakításunk után tudtam meg. Meg több verziót is halottam,h már akkor is voltak együtt mikor még nem mondtuk ki véglegesen h járunk,meg h csak azután miután mi már nem voltunk együtt. És mivel a szakításunk után halottam ezeket a dolgokat vissza,úgy éreztem nincs jogom ebbe beleszólni h akkor most ők összejárnak vagy mi is van.

2011. máj. 15. 15:14
 29/31 anonim ***** válasza:

En meg a helyedben szólnék az exednek a baràtnõjének, hogy mit mûvel ez a pasi. Undoritó jól kihasznàl mindenkit, dehàt megteheti ezekszerint.

Mondd a tesódnak, hogy làttad az üzit, nézd meg milyen reakciója lesz.

2011. máj. 15. 17:27
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy neked nem jött össze a pasival, a tesódnak még összejöhet. Ha te már nem akarsz semmit, akkor semmi rosszat nem tesznek, ha ti már szétmentetek, senki nem árul el senkit.

Nem velük van a baj, te vagy az, aki önző módon viselkedik. Ha valaki már nem veled van, édes mindegy, ki az a másik.

2011. máj. 17. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!